reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Women współczuję komplikacji... trzymaj się.

Asix wszystkiego naj dla maluszka

bira i jak sie spisuja tabletki cerazette?pewnie dopiero zaczelas je brac, Ja jutro ide do lekarza i chce zeby mi przepisal jakies dla matek karmiacych, znam tylko te cerazette

Kathe biorę je dopiero od 28 listopada. Na razie jest ok. Nie boli mnie głowa, tycia nie zauważyłam, ciągle schodzę z wagi:-) Mam nadzieję, że nic się nie zmieni.

co kupujecie mezulom pod choinke???

Ja mojemu kupię jakies fajne pióro i książkę. Myśałam o portfelu, ale ostatnio dziad sobie sam kupil;-)

-i wodę jego ulubioną XS Pacco Rabanne
Uwielbiam tą wodę. Mój mąż też jej używa.
A portfel piękny:-)

a najlepsze ze sie dowiedziałam ze mam jakies tyłozgiecie macicy wiec szok..i nie wiem czy to po porodzie czy wczesniej tak mialam:-) bo nikt mi nie mowił:)

To jest wrodzone. Też to mam:-)

reklama
MACIUŚ 100 lat 100 lat :-D:-D:-D

larvunia,kathe,wisienka,bira- serdeczne dzieki za pamiec!!:tak:

wlasnie wrocilismy z clinki (dopiero) masakra tyle czekac na glupie wazenie:wściekła/y:
no ale zdaje relacje maly- wazy 5,260, no a urodzil sie przeciez 4,100 no i jest tylko na cycu i babki az oczy zrobily;-)
tak poza tym to wszytko o.k oprocz...pepuszka-okazalo sie ze w srodku jest jescze taki maly strupek no i zaczeli panikowac ze od tego moze byc zakazenie wiec musze w czwartek ponownie isc z maciusiem do lekarza...
dobra kochane odezwe sie potem musze jeszcze chate ogarnac,nakarmic tego terroryste malego i doczytac o u was;-)
buziole i do potem...

hej laski
u mnie ręce pełne roboty, nie mam czasu na bb w ogóle.
Raz że dzieci, dwa że prezenty :sorry2:

Dzieci zdrowe, ja też zdrowa. Trochę z humorkiem lepiej ostatnio.
Igi ładnie rośnie, Wiku kocha braciszka, nawet na śpiąco wciska Igiemu smoczka :-D

ELBRA na zamkniętym o Kajuni

Women jejku ale Cię boli ta rana, już dawno po cesarce a to się za Tobą wciąż ciągnie :-( ja na tym etapie odradzam pas poporodowy. On się przydaje tuż po operacji...

Widzę że Wy tu o antykoncepcji rozprawiacie, ja tymczasem mam od 4 dni @ :dry:

Ściskam Was kobiałki i wasze dzieciaczki!:tak:
Wiku mnie skutecznie odciąga od kompa "Mamusiu chodź tu!" :sorry2:

ciao :cool2:

women-wspolczuje ci kochana!!
moja rana jako tako-dzis pytalam mojego gp o jakas masc na zrosty to oni nic takiego nie maja:szok: :-(
dol jak cholera bo jak mialam 15 lat to mialam wycinany wyrostek no i mam zrosta czyli chyba mam tendencje a tu jeszcze nic nie moge dostac:wściekła/y:
a moze w polandzie jest jakas masc bez recepty tylko musi byc dobra...wiecie cos??

bira-co robisz, ze tracisz na wadze??? ja tez chce-jakas dieta,czegos nie jesz??

laski-apropos prezentow to ja nie mam pomyslu-wogole!!!!!!

apropos chrzcin to mamy 25,12 rano i po mszy wiec ok,dzieciak w kosciele mi sie nie bedzie meczyl
nie wiem jak z kasa,bo ksiadz narazie nic nie krzyczal,a ja nie pytalam-wiec narazie o.k

dobra teraz juz ide spratac,buziole i do potem....

wiecie co tak sobie mysle i Motylinka strasznie dawno nie było?????????// ciekawe co u niej i maluszków:-)

