reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

a my po spacerku :-) az godzine na mroziku spedzilysmy
u nas jest juz na minusie ;-)

a teraz jemy z Mili obiadek

poczytam co naklikalyscie :-)

reklama
a ja dzis bylam z moim po raz ostatni u poloznej na wizyte kontrolna i wszystko jest super, maluch super przybral na wadze, urodzil sie z waga 3,095 a dzis wazy 3,750 :-) i ma rowno 2 tygodnie, wiec przytyl ladne 655 gram :-) :-) :-)

Asix wszystkiego najlepszego dla malucha z okazji miesiaca :tak: :tak: :tak:

Pati bardzo ladny ten portfel :tak:
moj nie ma portfela,wszystko upycha w kieszeniach
moze jakbym mu kupila to by zaczal wreszcie po ludzku nosic dokumenty w portfelu? i kase tez?

hmmm podsunelas mi pomysl ;-)
mój też tak nosił po kieszeniach wszystko i na pierwsze imieniny wspólne kupiłam mu właśnie portfel...
przez kilka lat się zużył i dlatego wybrałam ten
mam zawsze problem z moim chłopem bo on nie lubi byle czego
lubi markowe rzeczy a to niestety wiąże się z odkładaniem kasy na prezent
poza tym wiem ze planuje kupić mi pod choinkę zegarek który od dawna patrzy się na mnie z witryny i trochę kosztuje
więc co tam...
muszę się chociaż w części zrewanżować:-p:-D:tak:;-):cool2:

wróciłam od ginki:-) a właściwie pana ginka:-) hehe nie było mojej ale doszłam do wniosku co za róznica:-)
ale facet super:-) wszystko pięknie ładnie się zagoiło:-)
no i dziś wieeeeeeeelllllllllkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa kąpiel:-)
a sexiku dziś nie bedzie buuu bo mam mamę moją w domku:-) heheh ale jutro jedzie wiec myśle że cusik zdziałamy;-) hehehe
no i tez tabletki przepisał jakbym chciała:-) ale powiedział ze za 2 miesiace żeby je brać zaczac
pewnie zaczne wczesniej:)

Women a próbowałaś nosić ten pas poporodowy???
Bo mnie on bardzo pomógł :tak:jak nie moglam się ruszać przez ten ból brzucha:no:
Dla mnie to jest super sprawa. Bo inaczej bym małego chyba do dziś nie podnosiła:-(

Elbra nie mam pojęcia jaki pas?:confused:Ten odchudzający?Napisz prosze o jaki pas chodzi,napewno zakupię jesli pomaga.

Dziekuje wam Kobiety za wsparcie,zawsze można na Was liczyć.
Przepraszam ze tak wpadłam dziś i tylko o sobie,ale wybaczcie nie mam głowy do niczego.

Ja sie tymczasem zapobiegawczo żegnam jak by mnie zatrzymali w szpitalu.
Buziaki;-)

Women powodzenia!!

Wisienka,tak,w PL sterylizacja jest zabroniona :dry:

Sabinka to super ze wszystko juz ok :-)
ja tez bym sie w sumie pobzykala ale wiecznie cos :dry:

Pati ten pomysl z portfelem...trzymam sie go!! :-) dziex;-)

woman chodzi chyba o taki pas: Poporodowy PAS BRZUSZNY__Pani Teresa__ KOLORY __ S (276510702) - Aukcje internetowe Allegro

lilka na chorobe mi pomagaja homeopaty rewelacyjnie
mialam gile do pasa i po oscil loccocinum przeszlo raz dwa

ja nie mam nic przeciwko sterylizacji ale jakos nie jestem do tego zupelnie przekonana
zawsze mozna w inny sposob a nigdy nie wiadomo co bedzie za kilka lat i czy nie zachce nam sie jednak kolejnego dzieciaczka :cool2:

co do rzeczy wittchen to super sprawa
ja kupuje mojemu tacie namietnie na rozne okazje
w tamtym roku dostal kalendarz i etui na okulary
swietna jakosc i super zapakowane
no i polska firma!

reklama
a najlepsze ze sie dowiedziałam ze mam jakies tyłozgiecie macicy wiec szok..i nie wiem czy to po porodzie czy wczesniej tak mialam:-) bo nikt mi nie mowił:)
ja też mam
to nic takiego...
prawidłowo macica jest przodozgięta a nasza tyło..:-p

Pati ten pomysl z portfelem...trzymam sie go!! :-) dziex;-)
cieszę się kochana jesli mogłam pomóc

Do góry