sugarspunsister
matka polka superstar
lilka ida swieta i cuda za kazdym rogiem ;-)
trzymam kciuki zeby wszystko bylo git ;-)
trzymam kciuki zeby wszystko bylo git ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyobrazcie sobie ze z godzine temu mialam...niespodziewana delegacje z Karola firmy
przyjechala delegacja z prezentem dla Hani i ...kopertą z forsą
normalnie nie moge wyjsc z szoka
ale mily gest :-)
ide pobuszowac na All :-) co by tam Haniuli kupic :-)
my po sniadanku juz, wykapana wypachniona :-), maly z dziadziem a mezus z pieskiem na spacerku .... to ja pojde wode wstawic na herbatke
elbra jaki ruch?? tu nic sie nie dzieje prawie od niedzieli kurcze tak juz bedzie do konca roku? ...w sumie na swieta i po swietach mnie tez malo bedzie na BB. W Świeta do rodzinki jade a 26tego mam chrzciny malego
miłego dnia!!!!
jak Marcelkowi ropiało oczko nie kazali rumiankiem przemywać bo podobno bardzo śluzówki wysuszacos mu oczko ropieje od kilku dni no i przemywam rumiankiem,no ale duzej poprawy niewidze-myslicie ze do lekarza powinnam z nim isc
mój maluszek tez bije rekordy z soboty na niedzielenaskarmiony ok.23 spał do 6.45MOJE DZIECKO DZIS SPALO OD 23-7.30 RANA!!!!!!!!!!!!
oczywiscie sie nie ciesze bo wiem ze to jednorazowy wybryk ale licze na wiecej!! (i to na piersi )
Kochana 1 bateria R20;-)Mamcie co mają już bujaczek FP taki jak zamówiłam powiedzcie mi jakie baterie tam trzeba????????????// bo ide dziś na zakupy to bym kupiła od razu bo pewnie jutro przyjdzie kurier mam nadzieje
oczywiściepati mozesz podac link gdzie kupilas ten fotelik bujany dla malego?