reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzień dobry :-)

Sugar najlepszego dla Ignacego:-) 100000 lat:-)
Larvunia usmiech cudowny:-)
Lilka ładnie poszalałas ze sprzataniem masakra:-)
Joli nie pokusiaj z Tymkiem:-) co do witamin to od poczatku 3 tyg. je wit D i cebion. my wit k nie jeny:-)
Anulka super ze maly szczepionki zniósł dzielnie ja ide jutro albo pojutrze i az sie boje....
co do choinki to nrazie stoi nieubrana hehe:-) moze w srode sie uda:-)

ide robic kaweczke :-) ktoras chetna:-)

dziendoberek :cool2:

ja dzis przy herbatce :-D Noc minela super 2,00 cycek i pielucha i o 5.oo no i 8.00 :tak: i niespi od ostatniego karmienia :-)Razem piszemy sobie do cioć z BB :cool2:
sugar WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA IGNACEGO :-D
women fajnie masz ze poza domem :tak:
sabuina witaj :-D:-D:-D

dzien doberek wszystkim mamusiom

moj David ladnie spi a ja juz czytam co u was, ale nie wiem czy zdarze odpisac bo za pol godzinki wychodzimy f=do lekarza na kontrole :-)

milego dnia zycze :-)

dziendoberek!!
melduje sie z ranka ;-)
ja juz po sniadanku i bawareczce!!
maly popiskuje wiec za duzo nie naklikam:-(
cos mu oczko ropieje od kilku dni no i przemywam rumiankiem,no ale duzej poprawy niewidze-myslicie ze do lekarza powinnam z nim isc-mysle ze jak po szczepieniach ostatnio biegalismy to go poprostu przewialo,no i nadal czasami charczy ale babek w nosie nie widac,no masakra!!

dzień dobry :-)

Sugar najlepszego dla Ignacego:-) 100000 lat:-)

Ja tez sie dolaczam

dzien doberek wszystkim mamusiom

moj David ladnie spi a ja juz czytam co u was, ale nie wiem czy zdarze odpisac bo za pol godzinki wychodzimy f=do lekarza na kontrole :-)

milego dnia zycze :-)

wiesienka zdaj relacje jak przyjdziesz czy wszystko o.k

Larvunia-rowniez widzialam fotke na blogu-no super!!!

dobra uciekam bede za jakis czas....

reklama
nie wiem za co sie wziasc... tyle zaleglosci mam w sprzataniu :dry: a ile prasowania! :szok:
brakuje mi czasu na sprzatnie a co dopiero na zajecie sie soba :dry: kurcze... kiedy ten mezus bedzie mial wolne... i zajmie sie maluszkiem a ja soba... jakis fryzjer, pomalowanie pazurkow, dluuuuuga kapiel... brakuje mi dzis tego :-(
no nic dom czeka, dopuki synus spi trza cos porobic.

milego dnia kochane!

sabina, asix, wisienka i reszta mamusiek witam kochane!

Do góry