reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

hello
pati,larvunia dziekujemy
asix moj Dorian na raz wypija 120ml i to normalne dla mnie bo takie jest dawkowanie na opakowaniu.wypija jakies 6 butelek i do tego jest na cycu.

reklama
Witajcie kochane.

Jakoś tak mało czasu przy dziecku mam :-)

Wczoraj była u nas środowiskowa, nareszcie. powiedziała co i jak. Trochę się bałam tej wizyty, sama nie wiem dlaczego, a okazało się, że było bardzo miło. A w ogóle to środowiskowa, która u nas była to mama naszej koleżanki, która w zeszłym roku urodziła synka :-)

Dziś u nas trochę słońca i w końcu odważyłam sie powerandować synka. Chyba Mu to pasowało, bo jeszcze śpi - juz w domu oczywiście, ale w wózku, bo nie chciałam Go rozbudzać wyjmując Go z niego.

Women Ty to się masz z tymi lekarzami i swoją raną :confused:

Lilka aż mi się łezka zakręciła, że Karola serce zmiękło :-D:-D bardzo się cieszę razem z Tobą i życzę aby już nie wróciło to co było.

Ojej tyle napisałyście, że już pozapominałam co której chciałam napisać.

Sabina, Larvunia, Misia, Asix, Elbra, Wisienka, Pati, Anulka ... pewnie którąś pominęłam, za co z góry przepraszam - pozdrawiam Was serdecznie.

asix moj Dorian na raz wypija 120ml i to normalne dla mnie bo takie jest dawkowanie na opakowaniu.wypija jakies 6 butelek i do tego jest na cycu.

No a juz myslalam,ze u mnie jest cos nie tak:tak: a ty tez masz malego zarloka:-D

jak Marcelkowi ropiało oczko nie kazali rumiankiem przemywać bo podobno bardzo śluzówki wysusza:tak:
lepiej esensją z herbaty,a najlepiej niech to okulista zobaczy:-);-)

sugar....wszystkiego najlepszego dla Twojego Roczniaka:-)
women...bużka dla Twojego miesięczniaka :-):tak::tak::tak:

dla wszystkich dzieciaczków które obchodziły tygodnice i miesięcznice również mega całus:tak::tak::tak::-)
ja tez sie dolaczam-WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ!!!!!

Pati-serdeczne dzieki za rade,bede wiedziala na przyszlosc,ale oczko juz nie ropieje-na szczescie

jolie-witaj!! widze,ze ty tez wpadasz na chwilke tylko;-) ja za to siedze na bb i pisze 1 reka,bo maly przy cycu:cool2:

Woman-mam pytanko-jezeli chodzi o twoja rane po cc to robili ci jakies usg czy cos zeby zobaczyc jak to sie tam w srodku goji no i czy cos takiego jest mozliwe??
no i ja mam jeszcze brzuch-kiedy mozna juz cwiczyc,zeby bylo bezpiecznie??

wróciłam:-)

co do szczepionek...szczepiliśmy dziś małego Infanrix Hexa...krzyknął troszke ale luz:-) teraz śpi od 12:-)
zostawiłam go z meżem a ja byłam u fryzjera...i ciagle śpi:-)
zdjecie wkleję potem włosków:-) zrobię sobie sesję z Kacperkiem:-)
terz szybko gotuję i potem ide na kolejną próbe kupienia sukienki na wesele:-) już 3:-) a jak nie kupie to jutro ostatnia próba :-)

WOMEN ELBRA najlepszego z okazji miesięcznicy:-) buziole dla maluchów:-)

witam

elbra, women - wszystkiego najjjjjjjjjj dla maluszkow :tak: :-)

jolie dzieki za pozdrowienia, rowniez pozdrawiam ciebie i tymka :-D

asix ja tu widzialam mleko cow and gate 'white' dla maluchow od 0-12 speclalne dla glodomorkow, to moze to sprobuj podac:confused:

a my wlasnie wrocilismy ze spacerku, niechcialo mi sie wychodzic jak nie wiem co - do 13,30 lezalam z maluchem w lozku :-) :-D ale tatus wyslal sms ze potrzebuje doladowac konto, no to musialam wyjsc :sorry2:

larvunia kurde ty to masz dobrze jak nie maz to dziadek zajmuje sie malym, albo piesek ahhaahah :-D az nie moge uwierzyc ze sie nie ruszy jak maly lezy - madra psina :tak: ;-)
inni podejrz4ewam ze nie maja tak dobrze dlatego takie tu pustki :dry:

reklama
czesc mamuski :-)

mi sie juz mozg lasuje od przegladania zabawek :-D:-p
postanwoilismy kupic za te pieniadze Hani zabaweczki i cosik Mili
no siedze i siedze pzred kompem :-) i wybieram i mysle hehee
kosc ogonowa juz mnie boli i musze siedziec inaczej hahaaaa

normalnie wymiekam
siedzialam do 3 nad ranem i jak wstalam tak siedze dalej
chata lezy,dzieci sie same soba zajmuja-dobrzez e Hanulka spi
ale mam juz zamowione w sumie wszystko

zabawek po Mili nie mamy,bo albo wywalilam albo wydalam potrzebujacym,albo jak cos lepsze to sprzedawalam by kupic cos innego Mili

ide poczytac co u was

Women,Elbra...kochane minal miesiac :-):-):-):-)
wszystkiego naj z okazji miesiecznicy dla was i waszych bobaskow :-):-):-)

Do góry