reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

czołem:cool2:
sabinko..
stuk,puk kawunią
misia...wszystkiego najsłodszego dla dwumiesięcznego przystojniaka Igorka:tak:;-):-):-)

dzięki Kochane za komplememnty:rofl2:
ja sie super czuje w nowej długości
chociaż oczywiście już zapuszczam:-p:cool2::baffled:

lete ogarnąć chate
po synka do szkoły i do księdza zanieść akt urodzenia Marcelitka na chrzciny;-):tak:

reklama
czesc

misia ile ciachow :-D zapodaj jednego chociaz :-D:-D:-D ...ze Ci sie chcialo kochana piec tyle pierniczkow :sorry2:
pati sabina czesc mamuski :-)
pati gdzie ta Twoje fryzura?? szukam i znalesc nie moge.. chyba jeszcze spoie :dry:

...hmm w ciazy czas sie dluzyl i doczekac sie niemoglam porodu a teraz nawet nie wiem jak sie nazywam czasami tak czas spierdziela a synek coraz wiekszy :sorry2:

Kathe:happy2:

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,

zyczy Lila

nie popisze dzis z Wami buuuu mezus ma wolne :-(
i siedzi na kompie
moze potem go wyrzce:-)
Igorku Misi najlepszego z okazji dwumiesiecznicy:-)
Kathe najlepszegooooooooooo z okazji urodzin:-)

Kathe....duzo uśmiechu,miłości,spełnienia najskrytszych marzeń:tak:
żyj Nam 100 lat Kochaniutka:-):-):-):-)
784bx6.jpg

Czesc:-):-)

Misia wszystkiego naj dla Igiego:tak::tak::tak::tak:

Kathe, wszyskiego co najlepsze, 100 lat

Dzieki za odpowiedzi odnosnie solarium, ciesze sie ze mozna...

U nas nocka jakos uplynela, ale Oskarus jest marudny jak wczoraj - dotad niegy nie plakal - tylko "mowil" i wiadomo bylo ze sie komunikuje, a teraz - od wczoraj robi minke w podkowke i po prostu plakusia:-:)-:)-( ...nie wiem... myslelismy ze to moze po szczepieniu, ale to chyba za dawno temu bylo - w piatek szczepionka a od wtorku zly nastroj??
A bidulek widac, ze cos nie tak mu... nawet jak usnie to za moment zasmuca sie i placze... ...poradzcie cos...
(kataru, kaszlu, goraczki brak. Ladnie puszcza baki, odbija po amciu, robi kupke...)

Mam do Was jeszcze pytanko - mamcie karmiace cycem - co robicie na swieta? Bo ja zupelnie nie wiem... Wiem, ze odpada bigos (kapusta, grzyby), uszka (grzyby), ryba po grecku (cebula), sledzie (cebula, ocet) ...pozostaje chyba salatka jarzynowa (bez groszku, fasoli, kukurydzy...), mieska pieczone i wedlinka no i smazone rybki... buuu, a ja tak lubie uszka...:-:)-:)-(

reklama
Cześć Laseczki!

Dziękujemy za życzonka! :tak: Oto Igi dwumiesięczniak:
igizolwik.jpg

Kathhe 100 lat dla Ciebie z okazji urodzinek :-)

Mam do Was jeszcze pytanko - mamcie karmiace cycem - co robicie na swieta? Bo ja zupelnie nie wiem... Wiem, ze odpada bigos (kapusta, grzyby), uszka (grzyby), ryba po grecku (cebula), sledzie (cebula, ocet) ...pozostaje chyba salatka jarzynowa (bez groszku, fasoli, kukurydzy...), mieska pieczone i wedlinka no i smazone rybki... buuu, a ja tak lubie uszka...:-:)-:)-(

Biedna :-(
Ja na szczęście ja mogę jeść wszystko z cebulka, grzybkami i kapustą, dużo tez przyprawiam i Igorka kolki nie dotyczą.
Może spróbuj:
- karpia w galarecie
- karpia w cieście
- uszek z mięskiem

Do góry