reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
a ja dzis bylam z moim po raz ostatni u poloznej na wizyte kontrolna i wszystko jest super, maluch super przybral na wadze, urodzil sie z waga 3,095 a dzis wazy 3,750 :-) i ma rowno 2 tygodnie, wiec przytyl ladne 655 gram :-) :-) :-)
Asix wszystkiego najlepszego dla malucha z okazji miesiaca
Asix wszystkiego najlepszego dla malucha z okazji miesiaca
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Pati bardzo ladny ten portfel
moj nie ma portfela,wszystko upycha w kieszeniach
moze jakbym mu kupila to by zaczal wreszcie po ludzku nosic dokumenty w portfelu? i kase tez?
hmmm podsunelas mi pomysl ;-)
mój też tak nosił po kieszeniach wszystko i na pierwsze imieniny wspólne kupiłam mu właśnie portfel...
przez kilka lat się zużył i dlatego wybrałam ten
mam zawsze problem z moim chłopem bo on nie lubi byle czego
lubi markowe rzeczy a to niestety wiąże się z odkładaniem kasy na prezent
poza tym wiem ze planuje kupić mi pod choinkę zegarek który od dawna patrzy się na mnie z witryny i trochę kosztuje
więc co tam...
muszę się chociaż w części zrewanżować;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
wróciłam od ginki:-) a właściwie pana ginka:-) hehe nie było mojej ale doszłam do wniosku co za róznica:-)
ale facet super:-) wszystko pięknie ładnie się zagoiło:-)
no i dziś wieeeeeeeelllllllllkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa kąpiel:-)
a sexiku dziś nie bedzie buuu bo mam mamę moją w domku:-) heheh ale jutro jedzie wiec myśle że cusik zdziałamy;-) hehehe
no i tez tabletki przepisał jakbym chciała:-) ale powiedział ze za 2 miesiace żeby je brać zaczac
pewnie zaczne wczesniej
ale facet super:-) wszystko pięknie ładnie się zagoiło:-)
no i dziś wieeeeeeeelllllllllkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa kąpiel:-)
a sexiku dziś nie bedzie buuu bo mam mamę moją w domku:-) heheh ale jutro jedzie wiec myśle że cusik zdziałamy;-) hehehe
no i tez tabletki przepisał jakbym chciała:-) ale powiedział ze za 2 miesiace żeby je brać zaczac
pewnie zaczne wczesniej
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a najlepsze ze sie dowiedziałam ze mam jakies tyłozgiecie macicy wiec szok..i nie wiem czy to po porodzie czy wczesniej tak mialam:-) bo nikt mi nie mowił
Women a próbowałaś nosić ten pas poporodowy???
Bo mnie on bardzo pomógł jak nie moglam się ruszać przez ten ból brzucha
Dla mnie to jest super sprawa. Bo inaczej bym małego chyba do dziś nie podnosiła:-(
Elbra nie mam pojęcia jaki pas?Ten odchudzający?Napisz prosze o jaki pas chodzi,napewno zakupię jesli pomaga.
Dziekuje wam Kobiety za wsparcie,zawsze można na Was liczyć.
Przepraszam ze tak wpadłam dziś i tylko o sobie,ale wybaczcie nie mam głowy do niczego.
Ja sie tymczasem zapobiegawczo żegnam jak by mnie zatrzymali w szpitalu.
Buziaki;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
WOmen bedzie dobrze:-) zobaczysz trzymamy kciukersy mocno zaciśnięte...
sugarspunsister
matka polka superstar
woman chodzi chyba o taki pas: Poporodowy PAS BRZUSZNY__Pani Teresa__ KOLORY __ S (276510702) - Aukcje internetowe Allegro
lilka na chorobe mi pomagaja homeopaty rewelacyjnie
mialam gile do pasa i po oscil loccocinum przeszlo raz dwa
ja nie mam nic przeciwko sterylizacji ale jakos nie jestem do tego zupelnie przekonana
zawsze mozna w inny sposob a nigdy nie wiadomo co bedzie za kilka lat i czy nie zachce nam sie jednak kolejnego dzieciaczka
co do rzeczy wittchen to super sprawa
ja kupuje mojemu tacie namietnie na rozne okazje
w tamtym roku dostal kalendarz i etui na okulary
swietna jakosc i super zapakowane
no i polska firma!
lilka na chorobe mi pomagaja homeopaty rewelacyjnie
mialam gile do pasa i po oscil loccocinum przeszlo raz dwa
ja nie mam nic przeciwko sterylizacji ale jakos nie jestem do tego zupelnie przekonana
zawsze mozna w inny sposob a nigdy nie wiadomo co bedzie za kilka lat i czy nie zachce nam sie jednak kolejnego dzieciaczka
co do rzeczy wittchen to super sprawa
ja kupuje mojemu tacie namietnie na rozne okazje
w tamtym roku dostal kalendarz i etui na okulary
swietna jakosc i super zapakowane
no i polska firma!
reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ja też mama najlepsze ze sie dowiedziałam ze mam jakies tyłozgiecie macicy wiec szok..i nie wiem czy to po porodzie czy wczesniej tak mialam:-) bo nikt mi nie mowił
to nic takiego...
prawidłowo macica jest przodozgięta a nasza tyło..
cieszę się kochana jesli mogłam pomócPati ten pomysl z portfelem...trzymam sie go!! :-) dziex;-)
Podziel się: