reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
ja mam jak skonczy 6 tygodni
Lilka
Fanka BB :)
czesc lilka a u mnie lepiej.... choroba chyba przemija. Lilka a Ty kochana bylas u lekarza czy sama sie leczysz?
Larvuniu sama sie lecze
jeszcze walcze!!!
jak juz nie dam rady to pojde
ogolnie mam syrop na gardlo Herbapect,pastylki do ssania neo-angin i strepsils ktore juz zzarlam ,teraz mam miod,cytryne....
no musi mi wreszcie minac chorobsko!!
Lilka
no ktos na mleko sie obudzil
ostatnio po piersi podalam Hani butle bo mi sie darla i wiecie ze wypila cale 100ml!!!!
przezylam ciezki szok
juz powoli sama mysle czy przejsc tylko na butle...ide karmic
tez mam syf w kuchni po wczorajszej imprezie chora i sprzatac musze po facetach
ostatnio po piersi podalam Hani butle bo mi sie darla i wiecie ze wypila cale 100ml!!!!
przezylam ciezki szok
juz powoli sama mysle czy przejsc tylko na butle...ide karmic
tez mam syf w kuchni po wczorajszej imprezie chora i sprzatac musze po facetach
dzieki dziewczyny .... mam nadzieje ze maly nie bedzie robil klopotow w samolocie
no ze sie nie przeziebi
generalnie bede miala go w nosidelku na brzuchu ... wiec zawsze go moge okryc
no ale zobaczymy
larvunia : mam nadzieje ze kupka juz w drodze
lilka : -14 ...chyba nie zazdroszcze ale to w sumie lepiej niz plucha
no ze sie nie przeziebi
generalnie bede miala go w nosidelku na brzuchu ... wiec zawsze go moge okryc
no ale zobaczymy
larvunia : mam nadzieje ze kupka juz w drodze
lilka : -14 ...chyba nie zazdroszcze ale to w sumie lepiej niz plucha
lilka ja tam odrazu popedzilam do lekarza bo niechcialam malego zarazic
kurde moze wybierz sie do tego lekarza..., moze bedzie Ci kcohana lepiej po innych lekach? Bo mi juz przechodzi....
lilka tez moj maly wypija czasami wiecej mleka z butli niz z cyca... i to po cycku. No ale pati ma racje (jeszcze raz sie powtorze) ze dzidzie sa leniwe ;-):-)
a co do sprzatania po facetach to niech sam po sobie mezus tez posprzata, nic mu by sie nie stalo gdyby pomogl lub raz sam po sobie posprzatal... czy on nie widzi chorej mamuski??
kurde moze wybierz sie do tego lekarza..., moze bedzie Ci kcohana lepiej po innych lekach? Bo mi juz przechodzi....
lilka tez moj maly wypija czasami wiecej mleka z butli niz z cyca... i to po cycku. No ale pati ma racje (jeszcze raz sie powtorze) ze dzidzie sa leniwe ;-):-)
a co do sprzatania po facetach to niech sam po sobie mezus tez posprzata, nic mu by sie nie stalo gdyby pomogl lub raz sam po sobie posprzatal... czy on nie widzi chorej mamuski??
Dziendoberek!!!
ja tez sie dolaczam do zyczen
Wisienka-co sie z malym dzieje?
sabina-piekna fota-daj sniegu
lilka-zazdroszcze sniegu u mnie niestety +2 no i o sniegu moge pomarzyc-a co to za swieta bez sniegu
wracaj szybciutko do zdrowka!!
Mirka-spokojnej podrozy i jak dasz rade to sie odezwij!!! i wesolych świąt kochana
u mnie dzien jak co dzien-klikam z malym na rekach
zle spal w nocy i bolal go brzuszek,(nie moglzrobic kupki-masakra)moze to po winogronach-sama nie wiem
dzień dobry:-)
sugar...wszystkiego najsłodszego z okazji miesięcznicy dla Twojego Elemelka:-):-);-)
Kreciku...duża słodka bużka dla Twojego przystojniaka z okazji miesięcznicy:-) :-) :-)
ja tez sie dolaczam do zyczen
dzien dobry
ja wpadlam tylko sie przywitac, ide z malym do lekarza, bo cos nie dobrze a nim :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :---(
Wisienka-co sie z malym dzieje?
a u mnie sniegu pełno:-) cała noc sypało:-)
sabina-piekna fota-daj sniegu
PRZEBIJAM!!!!!!!!!!!! u mnie -14,5
kto da wiecej?????
witam z herbatka z cytryna i miodem
u mnie gorzej...ledwo mowie siet!!!
lilka-zazdroszcze sniegu u mnie niestety +2 no i o sniegu moge pomarzyc-a co to za swieta bez sniegu
wracaj szybciutko do zdrowka!!
Mirka-spokojnej podrozy i jak dasz rade to sie odezwij!!! i wesolych świąt kochana
u mnie dzien jak co dzien-klikam z malym na rekach
zle spal w nocy i bolal go brzuszek,(nie moglzrobic kupki-masakra)moze to po winogronach-sama nie wiem
Lilka
podejrzewam ze gdybym nie poprosila o kupno miodu i cytryny to raczej by tego faktu nei zauwazyl
a co do sprzatania to Larvuniu to przecie moja fucha jak siedze w domu !!
on jak COS zrobi w domu to jedynie jak ma wolny dzien
az mi siebie zal....
Pati26
Mama Marcela i Samuela
boszzze ile ja bym dała żeby w górach mieszkaćPati ależ prosze bardzo :-) sypie cały czas:-)
a ja chce na narty......buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
moze spełnię to marzenie na emeryturze
nie ma rzeczy nie realnych Kochanaeeeehhh.... tak soibie mysle ze fajnie byloby spotkac sie na kawulcu gdzies w knajpce z Wami WSZYSTKIMI .... ale wiem ze to nie realne.....
wystarczy trochę dobrych chęci i jak dzieciaczki podrosną możemy zorganizować mały zlot np. weekendowy latem z dzieciakami gdzies w połowie drogi każdej z nas
Liluś...przytulam Cię mocno
normalnie cycki przez tych dziadów opadają:-(
mirka..szczęśliwej podróży
reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: