reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej Mamuśki:-)
jolie...
super ze się odezwałaś;-)
fotki Szkraba obejrzałam z zapartym tchem....
ślicznośći masz w domku:tak::tak::-):-):-)

sabinka...larvunia....Wasze synki też cudowne:tak::-)śliczne chłopaki:blink:
rosną Nam dzieciaczki w oczach

my wczoraj na usg bioderek bylismy
wszystko u Marcelka w porządku
lekarka kazała młodego dużo na brzuchu kłaść zeby ćwiczył mięśnie;-)
a on na brzuszku to srednio lubi:-p
na mate jak go położe to sie denerwuje albo zasypia:-p

reklama
dziendoberek kochane
lilka skop mu dupe... mezulkowi :sorry2: I zrob foteczke prezentu dla Hani.
sabina nauczy sie ssania butli zobaczysz... niech tylko posmakuje ze samo prawie leci i nie trzeba ssac ;-) (hehehehe... moja mama jest w avonie ;-))
pati sabina dzieki za komplementy dla marcelka :-D

pedze na miasto pare spraw mam do zalatwienia w tym becikowe.... bo becikowego jeszcze nie dostalam a juz po czasie chyba

hejka mamuski...

rzadko się odzywam bo "pancio" na urlopie i nie mam dostępu do kompa zbyt często (uzaleznienie:dry:)

Mam za tłuste mleko ponoć...
wczoraj byłysmy u pediatry na kontroli i:
- La waży 4310 ;-)
- co to znaczy ze "troche trzyma bioderka"?
- jak zwykle w państwowej służbie zdrowia - nic sie nie mozna dowiedzieć
- gadałam z lekarzem znajomym i mam mieszane uczucia co do szczepionki na pneumokoki...

tak poza tym nadal mamy żółtko ale już malutkie...a tak poza tym chodze na rzęsach...
uściskajcie swoje bobasy od ciotki I.:happy2::happy2::happy2::elvis:

Witam sie po kilku dniach ciszy:-p:-p:-p

Women, mam nadzieje, ze w koncu rana po cc da Ci spokoj i ladnie sie zagoi - ja o swojej juz zapomnialam...

Lilka, ja bym sie wkurzyla mooocno, jakby moj mezus tak postapil i pewnie bym to wygarnela:-p:-p:-p
Chyba musisz mu pare kwestii wytlumaczyc:tak::tak::tak:

Larvuniu, powodzenia w zalatwianiu spraw

Pati, portfel dla eza sliczny

Jolie, serdeczne gratulacje i z tego co piszesz to polozna chyba okazala sie ok... super, ze juz w domciu i w ogole:tak::tak::tak:
przykro mi z powodu smierci Twojej babci:-:)-(

U nas ciag dalszy szalenstwa wokol maluszka - brak czasu... poki co uparcie karmie tylko cycem, i troszke to mnie ogranicza... nawet wyjscie na zakupy i zostawienie Oskarka z kims to problem - wszystko biegiem, bo nigdy nie wiadomo kiedy nasz synus bedzie chcial jesc... Pani doktor mowila ze po 3 m-cach wszystko pieknie sie unormuje... i gleboko w to wierze:tak::tak::tak:

Jutro pierwsze szczepienie... bierzemy to 5w1... ale ciagle waham sie nad rotawirusem no i pneumokoki... wiecie ile dawek jest? i czy mozna tez szczepic na meningokoki (mysle o sepsie)?

Synus poki co spatunia - od jakis 25 minutek:-D:-D ale budzi sie czesto, takze z tym jego spaniem to nigdy nic pewnego:szok::szok::szok:

A... pisalam Wam o zastrzyku antykoncepcyjnym - poki co przelozylam wizyte - na 21.12 - i chyba zastrzyk odpuszcze, mysle nad tabletkami - takie chyba bierze Bira - cezarette czy jakos tak;-);-) ...musze tylko poczytac wiecej... ale cigle brakuje czasu

Pozdrawiam wszystkie mamcie i maluszki, trzymajcie sie zdrowo:-):-):-)

Hej laseczki!

Dzisiaj ciężka nocka była :-(
Igi się bawi w nocy a w dzień śpi, robi awantury i tylko chce urzędować przy zapalonym świetle... spałam może 3 godzinki, potem na ósmą musiałam wstać bo fryzjerka do mnie przyszła, ledwo żyje ale mam fajną fryzurkę:

fryzurka13grudnia.jpg

fryzurka13grudnia2.jpg

Dzisiaj na 15:00 mamy szczepienie, dopiero teraz bo wcześniej Igi był chory. Kupiłam mu Infanrix IPV + Hib. Koszt 132 zł.

Nie wiem co u Was slychać. Nie mam czasu, jak zwykle :dry: co wejdę na bb to zaraz mnie odrywa dzieciarnia, a to kupa a to cycek. Dobrze że chociaż fryzjerka mogła do mnie przyjść bo tak to bym się nie wydarła z tego domu wariatów.

Dzisiaj postanowiłam że Igiemu nie dam spać w dzień, wymęczę go totalnie, ma spać w nocy :wściekła/y:

Buźka laseczki!

Misia, super fryzurka:-):-):-):-)

tak czytam co u Ciebie i tez to znam:-D:-D:-D ...Oskarek moze spi w nocy, ale budzi sie srednio co 2-3 godzinki i karmimy, przewijamy, usypiamy kolo 40-50 minut... wiec spanie slabiutkie... no i cyc ciagle na wierzchu, teraz siedze przy kompie, on juz sie przeciaga w lozeczku, a cyc juz gotowy... wiec cycowe szalenstwo trwa:szok::szok::szok:

reklama
Ja wpadłam na chwilkę.
Nadrabiam czytanie - dziękuję za gratulacje, Lilka tak mi miło, że za mną tęskniłaś :tak: - a synek grzecznie śpi.

Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że już niedługo będę tu zaglądać częściej.

Do góry