Witajcie:-):-)
Maluszek sprawuje si ecoraz lepiej
...choc tak naprawde grzeczny jest od zawsze
ale mielismy problem z amciu, ciagle chcial cyca... i przez to czas miedzy karmieniami byl minimalny... a teraz... noce sa pikne ...amciu, potem 3-4 godzinki snu, przebudzenie (bez placzu, tylko kwekanie...) amciu i znowu ok.3 godzinek snu... wczoraj zasnal k.23, potem amciu o 3 w nocy, potem o 6.15, o 8.30 i teraz spi z mezulkiem w naszym lozku... (juz ich pofilmowalam
) ...takze powolusiu sie docieramy...
W piatek bylismy na szczepieniu (5w1), Oskarus zniosl to bardzo dzielnie
...pani doktor zwazyla i przez tydzien przybral 400g:-):-) ...wiec pieknie, pochwalila ze bardzo ladnie sie rozwija i takie tam
wiec wyszlismy usmiechnieci
Umowilam sie, jesli zdecydujemy sie na szczepionke na Rotawirusa (doustna) to mozemy wpasc w tym tygodniu... no i sami nie wiemy.
Dookola maluchy lapia wlasnie najczesciej grypy jelitowe i biegunki... i w sumie lekarz i leki w razie chorobska troszke wyniosa, a maluszek i my bysmy przezywali jakby zlapal ta infekcje - a tak mozna zaszczepic... hmmm, no nic mamy jescze kilka dni, pomyslimy
Lilka... Kochana, tak czytam co u Was... i jestem w szoku
jak to ludzie sie zmieniaja... pamietam jak wczesniej pisalas o mezu, to wydawalo sie ze jest ok... a teraz po prostu w glowie mi sie nie miesci... Odbilo mu cos, bo inaczej to chyba nie mozna tego nazwac... Dobrze, ze masz do tego dystans, no i dziewczynki najwazniejsze, dobrze ze maja taka mamusie:-):-):-) Trzymaj sie, buziaki
Women, bidulka z Ciebie, kurcze tyle czasu masz jazde z ta rana... no ale wierze, ze u poloznej wszystko szczesliwie sie zakonczy, trzymam kciukasy:-):-)
Sabinko, Jolie - ogladalam Wasze fotki - super
Sabina, udanych poszukiwan sukienki;-);-)
...i dzieki za inspiracje, co do prezentu dla naszego Karuska, lezaczek juz zamowiony
Kathe... wszystko bedzie dobrze, to pewnie chwilowy brak cierpliwosci i zmeczenie, bo nie uwierze, ze moglabys tak naprawde pomyslec... Pewnie Marysia to Wasze oczko w glowie
Nasz synek jest dla nas najwiekszym skarbkiem i nie wyobrazam sobie jak to moglo go kiedys nie byc... A kocham go nad zycie
Larvuniu, ja tez kiedys bralam bioparox, a co do kolek to usmialam sie jak czytalam, ze nie wiesz czy suszarka pomogla na koleczke, bo maly zasnal...
...he,he... jak zasnla to chyba pomogla:-):-):-):-) z ta suszarka , jak wczesniej pisalam, moj mezus wycztal w necie... i u nas dziala... Oskarus uspokaja sie... a wczoraj lezal w lozeczku i pokwekiwal sobie - wygladalo, ze za moment bedzie plakusial... a ja wlaczylam odkurzacz... i wyobraz sobie, ze zasnal - w minutke...
i tak poodkurzalismy cale mieszkanko, a on spal
No i nawet nasza pani doktor mowila, ze suszarka to dobry sposob
(tak z mezem zastanawialismy sie czemu, i wymyslilismy, ze moze w brzuchu byl taki szum... i maluszek sie uspokaja, bo przypomina sie jak to bylo u mamy... )
Pisalyscie cos o mierzeniu temperatury,my kupilismy taki termometr, jest super:-)
http://www.allegro.pl/item278810066_termometr_microlife_pomiar_na_czole_1sekunda_hit_.html
Uciekam, bo maluszek wola...
Ps. mamy juz ubrana choinke