E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko na chwile zeby sie zameeldowac!!
dzisiaj w nocy spalam tylko 2 godziny-kto mi powie,kiedy to sie unormuje????
Biedna :-(
Ja na szczęście ja mogę jeść wszystko z cebulka, grzybkami i kapustą, dużo tez przyprawiam i Igorka kolki nie dotyczą.
Może spróbuj:
- karpia w galarecie
- karpia w cieście
- uszek z mięskiem
Anulka ja podobnie jak Misia jem wszystko:-) i np. dziś kapuśniaczek był:-) czyli i kapusta i grzybki i smażona kiełbask ai boczuś:-) heheh itp:-)
od początku jem wszytsko i Kacperek przyzwyczajony:-)
czekolade też wpierniczam:-) Kupy robi jak trzeba:-)
Hmmm, dzieki kochane...:-):-):-)
ja myslalam, ze kapusta, cebula, grzyby itp ZAWSZE wywoluja koleczke... wiec nie ryzykowalam... a tu sie okazuje, ze zalezy jak zareaguje maluszek... wiec moze powolutku zaczne cos wprowadzac z inszego amciu
dobrze, ze dopiero niedawno doczytalam, zeby przy karmieniu piersia uwazac na mleko i produkty mleczne... bo caly czas wcinam mleczko, serki, jogurty i Oskarus ma sie dobrze... a tek pewnie nie ryzykowalabym...