reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
larvunia wlasnie byla na blogu, Twoj Marcelek to duzy chlopak bedzie :-) zreszta juz jest duzy i grubiutki w porownaniu do mojego, moj ma jutro 3 tyg, i nawet nie jest taki duzy jak twoj przy urodzeniu :-) jeszcze daleka droga do twojego
w kazdym razie super blog a maluch grubiutki ale slodziutki, a ten usmiech jest przeuroczy, ja sie nie moge doeczekac mojego :-) ;-)
w ogole to mi sie zdawaloo czy Marcelek ma krecone wloski??
a zapomnialabym o piesku, kurde tez duzy, ale sliczny........ach jak ja kocham pieski.
Teraz to sie nie dziwie ze sie boisz wychodzic razem z malym
w kazdym razie super blog a maluch grubiutki ale slodziutki, a ten usmiech jest przeuroczy, ja sie nie moge doeczekac mojego :-) ;-)
w ogole to mi sie zdawaloo czy Marcelek ma krecone wloski??
a zapomnialabym o piesku, kurde tez duzy, ale sliczny........ach jak ja kocham pieski.
Teraz to sie nie dziwie ze sie boisz wychodzic razem z malym
wisienka kochana dzieki dzieki dzieki :-)
duzy? mi sue wydaje kruszynka ...ale powaznie to kazdy mowi mi ze na zdjeciach wydaje sie wiekszy :-)powaznie :-) ...a w sumie to ciekawe ile teraz mi wazy ;-)
marcelek po kapieli na "mokro" ma krecone, ale ogolnie po rozczesaniu ma proste wloski :-) ciagle mnie zastanawia po kim te wlosy moj tato mowi ze niby po nie zyjacej babci (taty mamie)
piesek...hmm.. mamusia lablador tatus wilk
duzy? mi sue wydaje kruszynka ...ale powaznie to kazdy mowi mi ze na zdjeciach wydaje sie wiekszy :-)powaznie :-) ...a w sumie to ciekawe ile teraz mi wazy ;-)
marcelek po kapieli na "mokro" ma krecone, ale ogolnie po rozczesaniu ma proste wloski :-) ciagle mnie zastanawia po kim te wlosy moj tato mowi ze niby po nie zyjacej babci (taty mamie)
piesek...hmm.. mamusia lablador tatus wilk
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lilka
Fanka BB :)
czesc kochane
ale sie dzialo jak mnie nie bylo :-)
lilka normalnie szok , ale to milo... fajnie masz :-)
elbraja tez mialam dzis jednak pawera jakiegos ;-) porzadki w domku porobilam :-) synus nawet nie spal i dal posprzatac ;-)
oooooo...zlot u women heheheheh.....
dzieki
naprawde mily gest
mam kartke z gratulacjami i podpisami wszystkich pracownikow co sie skladali i...ja tam moze z 10% osob znam
obcy ludzie mi i takie cos....jacie no normalnie nie moge
i dlatego teraz symbolicznie cos pod choinke kupimy a to co zamowie to nasz przyjaciel przywiezie bo pojechal do PL i wroci po nowym roku
wtedy dziewczynki dostana prezenty
a w sumie siostra kupila pod choinke po prezencie i my po prezencie kupimy i starczy
powiem wam szczerze ze to bedzie najbogatsza gwiazdka odkad jestesmy razem z Karolem
w tamtym roku mielismy tak okrutną biede ze Mila dostala az...ksiazeczke za 20zł
gdyby nie mama chrzestna to porazka .....
dlatego tak sie ciesze ze moje gwiazdeczki teraz dostana wiecej
najbardziej cieszy mnie Milenka bo ona radosc okazuje w niesamowity sposob
a Karol dzis wrocil z pracy i zaczelismy rozmawiac ze soba oczywiscie przed nami konkretna dluuuga powazna rozmowa ale wiecie co powiedzial? ''kupilem ci prezenty,ucieszysz sie'' )
Podziel się: