reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

napewno gdybym ściagała stale to bym sie zaopatrzyła:-) heh ale tak to nie widzę jak narazie sensu:-) mi to nie przeszkadza

Izka pisz czesciej..bidulka a Gaba jak tam juz jest ok? mam nadzieje że tak ucałuj ją od cioci:-)

reklama
sabina-no wlasnie ty masz dobrze,bo maly ci spi regularnir 3 godziny a moj to jak mysz pod miotla takze sie zastanawiam,czy powinnam w 2 oddzielne butelki sciagac czy co?? no juz sama nie wiem,moze potem cos poczytam w necie mhhh....

ja laktator musialam kupic po wyjsciu ze szpitala,bo cycuchy mialam tak pelne ze maly nie mogl jesc bo sie krztusil-teraz tez mam z nim jazy bo mleko mi normalnie sika (swoja droga przekomicznie to wyglada )

izka-no wspolczuje!!! ja tez mam traumatyczne przezycia z moja sluzba zdrowia niestety!!

hej kochane
ja z maluszkiem na rekach dzis wiec w skrocie....
dzieki sabina :-Dza zyczonka
asix ja na brzuszku spie jak mam cyce po karmieniu bo inaczej mi cieknie z nich jak leze na brzuszku ;-)

dobra lece bo musze malego dokarmic i pozniej jade do rodzicow :sorry:
buzuiaki laski i milego dzionka :rofl2:

no sabinka dzieki za odp i dobre checi:-)

larvunia -wszystkiego naj dla Marcelka z okazji miesiecznicy!!:-D:-D

ja wlasnie juz z malym na raczkach i przy kompie siedze-nie wiem co robic bo strasznie sie prezy-brzuszek go boli-masuje to na chile puszcza :szok::-(
dora ide z nim do wyrka...papa!!!

Czesc dziewczyny:-)

Ja zajrzalamdo Was z kwietniowek bo mam pytanko, i nie patrzcie na mnie dziwnie;-) wiem ze mam juz "gotowa" 2 ale to bylo wieki temu:-D:
jak jest z wit.D3 podaje sie ja od razu czy dopiero jak maluch skonczy miesiac, dzieki za odpowiedz bo ja poprostu nie pamietam:szok:

właśnie mój maluch wstał:-) ponad 3,5 godzinki:-) pojadł teraz robi kupke u mnie na rekach:-) hehe i idziemy za chwile na zakupy:-)

Renata ja zaczełam podawac od 3 tyg. D3
Elbra mój tez podnosi główke:-) mocny jest:-) hehe

ja mam laktator mini electric medeli i jest super
mialam reczny aventu i nigdy wiecej

" Odciągnięte mleko przechowuje się w zamykanych pojemnikach do przechowywania żywności (z atestem) lub w specjalnych woreczkach (uwaga, pasują tylko do laktatorów tej samej firmy). W temperaturze pokojowej pokarm może stać do 12 godzin, w lodówce (od +3 do +5°C) dwie doby, w zamrażalniku (-10°C) 14 dni, natomiast w zamrażarce (-18°C) nawet sześć miesięcy. Zamraża się zwykle porcje 60-120 ml."

reklama
Do góry