Misia to szybciutko @ dostałas:-)
Asix to super ze wszystko ok:) a co Ci poradzili na pryszczyki bo ja tez w temacie hehe
Bira Pati to widze ze nas tu wiecej z tym tyłozgieciem:-)

women-wspolczuje ci kochana!!
moja rana jako tako-dzis pytalam mojego gp o jakas masc na zrosty to oni nic takiego nie maja:szok: :-(
dol jak cholera bo jak mialam 15 lat to mialam wycinany wyrostek no i mam zrosta czyli chyba mam tendencje a tu jeszcze nic nie moge dostac:wściekła/y:
a moze w polandzie jest jakas masc bez recepty tylko musi byc dobra...wiecie cos??

bira-co robisz, ze tracisz na wadze??? ja tez chce-jakas dieta,czegos nie jesz??

laski-apropos prezentow to ja nie mam pomyslu-wogole!!!!!!

apropos chrzcin to mamy 25,12 rano i po mszy wiec ok,dzieciak w kosciele mi sie nie bedzie meczyl
nie wiem jak z kasa,bo ksiadz narazie nic nie krzyczal,a ja nie pytalam-wiec narazie o.k

dobra teraz juz ide spratac,buziole i do potem....

W Polsce jest fajna maść cepan, strasznie śmierdzi, ale ważne, że działa.

Co do wagi... trzymam dietkę cycolinową. Nie jem czekolady, majonezu. No i mała chyba dużo wyciąga.

Fajnie, że znasz juz datę chrzcin. Ja na razie jeszcze nie myślę. Może jak się ociepli...

Misia odzywaj się czasami, bo brakuje tutaj Ciebie

ja nie mam nic przeciwko sterylizacji ale jakos nie jestem do tego zupelnie przekonana
zawsze mozna w inny sposob a nigdy nie wiadomo co bedzie za kilka lat i czy nie zachce nam sie jednak kolejnego dzieciaczka :cool2:

sugar no pewnie ze tak zwlaszcza ze ty i twoj mezulo mlodzi jestescie :-) ja w sumie tez mloda - 23 minelo ale moj juz ma swoje latka - 37 wiec tak jak pisalam pojade przez te 2 -3 lata na tabsach i w miedzy czasie sie zobaczy, ale tak na dzis to niechce dwojki, przy moim jednym powoli trace cierpliwosc a co dopiero jak by miec 2 :confused: to chyba nie dla mnie, pozatym jak moj bedzie mial 2 lata to chce isc do pracy sie dorobic czegos a nie caly czas w domu siedziec i dzieci nianczyc a ze moj wtedy bedzie kolo 40 to watpie zeby tez chcial, ale poczekamy, zobaczymy, jak cos to powiedzial ze jak bedzie mial 40 to moze sie poddac sterylizacji :-)

reklama
Widze ze macie temat o zabezpieczeniu na przyszlosc! Jezeöli chodzi o sterylizajcje to ja bym sie bala bo slyszalam ze to postarza! Podobno organizm jakos dziwneio na to reaguje! Nikt o tym nie mowi ale moge powiedziec ze jak patrze na moje znajome to cos w tym jest! Kobiety ktore maja 30 lat wygladaja na 40! (mowie o 2 konkretnych przypadkach)! Nie wiem, moze ktos inny dobrze to znosi ale ja nie chcialabym wygldac staro majac ta 30 naprzyklad!
Ja chyba zdecyduje sie na spiralke! Podobno sa 2 , jedna hormonalna a druga z miedzia (czy jakos tak)! Na hormonalna nie moge poki co sie zdecydowac bo karie ale ona jest podobno na 4 latka! Ta druga jest na 2 lata! Nie wiem co zrobic? Czy poczekac az skoncze karmic a teraz kombinowac inaczej??? A moze zalozyc sobie ta miedziana? Boje sie jednak bo podobno niektorzy reaguja na nia alergicznie??? Juz sama nie wiem co robic???

Jesli pisze o czyms o czym juz pisalyscie to sorki ale dopiero teraz zaczne sioe cofac w czytaniu!

Do góry