reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Misia śliczne te Twoje pierniczki!!! To te dojrzewające?

U mnie znów byli teściowie :confused: Niby nic, bo: "my tylko na Tymusia będziemy patrzeć" ale mnie to wkurza :sorry2: Poczekamy do końca tego tygodnia i po Świętach zaczniemy bój o swoje.:tak:

Pati ja też chyba przeoczyłam Twoje karmienie, a właściwie nie karmienie piersią.

Lecę do męża. Pa

reklama
moje wspolczucia Jolie :sorry2:
moja matka robila to samo,przy okazji 1000 madrych rad :dry:
dobrze ze juz ja mam z glowy :-)

a ty mieszkasz z tesciami??

ja na naszej klasie jestem od miesiaca :-) fajna stronka ale moja klasa z podstawowki byla total niezgrana i nikt praktycznie nie zaprasza sie do listy znajomych :-p:-D
a ja od prawie roku jestem, ale moja klasa tak samo - niezgrana :no:

misia kurde ty to faktycznie zdolna bestia jestes :-D :tak: ja tam nie mam czasu na pieczenie, zreszta moj to nie obchiodzi swiat i nawet dobrze :dry: nigdy nie lubilam swiatecznych porzadkow a co dopiero pieczenia :cool2: damy sobie prezenty i tyle

Pati koniecznie się pochwal fryzurką :tak:
chyba przeoczyłam, dlaczego już nie karmisz piersią?
misia..wow, ale super pierniczki
na bank smakują tak jak wyglądają
gratuluję Kochana wspaniałego wypieku:tak::tak::tak::-)

a jeśli o karmienie chodzi to nie karmie bo mleka nie miałam
dojarkii mi zastrajkowały:-(
karmiłam miesiąc pózniej juz tylko w nocy a od dwóch tygodni nie ma kropli mleka w cyckach;-)
także malutki na Omneo jedzie i jest najedzony i zadowolony:cool2:
a fotke zaraz pstyrykne i wstawię:rofl2:

a oto moj THE BEST synuś Dorian w swoj pierwszy miesiąc
1001148if6.jpg

Pozowanie ma chyba po mamusi hehe,ja tez kocham obiektyw aparatu
Jest taki fajny ze nie moge sie napatrzec
A co do wloskow to wydawalo mi sie ze ma mało....

reklama
Do góry