reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

właśnie kupiłam małemu pod chinkę prezent:-)
mam nadzieje że się ucieszy skubaniec bo jak nie......:-) to bedzie lanie:-) hehe
kurde nie chce mi sie zmniejszać:-)...sorki że takie duże zdjęcia:-)

kupiłam też mamie prezent:-) więc 2 już mam:-) dziś jade po prezent dla mężusia:-)
kurde a jeszcze tyle ludzi do obdarowania a pomysłów brak...buuuuuuu:-:)-:)-(
fp.jpg

zgadzam sie z Pati wszystko jest możliwe:-) ja się w przyszłosci pisze na to;-)

Asix biedny maluszek:-( ale w końcu kupka poszła czy nie??

mój to teraz tak max. 2 dziennie robi:-) ładnie się mu to wszystko wyregulowało:-) na początku to strzelał kilka razy:-) heheh ale teraz jest już supcio:-)
zresztą niech sobie robi ile ma ochoty:-)

reklama
wiecie co nie wiem co dzisiaj się mojeu dzieje cały dzień śpi!!!!
od 10 obudził sie o 12.30 na jedzonko zjadł:-) spał dalej obudził się o 15 zjadł i śpi dalej!:-) ja mu robię zdjecia żeby go obudzić a on nic:-) masakra:-) chyba ta pogoda na niego wpływa:-)

nie Sabinko jest ok :-):-);-)
tylko balam sie ze poczta ma ci doniesc...bo bys paczke w nowym roku prawdopodobnie dostala:happy2:

a bujak fajniutki...tylko czy on nie jest tylko do 9kg:confused:

Kreciku, Sugar wszystkiego naj dla Waszych maluchów z okazji miesięcznicy:-)

Wisienka byłaś u lekarza? Co z dzidzią?

Larvuniu, podpisuję się pod tym co napisały Pati i Sabina. Dla chcącego nic trudnego:-) My od trzech lat spotykamy się kilka razy w roku z super ludźmi poznanymi na innym forum. Najliższy zlot na jaki się wybieramy to sylwester:-)

Kilka fotek z porzednich zlotów
Zeszłoroczny sylwester

Łężeczki marzec 2007

Ciekocino k. Łeby maj

Sabina zazdroszczę śniegu. U nas popaduje coś podobnego do cukru pudru, więc raczej biało nie będzie.

Lilka kuruj się. Męża w dupsko kopnij, niech do apteki po jakieś silniejsze leki idzie.

witajcie mamcie, nie zapomnialyscie jeszcze o mnie??:-(
nie bylo mnie dwa dni a tu tyle nadrabiania:-p
melduje ze nie zyje:sorry2:mala ma potworne kolki, maz dalej chory wiec zostalam sama z zajmowaniem sie mala, chyba popadne w depresje bo juz nie wyrabiam i dziwne mysli mam:-( juz nawet pomyslalam czy aby nie zaluje ze mala sie urodzila!!!!!!!!!:no: boshe co ze mnie za matka

reklama
dzieki elbra za slowa otuchy:tak: wiem doskonale ze takie mysli nachodza wiekszosc z nas kiedy jestesmy juz wyczerpane tym wszystkim. Dlatego wiem tez ze wy najlepiej mnie rozumiecie:tak:

Do góry