reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

lilka to fajnie ja dostalam bukiet kwiatow od mojego m z pracy i to bylo naprawde mile zwlaszcza ze przyjechal kurierem:-D

tez super :-)
tam gdzie Karol pracuje jest mix kulturowy-rozne narodowosci
ale grupa Polakow jest jedna z najwiekszych jak nie najwieksza :-D
i wlasnie Polacy sie skladali :-) strasznie to mile bo sie mowi ze Polak Polakowi na obczyznie nie bardzo..
nawet szefowa Karola sie dorzucila :-) fajna babeczka
duzo nam pomogla i jeszcze to....wogole jestem ciekawa kto wymyslil te zbiorke? :-)

mój maluszek tez bije rekordy z soboty na niedzielenaskarmiony ok.23 spał do 6.45:tak:
wczorak od 23 do 7.15 dzisiaj:cool2:
ale super

z nowości napisze Wam ze w piatek u fryzjera byłam i włoski obcięłam:cool2:
póżniej wkleje foto
poza tym wczoraj byłam na wigilii w pracy było superrrrrrr
taka fajna ekipa,naprawdę juz się nie moge doczekać kiedy wróce:happy2::happy2::cool2:
do pózniej babeczki:rofl2:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

u nas rekord sie nie powtorzyl
Pati masz fajnie :-):-)
sliczne zdjecie w Avatorku :-) i jestem ciekawa jaka masz fryzurke

ja bede jak strach an wroble wygladac do wakacji az do Pl przyjade :-p
teraz to tylko farbuje wlosy :sorry2: zeby jak wsiok nie wygladac

Lilka aż mi się łezka zakręciła, że Karola serce zmiękło :-D:-D bardzo się cieszę razem z Tobą i życzę aby już nie wróciło to co było.

dzieki Jolu :happy2::happy2:
ja tez mam nadzieje ze wszystko wroci na stare tory bo dobijajace jest zyc ze soba ale obok siebie :zawstydzona/y:
dzisiaj przez telefon tez byl bardzo mily wiec ....;-)

lilka ida swieta i cuda za kazdym rogiem ;-)
trzymam kciuki zeby wszystko bylo git ;-)

dzieki Sugar :happy2::happy2::happy2:

reklama
Witam wszystkie mamcie:-):-)

Jolie, ja tez mam urwanie glowy i zupelnie mniej czasu na cokolwiek... nie mowiac juz o BB:baffled::baffled:

...dzis mezus od rana w firmie, ja z Karuskiem sama... a on w ogole nie zamierza spac:szok::szok: ...wstalismy o 7.55 i tak do tej pory rajzuje:szok::szok: ...mial moze 2 drzemki po 20 minutek i to tyle... nauczylismy go raczek i teraz najchetniej przebywa u nas na rekach:tak::tak::tak: ...i przy cycu... zawsze pokarm mi lecial w ciagu dzionka, zakladalam wkladki i sie meczylam a dzis Oskarus wszystko zjada... nie spi to nie ma przerw w amciu tylko domaga sie - widac potrzebuje:-):-):-) ...a ja probowalam ogarnac domek, zrobic obiad, zmienic trociny u kroliczka, pochowac pranie... i wszystko na raty... kursowalam miedzy Oskarkiem a szykowaniem obiadu itp... najlepiej smazylismy racuchy:-):-) ...zachcialo mi sie racuchow, wiec sama sobie jestem winna... ale synus domagal sie mego towarzystwa i ze smazenia bylyby nici... wiec wzielam fotelik samochodowy, wycielilam kocykiem i synka zabralam do kuchni - troszke protestowal, ale jakos usmazylam:-p:-p:-p ...teraz mam fajrant na jakis kwadrans - maly zjadl, przewinelam go... i jest w lozeczku, w tle huczy suszarka - moze zasnie:-D:-D:-D ...och...

Lilka, ciesze sie bardzo, ze z Karolem powolutku lepiej:-):-):-)
udanych szalenstw zabawkowych dla dziewczynek:tak::tak::tak:

Sabina, Pati czekam na fotki fryzur... ja planuje smignac na balejaz (odrosty) moze w piatek mi sie uda...

Women, ja tez mam brzusio... choc waga juz wrocila, ale skora na brzuchu wyglada troche inaczej niz wczesniej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do prezenetow to dla Oskarka mamy fotelik (ten co Sabina i Pati:-D) i dla mezusia tez mam juz prezent kupiony, pozostaja drobiazgi dla rodzinki - zobaczymy jak to wyjdzie w czasie...

Dziewczyny - karmiac piersia mozna chodzic na solarium???

Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-)

Anulka mozna chodzic na solarke ale nie przesadzac
tak przy Mili mi doktorka mowila :tak:

od rana nie spi??? :szok:
to moja co sie obudzi to chwile wytrzyma i idzie spac dalej :-p:-p:-p pfu pfu pfu

ELBRA>>>buziaczki dla Twojego miesięczniaka;-);-);-);-):-):-):-):-)
laseczki prosze pomóżcie mi....
kupiliśmy z mężem jodłe kaukaską i ona dość mocno pachnie
czy to moze byc szkodliwe dla Marcelka?
my śpimy w tym samym pokoju co choinka
a Marcelek z nami:tak::tak::tak:
nie mam zielonego pojęcia czy przy takim maluszku moze byc żywa choinka ???

Sabina, Pati czekam na fotki fryzur... ja planuje smignac na balejaz (odrosty) moze w piatek mi sie uda...
Dziewczyny - karmiac piersia mozna chodzic na solarium???
wieczorem poproszę męża zeby pstryknął foto;-)
ja obcięłam włoski do brody równiutko wszystkie
i zrobiłam pasemeczka;-)

można chodzić na solar
ja chodziłam odkąd Sami skończył 3 tygodnie(2-3 razy w tygodniu:-p)
i w zaden sposób nie wpłynęło to na laktacje bo karmiłam ponad rok;-)
teraz też chodzę;-)ale teraz nie karmie:cool2:

Hej laseczki! :-)

moje dziecko znowu śpi cały dzień :dry: nie mogę go obudzić a potem mi w nocy szaleje... chyba mu zmoczę tetrę i taką zimną go pomiziam to się w końcu obudzi :confused:

Woman ja na naszej klasie praktycznie od marca jestem :tak: full znajomych się poznajdywało :-)

Pati koniecznie się pochwal fryzurką :tak:
chyba przeoczyłam, dlaczego już nie karmisz piersią?

a oto mój tegoroczny debiut 8) ale i tak to dopiero połowa, cukru pudru mi zabrakło ;)

pierniki1.jpg

pierniki2.jpg

pierniki3.jpg

reklama
no no Misia :-):tak::tak::tak::tak:
zdolna bestia z ciebie :-)

ja nic nie pieke .... piekarnik sie zrąbał:-p:cool2:

ja na naszej klasie jestem od miesiaca :-) fajna stronka ale moja klasa z podstawowki byla total niezgrana i nikt praktycznie nie zaprasza sie do listy znajomych :-p:-D

Do góry