reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
larvunia wlasnie byla na blogu, Twoj Marcelek to duzy chlopak bedzie :-) zreszta juz jest duzy i grubiutki w porownaniu do mojego, moj ma jutro 3 tyg, i nawet nie jest taki duzy jak twoj przy urodzeniu :tak: :-) jeszcze daleka droga do twojego

w kazdym razie super blog a maluch grubiutki ale slodziutki, a ten usmiech jest przeuroczy, ja sie nie moge doeczekac mojego :-) :-D ;-)

w ogole to mi sie zdawaloo czy Marcelek ma krecone wloski??
a zapomnialabym o piesku, kurde tez duzy, ale sliczny........ach jak ja kocham pieski. :-D
Teraz to sie nie dziwie ze sie boisz wychodzic razem z malym :tak:

wisienka kochana dzieki dzieki dzieki :-)
duzy? mi sue wydaje kruszynka :-D ...ale powaznie to kazdy mowi mi ze na zdjeciach wydaje sie wiekszy :-)powaznie :-) ...a w sumie to ciekawe ile teraz mi wazy :confused:;-)
marcelek po kapieli na "mokro" ma krecone, ale ogolnie po rozczesaniu ma proste wloski :-) ciagle mnie zastanawia po kim te wlosy :cool2: moj tato mowi ze niby po nie zyjacej babci (taty mamie)
piesek...hmm.. mamusia lablador tatus wilk:tak:

reklama
czesc kochane
ale sie dzialo jak mnie nie bylo :-)
lilka normalnie szok , ale to milo... fajnie masz :-)
elbraja tez mialam dzis jednak pawera jakiegos ;-) porzadki w domku porobilam :-) synus nawet nie spal i dal posprzatac ;-):tak:
oooooo...zlot u women heheheheh.....

dzieki
naprawde mily gest
mam kartke z gratulacjami i podpisami wszystkich pracownikow co sie skladali i...ja tam moze z 10% osob znam :szok:
obcy ludzie mi i takie cos....jacie no normalnie nie moge :-D:-D:-D

i dlatego teraz symbolicznie cos pod choinke kupimy a to co zamowie to nasz przyjaciel przywiezie bo pojechal do PL i wroci po nowym roku
wtedy dziewczynki dostana prezenty

a w sumie siostra kupila pod choinke po prezencie i my po prezencie kupimy i starczy

powiem wam szczerze ze to bedzie najbogatsza gwiazdka odkad jestesmy razem z Karolem :)
w tamtym roku mielismy tak okrutną biede ze Mila dostala az...ksiazeczke za 20zł :(
gdyby nie mama chrzestna to porazka .....

dlatego tak sie ciesze ze moje gwiazdeczki teraz dostana wiecej
najbardziej cieszy mnie Milenka bo ona radosc okazuje w niesamowity sposob :)

a Karol dzis wrocil z pracy i zaczelismy rozmawiac ze soba :) oczywiscie przed nami konkretna dluuuga powazna rozmowa ale wiecie co powiedzial? ''kupilem ci prezenty,ucieszysz sie'' :))

Do góry