reklama
wiecie mamuski co zauwazylam....
czasami jest tak, ze dokarmiam cycem, dokarmiam a Marcel poje z 10 min i zasypia na cycku... zastepuje cycol smokiem i niby spi dalej... a jak mam dni jak dzis....to po zastapieniu cyca smokiem budzi suie po 10 minutach i wola o cycka. I moge tak przez dwie godziny go dokarmiac i dokarmiac (jak dzis to bylo) i tak do usr..ej smierci chyba. No i podalam mu butle i zjadl 60ml i odrazu zasnol twardym snem Czy to znaczy ze w cycuchach za malo mleka mialam czy co? traktowal cycka jak usypiacz tylko czy jak? sama juz nei wiem... zjadl melko te 60ml z butki i jak kamien. Co Wy na to kochane?
czasami jest tak, ze dokarmiam cycem, dokarmiam a Marcel poje z 10 min i zasypia na cycku... zastepuje cycol smokiem i niby spi dalej... a jak mam dni jak dzis....to po zastapieniu cyca smokiem budzi suie po 10 minutach i wola o cycka. I moge tak przez dwie godziny go dokarmiac i dokarmiac (jak dzis to bylo) i tak do usr..ej smierci chyba. No i podalam mu butle i zjadl 60ml i odrazu zasnol twardym snem Czy to znaczy ze w cycuchach za malo mleka mialam czy co? traktowal cycka jak usypiacz tylko czy jak? sama juz nei wiem... zjadl melko te 60ml z butki i jak kamien. Co Wy na to kochane?
Lilka
Fanka BB :)
wiecie mamuski co zauwazylam....
ja bym stawiala ze z butli leci mu szybciej niz z cycka i poprostu z tego ''ciagniecia'' z cycka...zasypia zmeczony
a jaks ie obudzi chce znowu jesc bo sie nie najadl
tak mi to wyglada
Lilka
my po szalonych zakupach
Hania ma juz jeden kupiony prezent
przes\chodzilam miedzy polkami i fajne cos znalazlam i kupilismy jej
kupilam przyjaciolce w H$M fajna bluzeczke,do tego lancuszek i kolczyki kolka,takie fajne ze w sam raz do bialej bluzki pasuja
mam nadzieje ze jej sie spodobaja
moja rodzinka jedzie do PL i jej da
a do centrum wpadlismy na ostatnie 30 minut
dlaczego? bo moj maz zrobil sie bardzo rozrywkowy i pozapraszal ludzi bez mojej wiedzy
byl nasz przyjaciel,potem jeden chlopak z zona i dzieckiem,jeszcze jednego zaprosil ale nie przyjechal,a jeszcze jednego na noc zaprosil ale moja reakcja ( ) zapobiegla temu
zas jutro mam dwoch kolesi na noc...taki moj maz rozrywkowy
a ja mam tego wszystkiego dosc!!!!!!!!!
Hania ma juz jeden kupiony prezent
przes\chodzilam miedzy polkami i fajne cos znalazlam i kupilismy jej
kupilam przyjaciolce w H$M fajna bluzeczke,do tego lancuszek i kolczyki kolka,takie fajne ze w sam raz do bialej bluzki pasuja
mam nadzieje ze jej sie spodobaja
moja rodzinka jedzie do PL i jej da
a do centrum wpadlismy na ostatnie 30 minut
dlaczego? bo moj maz zrobil sie bardzo rozrywkowy i pozapraszal ludzi bez mojej wiedzy
byl nasz przyjaciel,potem jeden chlopak z zona i dzieckiem,jeszcze jednego zaprosil ale nie przyjechal,a jeszcze jednego na noc zaprosil ale moja reakcja ( ) zapobiegla temu
zas jutro mam dwoch kolesi na noc...taki moj maz rozrywkowy
a ja mam tego wszystkiego dosc!!!!!!!!!
lilka moze masz racje z tym cyckiem
ale masz mezulka, ale pociesze cie ze moj tez tak potrafi czasami ;-) wiec nie jestes sama. Tylko, ze odkad zaszlam w ciaze i teraz mamy synka to tak jeszcze nie zrobil... No coz rozni sa ludzie... a z mezulkiem porozmawiaj ze ci to nie odpowiada
co Hani kupiliscie??
ale masz mezulka, ale pociesze cie ze moj tez tak potrafi czasami ;-) wiec nie jestes sama. Tylko, ze odkad zaszlam w ciaze i teraz mamy synka to tak jeszcze nie zrobil... No coz rozni sa ludzie... a z mezulkiem porozmawiaj ze ci to nie odpowiada
co Hani kupiliscie??
Lilka
Larvuniu moj nigdy sie tak nie zachowywal
niw wiem co sie z nim dzieje..
ogolnie od porodu miedzy nami jest dziwnie..w skrocie to oddalamy sie od siebie
dzisiaj przy przyjacielu tak po nim pojechalam ze az mnie chamowal...wstydu mu narobilam bo powiedzialam co mysle,ze na kumpli ma sily i checi a na pomoc przy corkach to przyjdzie z pracy raptem taki wyrabany ze idzie prosto spac
bo tak jest!! wkurzam sie jak diabli,truje ale moje gadanie to jak grochem o sciane...wiec sama sie zmagam z dwojka dzieci
naprawde zaczynam sie czuc jak samotna matka
a Hani kupilismy cos w stylu zawieszki/po swietach pstrykne foteczke i pokaze
niw wiem co sie z nim dzieje..
