reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
nie Sabinko jest ok :-):-);-)
tylko balam sie ze poczta ma ci doniesc...bo bys paczke w nowym roku prawdopodobnie dostala:happy2:

a bujak fajniutki...tylko czy on nie jest tylko do 9kg:confused:
jest od 0-18kg

właśnie kupiłam małemu pod chinkę prezent:-)
mam nadzieje że się ucieszy skubaniec bo jak nie......:-) to bedzie lanie:-) hehe
kurde nie chce mi sie zmniejszać:-)...sorki że takie duże zdjęcia:-)
:-)
my kupilismy Marcelitowi identyczny
właśnie dzisiaj dotarła przesyłka
leżaczek jest super malutki zaprzyjażnia się z zabaweczkami na pałąku;-)
wkleiłam fotki w galerii:tak::tak::tak::cool2:
o i tutaj jedna;-):rofl2:
marcelek7tyg030mr8.jpg

gaba drugi dzień bierze wit d i drugi dzień jest marudna i ciągle jej się ulewa... mam dość...śpi po 15 min z głową na moim cycu... :(

fajoski ten leżaczek kochane....:)

Czesc,

baby blues przeszedl sam... ;)

A teraz mam jeszcze pytanie do Was.Jutro zaczynam podawac Vit. C, D3 i K no i nie wiem jak sie do tego zabrac...karmie piersia a mala nie pije z butelki (jakos jej nie pasuje)....

Macie jakies dobre patenty na podawanie tych witaminek? Lyzeczka? Butla? Strzykawka? (brrrrr...to ostatnie mnie odrzuca)

Pozdrawiam
M.

bry wieczor :sorry2:

a ja dzis zaliczylam prawdziwie rodzinny spacerek z wozeczkiem synkiem pieskiem i mezulkiem :tak::-D ....ale fajnie bylo :tak::-D

mircia kupka poszla, ale bez termometru... :tak:
lilka kopnij go w pupe raz jeszcze :-D
pati ale ja bym chciala WSZYSTKE mamuski zobaczyc.... ;-)
elbra termometru nie moge znalezc, to przez te ciagle przeprowadzki gdzies podzialam... musze nowy kupic. ale dzieki za podpowiedz :*
sabina fajne prezenty kupilas :-)... ja jeszcze nic nei mam :dry:
bira mam nadzieje ze nasz zlot jak jakis zaplanujemy to wypali :tak: Super foty!
kathhe pamietamy o Tobie kochana! ....i nie wymyslaj tylko usmiech i optymizmu wiecej :tak::-D glowa do gory!!

....lece malego kapac bo sie obudzil.... paaaaaaaaaaa

...moj misio ma kolki :-(
ktoras z Was pisala o suszarce, sprobowalami sama nie wiem czy zadzialalo bo maly zasnol. Takie malenstwo a cierpi.... kurde tak technologia idzie do przodu a nic nie wymysla konkretnego by maluszki kolek nie mialo :dry:

madika ja podaje butla. Rozrabiam z mlekiem "bebilon HA":sorry2: i maxymalnie w 30ml. Ktoras pamietam tez pisala ze normalnie bezposrednio na jezyczek podaje leki... ale ja wole w mleku.

:confused: hello jest tu kto :confused:

o rajku wróciłam z zakupów...
mezuś prezent ma:-)
kurde LArvunia biedny MArcelek z tymi kolkami...i wszystkie kolkowe dzieciaczki:-(
Pati no to mnie pocieszyłas że fajny:-) wiesz jak to się wybiera ze zdjec:-) hehhe nigdy nie wiem co jest fajne:-)
Bira fotki super:-) mam nadzieje że kiedyś i my takie będziemy mialy:-)
Kathe nie oskarżaj sie jestes super mamcia:-)
Izba może to po tej witaminie:-(
a tak wogóle mamcie powiedzcie mi jak jest z tymi kolkami??? jak dzieci mają kolki to co robią? i jak poznajecie ze mają kolki? kurde mój chyba nie ma..:-) bo wiadomo ze czasem pokrzyczy i wogóle ale to tylko chwilke przytule go i od razu lepiej..wiec kurde nie wiem jak to rozpoznac..

uciekam kąpiel brać:-) juz woda się leje do wanny:-) hehe

sabinko, jestem pewna ze to po tym...

nie wiem jak inne maluchy, ale jak gaba ma kolke to "jeździ" jej strasznie w brzuszku, pręży się jak struna,macha rączkami i nózkami, to znowu kuli się i napina jak by chciała zrobić kupkę i nie mogła... to tyle mi pzychodzi w tej chwili do głowy...
mam bałagan w domu, w kuchni sterte zmywania i dwójkę dzieci ... z czego ten starszy "synuś" jest gorszy od maleństwa:dry:

szukam żłobka... i nijak nie moge znaleźć... czy ktos sie orientuje ile kosztuje niepubliczny żłobek w warszawie?

reklama
Do góry