reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzień dobry:-)
sugar...wszystkiego najsłodszego z okazji miesięcznicy dla Twojego Elemelka:tak::-):tak::-);-)
Kreciku...duża słodka bużka dla Twojego przystojniaka z okazji miesięcznicy:-) :-) :-)
ostatnio chodze spać odrugiej-trzeciejej a wstaje przed ósmą:tak:
nie wiem co mi jest,dpopadła mnie bezsenność
ale czuje się dobrze,może tyle organizmowi starcza na regeneracje:sorry2:
wczoraj wstępnie ustaliliśmy z mężem że za dwa lata staramy się o córunię:cool2:
hyhy,ja tam i tak wiem ze będzie trzeci chłopak:rofl2::ninja2:

spadam robić świąteczny porządek u Samuela
będę zaglądać:-)

reklama
Sugar, Krecik najlepszego z okazji miesiecznicy maluszkow - wczorajszej:-)

Wisienka co sie dzije z dzidzia?? daj znac po wizycie. zdroofka zycze......
Pati a moze jednak bedzie dziewczynka:-)
Misia sliczny fryz:-) ja ide we wtorek:-) w koncuuuuuuuuuuuu
Lilka, Izka bidulki z was bedzie lepiej napewno
Elbra jak polowanie na siuski:-) hehe mnie juz tyle razy osikał ze nie byloby problemu hehe:tak:

te mamuski co rzadko zagladaja na bb WITAM GORACO :-) ...i zycze wiecej czasu by mialay dla siebie i dla nas ;-)

elbra moj czasami tez ma takie fajne nocki (24.00 3.00 i 7.00 ) :-)
wisienka maluszek nie toleruje butli? kurcze przeciez tam samo mleko leci... nie podoba mu sie latwe jedzonko?? :sorry2: Pati ma racje nasze maluchy mecza sie jedzeniem cycka i dlatego budza sie glodne co pare minut.... ehhhhh...
bira dzis widze nie pada na dworku i chyba wyjde z mezulkiem i pieskiem na spacerek, taka probe zrobie... mezulek bedzie asekurowal :-) moze suczka bedzie grzeczna :sorry2: i czesciej zaczniemy chodzic na spacerki a i piesek nie bedzie cierpial wstrzymujac siuski przez 10 godzin :sorry2:
sabina kochana milo Cie "widziec" z rana :-D

misia sexi fryzurka, pasuje Ci :tak::-D Kurcze tez sie zamierzam do fryzjera ale jakos nie mam kiedy, trzeba na zapisy prawie wszedzie a ja z malym nie wyrabiam sie na czas nigdzie :dry: A takiego fryzjera nie znam co by do domu przyjechal.... No misia naprawde super fryzurka, chyba najfajniejsza jaka do tej pory pokazywalas (jak dla mnie) :tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry