reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dla tych co chcą trochę sniegu:-) heheh widok za okienko teraz:-)
temeraturka jedyne -3:-)
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Larvunia wiem że mam iśc do garów:-) ale mi sie nie chce kurde... a poza tym nie mam jeszcze kupionych ryb na obiad:-) ale ziemniaczki bym mogła już śmignać ale mam leniaaaaa:-)
a Kapik śpi:-) od godziny już:-) niech śpi maluszek:-)
a Kapik śpi:-) od godziny już:-) niech śpi maluszek:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Elbra kochana NOWY SĄCZ:-) blisko gór;-)
Lilka
Fanka BB :)
dla tych co chcą trochę sniegu:-) heheh widok za okienko teraz:-)
PRZEBIJAM!!!!!!!!!!!! u mnie -14,5
kto da wiecej?????
witam z herbatka z cytryna i miodem
u mnie gorzej...ledwo mowie siet!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
no dobra Lilka z Toba nie walczę:-) heh
bidulko z ta chorobą:-( ja chciałam dzis skoczyć do koleżanki na herbatke i się okazało że chorzy wszystcy:-( że mały Antoś 8 miesięczny zacząl i teraz wszyscy:-( masakra co się dzieje..a ja we wtorek na szczepienia sie wybieram z małym:-( az sie boję
bidulko z ta chorobą:-( ja chciałam dzis skoczyć do koleżanki na herbatke i się okazało że chorzy wszystcy:-( że mały Antoś 8 miesięczny zacząl i teraz wszyscy:-( masakra co się dzieje..a ja we wtorek na szczepienia sie wybieram z małym:-( az sie boję
eeeehhh.... tak soibie mysle ze fajnie byloby spotkac sie na kawulcu gdzies w knajpce z Wami WSZYSTKIMI .... ale wiem ze to nie realne.....
sabina o jaaaaaaaaa... daj daj daj ale sniegu! :-)
mi tez sie niechce isc do garow... pelen zlew szklanek i talerzy czeka na mycie i obiad trzeba zrobic...ehhh.... A tak wogole to wolalam Cie do moich garow... hie hie hie....
elbra dla dziecka to nie jest mile takie wkladanie czegos do pupy co... ale chyba sprobuje, tylko znajde termometr....
sabina o jaaaaaaaaa... daj daj daj ale sniegu! :-)
mi tez sie niechce isc do garow... pelen zlew szklanek i talerzy czeka na mycie i obiad trzeba zrobic...ehhh.... A tak wogole to wolalam Cie do moich garow... hie hie hie....
elbra dla dziecka to nie jest mile takie wkladanie czegos do pupy co... ale chyba sprobuje, tylko znajde termometr....
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
też bym się chętnie spotkała:-) tylko jak:-)?????///zapraszam w góry:-)
no dobra daj gary umyję Ci:-)
no dobra daj gary umyję Ci:-)
Podziel się: