reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hej
po wspaniałej nocy bo od 23.30-6.30 mały spał,pozniej cyc i wstalismy o 10.00,nastał dzień no i mały wynagrodził mi dzien w nastepujący sposób.Od godz.10.00 do teraz nie spał szokkk po raz pierwszy tak dlugo nie spał.Połakiwał troche ale na rekach bylo dobrze,zaczyna sie przyzwyczajac do noszenia kurcze nie dobrze,ale jak tu tego uniknąc jak dziecko płacze.

Ps.Kobiety wy jecie takie słatki?Ja tylko na makaronach,ryżach,zupach melcznych i jogurtach jade.Boje sie cokolwiek zjesc zeby mały nie miał kolek/.

witam się wieczorkiem:-) właśnie wróciliśmy ..:-) jakos do dupy mi sie jechało dzis oczka mnie bolą od tych świateł innych samochodów:-) dawno po nocy nie jeździłam:-)
Larvunia nudzisz sie dalej:-)??
Women ja Ci powiem szczeże że generalnie jem wszystko a najwięcej to słodyczzzzzzzyyyy:-) heheh jedynie co to nie na noc ... takie jakieś specyfiki wprowadzane po raz pierwszy albo moje zachcianki:-) jem tak do 13 -14:-) zeby zdążyło mu przejsć..ale na szczeście jak narazie nic mu nie jest... przyznam żę jedynie w piątek jak robiłam placki ziemniaczane to nie zjadłam..chociaż miałam straszną chęc...ale to byla już 16 godzinka no i się lekko bałam...

co do spania nasz niestety od urodzenia nie lubi łóżeczek..w szpitalu nawet nie chciał za cholere spać w tych łóżeczkach:-( buuu no i śpi w nocy między nami:-) a w dzień w łóżeczku zazwyczaj, ale musze go najpierw uśpić w innym miejscu...
ide na jakiś filmik:-)

buziak

women tez chyba to zamowie malemu :tak: super sparwa a w sumie nic takiego jeszcze nie mam dla niego, tylko siedzonko do samochodu, ale z samochodu nie wyciagamy go wogule, wiec w domu sie przyda taki lezaczek bujaczek :tak:
a maluy tyle nie spal to w nocy pewnie bedzie z nowu spal smacznie :-Di da mamuni pospac.

sabina jakies 10 min temu maly zasnol a ja nadal czekam na kolezanke ktora ma wpasc na kawulca.... tylko ze cos jej nie widac tej kolezanki :dry:

larvunia moj to jeszcze nie moj maz, ale w pierwszej polowie 2008 mam nadzieje ze bedzie, chyba ze ja sie rozmysle :-p pomagac z dzieckiem mi pomaga ale nie tyle co bym chciala no i czasem sama mu musze powiedziec zeby cos zrobil bo sie nie domysli, ale za to gotuje, pierze, sprzata jak ja jestem uwieziona przez cyca, tak wiec nie moge na niego narzekac :-) , tylko tym samochodem mnie wkurza ze jeszcze nie kupil wiekszego :sorry2:

women ja jem wszsytko i jak narazie maly wszsytko to dobrze znosi, dzis np jadlam lasagne :-)

helo wieczorowo

fajna niedziele mam za soba
przyjechala rodzinka,zrobilam paczki,bylo martini :-p tez sobioe cosik lyklam :-p (Women ja jem normalnie wszystko,to mity z tym jedzeniem,jak bedziesz ''sie oszczedzac'' a potem zaczniesz jesc to predzej bym sie bala jakiegos ataku u dziecka--jak sie je tak jak w ciazy to jest ok,u mnie sie sprawdza juz przy drugim dziecku :tak: )

a co do bujaczka to identyczny chcialam kupic Hani!! bo wagowo jest ok ze i Mila by mogla siadac wiec dlugo by posluzyl
ale mam fotelik maxi-cosi ktory spelnia role bujaka,do tego mam pałąk z zabawkami no i...nie kupujemy bo to tak jakby podwojnie kase wywalac na to samo :sorry2:

wogole nie mam pomyslu co Hani kupic pod choinke,nawet mysle sobie ze moze nic?? :sorry2: moze jakas grzechotke z FP? bo sa fajne,hmm nie wiem

jejeku ile mam zmywania :szok: porazka....tak wpadlam przed odpoczac bo niezle mnie czeka stania w kuchni (brak zmywarki niestety :happy:)

buziolki do pozniej

dobry wieczor
u nas bez zmian maly jest kochany
dziewczyny gdzie wasze dziecko spi w noc .... z wami, w loteczku kolo waszego lozka czy gdzies dalej ???
moj spi jeszcze z nami tylko ze w takim czyms

wiec troche oddzielony od nas

reklama
Do góry