ogolnie od porodu miedzy nami jest dziwnie..w skrocie to oddalamy sie od siebie
dzisiaj przy przyjacielu tak po nim pojechalam ze az mnie chamowal...wstydu mu narobilam bo powiedzialam co mysle,ze na kumpli ma sily i checi a na pomoc przy corkach to przyjdzie z pracy raptem taki wyrabany ze idzie prosto spac
bo tak jest!! wkurzam sie jak diabli,truje ale moje gadanie to jak grochem o sciane...wiec sama sie zmagam z dwojka dzieci
naprawde zaczynam sie czuc jak samotna matka
a Hani kupilismy cos w stylu zawieszki/po swietach pstrykne foteczke i pokaze
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
ja od 2 dni mam kryzys pokaremu w cycach:-( i młdoy dlatego śpi jakby chciał a nie mógł.... kurde
a najgorsze że ten mały szntazysta nie chce butli:-0 normalnie na siłe mu ja wpycham a ten skubaniec się drze:-) ale wczoraj w nocy już chyba ze zmęczenia zjadl troche :-)
i na szczęscie noc była standardowa 3 i 5 rano:-) tyle ze on o 5 już jest wyspany:-) i chce sie bawić heheh i jak z nim gadam jest ok a wystarczy że się obruce to jęczy:-) na szczęscie nie płacze:-)
Lilka kurcze skopać męża po dupsku może sie ocknie że masz dosć kolegów w domu!
ja uwielbiam do m pełen ludzi ale nie teraz...:-(
co do kąpnia ja kąpie między 19-20 zalezy jak młody śpi...
ide jakies sniadanko i kawusię śmignąć puki młody śpi:-)
ja od 2 dni mam kryzys pokaremu w cycach:-( i młdoy dlatego śpi jakby chciał a nie mógł.... kurde
a najgorsze że ten mały szntazysta nie chce butli:-0 normalnie na siłe mu ja wpycham a ten skubaniec się drze:-) ale wczoraj w nocy już chyba ze zmęczenia zjadl troche :-)
i na szczęscie noc była standardowa 3 i 5 rano:-) tyle ze on o 5 już jest wyspany:-) i chce sie bawić heheh i jak z nim gadam jest ok a wystarczy że się obruce to jęczy:-) na szczęscie nie płacze:-)
Lilka kurcze skopać męża po dupsku może sie ocknie że masz dosć kolegów w domu!
ja uwielbiam do m pełen ludzi ale nie teraz...:-(
co do kąpnia ja kąpie między 19-20 zalezy jak młody śpi...
ide jakies sniadanko i kawusię śmignąć puki młody śpi:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Larvunia Marcelek słodziutki jak zawsze:-)a i zauważyłam przez przypadek ze ma tez Misiaki z Avonu:-) hehehe mój też z nimi śpi:-) a własciewie z 1:-) hehehe PANEM MISIEM:-)
i baldachimek pięny
i baldachimek pięny
reklama
dzien dobry!!!
czesc sabina ja tez juz po sniadanku
to masz przeboje z malym-ja dzis nie spalam od 1,30-4 bo maly mial oczy jak piec zloty i cos tam gadal po swojemu-a smoka mu w tym czaasie nie chcialam dac bo milam jazdy,ze usnie glodny
elbra duzo bym dala,zeby maly spal w nocy a dzien nie-normalnie zazdroszcze a co do prezentu to tez mysle o takiej macie(widze ze szal jest na nia)
larvuniu-maly budzil mi sie co 2 godz,bo wypluwal smoka,a ja zamiast go wkladac,to dawalam mu cyca-mialam wyrzuty sumienia,ze jest glodny.
a dzisiaj rano dostal cyca-przysnal na chwil;e i chyc go do lozeczka ze smokiem i spi
ja zaraz spadam na nasze 1 szczepienie no i do gp-nie wiem tylko cholera czy sie wyrobie...
u mnie dzis -3C no i nie wiem jak go ubrac ???
czesc sabina ja tez juz po sniadanku
to masz przeboje z malym-ja dzis nie spalam od 1,30-4 bo maly mial oczy jak piec zloty i cos tam gadal po swojemu-a smoka mu w tym czaasie nie chcialam dac bo milam jazdy,ze usnie glodny
Buuuuuuuuuuu...jakie pustki
Ja też kąpusiam o 19
Kurde mój mały śpi od wieczora do nocy jak szalony (na całe szczęście). Tylko coś w dzień nie chce spać
Wogóle to musze mu kupić jakieś zabawki albo cusik bo niewiem za bardzo co z nim robić jak nie śpi.
Może mu kupię mate edukacyjną na gwiazdkę??
A miałam kupić śpiworek
elbra duzo bym dala,zeby maly spal w nocy a dzien nie-normalnie zazdroszcze a co do prezentu to tez mysle o takiej macie(widze ze szal jest na nia)
asix gratulacje z pierwszego smokania :-) Daj znac czy sie wyspalas
larvuniu-maly budzil mi sie co 2 godz,bo wypluwal smoka,a ja zamiast go wkladac,to dawalam mu cyca-mialam wyrzuty sumienia,ze jest glodny.
a dzisiaj rano dostal cyca-przysnal na chwil;e i chyc go do lozeczka ze smokiem i spi
ja zaraz spadam na nasze 1 szczepienie no i do gp-nie wiem tylko cholera czy sie wyrobie...
u mnie dzis -3C no i nie wiem jak go ubrac ???
Podziel się: