reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

misia ja nie wiem jak ty mozesz byc wyluzowana majac 2 malych dzieci :szok: tylko podziwiac i pozazdroscic :tak: :-) a tak w ogole sliczne te zdjatko

ja z jednym mam serdecznie dosc, juz od 2 godz, probuje go uspic i nic, teraz naszczescie lezy sobie spokojnie na sofie i nie placze, dzieki Bogu to moge sie w koncu zabrac za ugotowanie obiadu, mam nadzieje ze zdarze :dry:
nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje sie na drugie - jak dla mnie to za duzo, za bardzo kocham spac i chyba sie zabardzo rozleniwilam bedac w ciazy :sorry2: :cool2:

sabina masz racje ze za duzy wybor tych lezaczkow i innych rzeczy dla dzieci, my jeszcze nic dla swojego nie kupilismy, ja poprostu nie moge sie zdecydowac co chce, mysle wlasnie nad takim lezaczkiem albo mata, :-)

reklama
no moj lobuziak w koncu usnal, po prawie 5 godzinach usypiania :dry: chyba wdal sie calkowicie do tatusia ktory tez nie lubi spac w dzien :sorry2:

a ja zapomnialam sie pochwalic ze moj Danny w sobote w koncu kupil 5 osobowy samochod i wczoraj bylismy na pierwszych zakupach z malym, ale nie moge ich zaliczyc do udanych, maly chyba nie lubi zakupow....... jak kazdy facet hihi :-)
w samochodzie byl grzeczniutki, a gdy tlyko przekroczylismy prog sklepu zaczal plakac, ze w sumie cale zakupy spedzilam z nim w baby changing room :-p ale i tak sie nie dalo go uspokoic, zmiana pieluszki ani karmienie nie pomogly, dopiero jak wyszlismy przestal sie drzec :shocked2: :wściekła/y:

wyobrazcie sobie ze z godzine temu mialam...niespodziewana delegacje z Karola firmy
przyjechala delegacja z prezentem dla Hani i ...kopertą z forsą :szok::szok::szok:
normalnie nie moge wyjsc z szoka :szok::szok:
ale mily gest :-)
ide pobuszowac na All :-) co by tam Haniuli kupic :-)

reklama
Do góry