reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Joli witajcei spowrotem:-)
Tymuś śliczny jest że jejkuuuuu:-)
współczuję z powodu śmierci babci:-( ale pamietajcie że Tymuś to wynagrodzi wam wszystkim a babcia nie cierpi juz...

odwiedzaj nas częsciej na bb:-)

reklama
Women dokładnie tak jak napisała Sugar o ten pas chodzi. Ja nosze go od początku po cesarce i od razu mogłam dźwigać małego i robić wszytsko bez problemu. Nic nie bolało. A bez pasa to bolało mnie strasznie i ciągło.
Ja jestem z niego bardzo zadowolona.
Dałam za niego w aptece 40 zł. Ale opłacało się:tak:
Trzeba się tylko zmierzyc w pasie bo to się kupuje według rozmiaru. Tylko ja miałam po cc 95 w pasie i kupiłam taki pas. Ale poszłam i wymieniłam na większy rozmiar:dry:
Także gdybyś kupowała to zapytaj czy możesz ewentualnie zwrócić i od razu sobie gdzieś go przymierz. Bo z tymi rozmiarami to różnie jest:sorry2:
Kochanie wczoraj w szpitalu pytałam lekarza o ten pas,powiedział ze absolutnie odradza ten pas,mowil ze tylko zwiotczeją mi mięsnie i pozniej bede miała wiszący brzuch,nie wiem czy ma racje,ale na tym etapie chyba sobie odpuszczę.Ale dziekuje za porade.Moze jak rana sie zagoi to wtedy sobie go kupie na siłownie.

no wlasnie apropos smoka to tez chce zaczac mu dawac bo spi z cycem,tylko slyszalam ze od smoka zmniejsza sie maluchom apetyt(tak mowila polozna-no ale trza brac poprwke na ang. sluzbe zdrowia),no i sama nie wiem...
a u ciebue jak jest?

Moj syn ma smoczek miej wiecej od 5 godz zycia hehe i apetyt ma taki ze az brodawki porzerał w całości,wiec bez obaw.

Ja laski byłam wczoraj w tym szpitalu.Znowu dusili ropę,och kurcze jaki to jest ból cholerny.Przepisali roztwór z którego robić okłady,lerzeć na brzuchu,no i co najdziwniejsze to pan dr. kazał sie wykąpać dobrze wymoczyć:szok::baffled::no:A ja na to ze przez 6 tyg nie wolno ponoć,a on ze wolno wolno,ze sie kąpac i tyle.Powiem Wam tak.Ja mam dwa otwory w ranie w celu wyduszania ropy,i zeby sama miała ujscie,i boje sie to zamoczyć w wodzie:confused:A to ze mnie boli prawa strona brzucha to powiedzieli ze nie od cesarki,wiec olali to.To tyle na temat szpitala.

Co do Doriana to dzis pobił znowu rekord
Od 22.00 do 6.30 spał o 6.30 melko,zmiana pieluchy i spał do 10.30:happy2:

elbra jak tam u lekarza?
asix ja tez daje smoka :sorry2: juz w szpitalu mu dawali. Daje mu by przy cycku mi nie zasypial... jak widze ze odplywa na cycu to daje mu w tedy smoka i spi ze smiokiem ;-) pozniej wypluwa i spi dalej :tak:
jolie 3maj sie kochana dzielnie ;-):-) Suuuuuuuuuuuper foteczki :tak::-D dzidzia kochana!
sabina czesc ;-):-)

women witaj, kurcze Ty to sie masz z ta rana....
ja tam nosze pas na brzuchu. Poozna powiedziala ze za wczesnie ze macica sie jeszcze nie ulozyla, ale mam to w dupie bo lepiej sie czuje z tym pasem. Nie wisi mi nic bynajmniej ;-):-D A w sumie nosze go od 2 tyg po porodzie.

Larvunia kaweczka była:-)??? ja teraz capucinko popijam:-) bo jakoś tak mnie naszło:-) puszczalska była rano:-)
Women bidulko Ty to się nacierpisz:-(;-( ale za to Dorianek Ci nockami wynagradza:-)

a mój mały coś dziś sie bawić chce bo usypia na pół godziny i sie budzi potem:-) i patrzy na mnie albo w sufit:-) skubaniec usnąłby bo maruda dzis zniego straszna ale to chyba przez pogodę:-)

sabina byla kawusia byla, mezus zrobil jak bylam na cycu z malym ;-) teraz "kubusia" pije :-) Kurcze dziwnie teraz, szukam Cie po awatarku zawsze na BB a tu zmienilas spryciulo ;-):-D:-D:-D ale sliczny Kacperek wiec nie nazekam ;-)
women ale masz fajnie ze Twoj tyle spi.... moj jak w zegarku w reku co 3 godzinki placz za cycem, albo szybciej czasami jak pielucha pelna sie zrobi :sorry2:

wlasnie prowadze mailowa kłótnię z obsluga sklepow internetowych:-) mam 2 firmy ktore przyznaja sie do tych samych zdjec i dymią do mnie ze wykorzystalam ich fotki na allegro i sklepei int:-) i tylko jest jeden problem ani od 1 ani od drugich nie brałam:-) wiec z tego wynika ze jest jeszcze 3 firma ktora zrobila identyczna fotke:-) masakra

reklama
Do góry