reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
czesc

Asix wszystkiego naj z okazji miesiecznicy dla Maciusia :-):-):-)

lilka,pati,sabina-serdeczne dzieki za zyczonka !!!

my dzisiaj zabiegani-bylam ze soba u lekarza a on na to ze powinnam przyjsc za 2 tyg.:wściekła/y::wściekła/y: to mowie do babki,ze caly tydz. na ta wizyte czekalam,to niech chociaz mi sprawdzi rane po cc...
nastepna wizyta za 2 tyg.:no:
a i zaraz wychodzimy na wazenie z malym-musze wyjsc wczesniej bo z mapa bede szukac tej kliniki:sorry2:
odrazu mi powiedza co to za krostki-chociaz jest ich juz duzo mniej...
odbra spadam,bo nawet jeszcze sniadania nie dojadlam...
buziole i do potem.....

ps.laski ja juz mam choinke ubrana (niestety z musu,bo wczoraj byly porzadki:tak:

pati ojj fajny ten portfel ale cholernie drogi:sorry2: maz na pewno sie ucieszy:tak:
mnie nie stac na nic drogiego wiec mezulek dostanie ksiazke "szklo kontaktowe"-uwielbia ten program:-p

Women
bardzo Ci wspolczuje, tych powiklan:-( nameczysz sie z tym:baffled:

Lilka
ja tez podobnie mysle o tej sterylizacji. Tez mezowi mowilam, ze roznie sie moze zycie potoczyc, ze moze tez sobie znajdzie jak sasiad 20 lat mlodsza babe i ze moze bedzie chcial miec jeszcze dzieci;-)
No ale z drugiej strony to trojka dzieci jak dla mnie to max, bo chcialabym moim dzieciom pomoc w zyciu a nie zostawic na pastwe losu tak jak zrobili to moi rodzice;-)

Pati
fajny prezent:tak: mojemu tez by sie przydal portfel, wiec chyba dostanie na urodziny w styczniu.

sabina
ja w zeszlym roku kupilam maszynke do wlosow philipsa, jest super:tak: Tylko ma jedna wade, ktos musi mu te wlosy scinac:baffled: , wiec padlo na mnie a wczesniej chodzil do fryzjera i mialam z glowy;-)

ale mialam spanie... nawet nie slyszalam jak mezus wyszedl do pracy :sorry2:
jakos mi lepiej. Moze to 1 dniowa choroba?? :confused: oooo...... nie nie nie, glowa nadal boli :-(

women wspolczuje tej rany, kurde tyle czasu goi sie i zgoic sie nie moze.... Ciekawe w sumie jak tam moje szfy w srodku cipki :dry: bo mam wrazaenie ze cos mnie czasami tam zakluje.

co do prezentow to ja tez jeszcze nic nei mam i tak jak u ktorejs z Was u mnie bede chyba tylko upominki a nie prezenty :sorry2: ach ta kasa.

Lilka w UK sterylizacja nie dosc ze dozwolona to jeszcze darmowa :tak: w ogole to nie wiedzialam ze moze byc zabroniona :szok:
ja z moim gadalam to nie ma nic przeciwko poddaniu sie sterylizacji, a ze on duzo starszy odemnie to lepiej niech on sie temu podda, bo nawet jak sie rozejdziemy, (co sie nigdy nie stanie mam nadzieje :-)) to watpie zeby chcial miec jeszcze dziecko z inna - za stary bedzie hahha :-D a tak powaznie to jego kolega sie poddal pare lat temu i jest bardzo zadowolony

kathe ja gdzie czytalam ze do 39 stopni czy 40 jak ma sie goraczke to jeszcze mozna karmic piersia :tak:

a co do prezentow to nie mam pojecia co mojemu kupic - zawsze mam z tym problem, chyba kupie mu jego ulubione perfumy Jean - Paul Gaultier i ksiazke ulubionego autora to powinien byc zadowolony :confused:

reklama
Do góry