reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka ło kurde, wymiatasz matko Polko! Nie daj się, fajnie że przetrzymanie go dało efekt.

Matka Polka :-D podoba mi sie :-D w koncu pelna gebą hehee :-D:-D:-D
a na przetrzymaniu jest jeszcze :cool2: tak lekko nie odpuszczam ;-)

lilka ale zajrzysz tu jutro choc na chwilke?? :sorry2:

a kuku :-):-):-):-)

MOJE DZIECKO DZIS SPALO OD 23-7.30 RANA!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
oczywiscie sie nie ciesze bo wiem ze to jednorazowy wybryk :-D ale licze na wiecej!! (i to na piersi :tak: )

Sugar dla Ignasia wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia roczku!!!

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...

pamietam jak to bylo z Milenka :-) ile przygotowan,jakie emocje :-)
fajne wspomnienia :-)

a ja dzis kaszle porzadnie...chyba bez antybiotyku sie nie obejdzie :zawstydzona/y:

reklama
dziendoberek!!
melduje sie z ranka ;-)
ja juz po sniadanku i bawareczce!! a co to jest ??? :confused:
maly popiskuje wiec za duzo nie naklikam:-(
cos mu oczko ropieje od kilku dni no i przemywam rumiankiem,no ale duzej poprawy niewidze-myslicie ze do lekarza powinnam z nim isc-mysle ze jak po szczepieniach ostatnio biegalismy to go poprostu przewialo,no i nadal czasami charczy ale babek w nosie nie widac,no masakra!!

Asix mojemu tez oczko ropialo i polozna kazala przemywac przegotowana zimna woda, wiec tak robilam i po 2 dniach oczko znow ladnie wyglada, po ropie sladu nie ma :-)
a co do charczenia to moj tez charczy, ale i rowniez nie ma kataru

wiesienka zdaj relacje jak przyjdziesz czy wszystko o.k

Asix, wszystko oki, dzieki,
to byla tylko wizyta kontrolna, maly jest zdrowiutki :tak: :-)

nie wiem za co sie wziasc... tyle zaleglosci mam w sprzataniu :dry: a ile prasowania! :szok:
brakuje mi czasu na sprzatnie a co dopiero na zajecie sie soba :dry: kurcze... kiedy ten mezus bedzie mial wolne... i zajmie sie maluszkiem a ja soba... jakis fryzjer, pomalowanie pazurkow, dluuuuuga kapiel... brakuje mi dzis tego :-(
no nic dom czeka, dopuki synus spi trza cos porobic.

milego dnia kochane!

sabina, asix, wisienka i reszta mamusiek witam kochane!

larvunia ja tez witam :tak: :-D
i tez mam takie zaleglosci w sprzataniu ze szok, jeszcze chyba nigdy nie mialam takiego burdelu :cool2: a na tygodniu spodziewamy sie wizyty znajomych a w czwartek ma przyjsc Health visitor, nie wiem jak ja wszystko uprzatne :sorry2:
aaaa i brakuje mi prysznica codziennie, a co dopiero dlugiej kapieli :cool2:
maly to mi normalnie caly czas na cycku wisi, nie mam na nic czasu,

Lilka dołaczam się do prośby Larvuni:-) mój nigdy tyle nie spał:-)

ja tez sie dolanczam, mojego rekord to 4 h i to tylko raz mu sie zdarzylo, tak to spi w dzien do 2h, a w nocy 2,5 najwiecej :-( kiedy to sie skonczy i zacznie spac dluzej :confused::-(

elbra jak tam poszla kupka ?
ja to nie nadarzam pampow zmieniac, zwlaszcza w nocy :-)

co do kupek:-) moj mały w nocy juz kupki nie robi:-) strzeli jedna po kąpieli ZAWSZE jak jest super czyściutki i pachnący:-) i potem cisza:-)
na poczatku to ze 2 w nocy potrafił strzelić:-)
wiec teraz to go nie przebieram w nocy dopiero koło 7 rano:-) i zawsze same siku:-)
wogole ostatnio to ok 1,2 kupek robi dziennie;-)
dalej sie obijam:-)
własne przyszedł kolejny prezent do domku:-) hehe podkład dla mamy:-)

Mamcie co mają już bujaczek FP taki jak zamówiłam powiedzcie mi jakie baterie tam trzeba????????????// bo ide dziś na zakupy to bym kupiła od razu bo pewnie jutro przyjdzie kurier mam nadzieje:)

Sabina mój Igi wali jedną kupkę na dwa dni :-)

Ja mam taki bujaczek:
ee5017fb4a0caddc.jpg

i potrzebna jest bateria R20

czesc dziewczyny
no my po wizycie u lekarza,powiedzialze mi zaduzo nie pomoze bo szpital przejmuje pacjętkę w trakcie połogu szokk normalnie kpina.Moj ginekolog zaskakuje mnie coraz bardziej.Popsikal czym tam,i powiedzial ze nie jest najgorzej.Ja sie zreszta tez lepiej czuje wiec chyba sie wkoncu goi.
Zapisalam malego na wizyte do pediatry na 10 stycznia i odrazu bedzie mial szczepienie.Niestety mu robimy szczepienia w przychodni te standardowe bo na skojarzone mnie nie stac.

co do kupki to Dorian robi jedną dziennie,z rana po butli.

Misia leżaczek tez piękny:-) :-) za dużo ich żeby coś wybrać :-) dzieciaczki nasze powinny wybierać:-) heh

ale się nam kupkowy temat zrobił:-)

WOmen bidulko może Ty zmień lekarza kurcze co za koleś...ważne że już jest lepiej i że Ty sie tez lepiej czujesz:-)

mój mały obudził sie po 3,5 godzinnym śnie pojadł popurkał i śpi dalej:-) heheh

reklama
Do góry