reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Lilka...wszystkiego najsłodszego dla Twojej pięknej Haniulki z okazji 1 miesiąca:tak::tak::-):-):rofl2:

ja tez zazdroszcze, bo teraz bez malego ani rusz. Moj synus nie toleruje butelki, ani z moim mleczkiem, ani sztucznym wiec nie mam szans go zostawic z tatusiem i sobie pospac, a co dopiero gdzies wyjsc :szok: :-(
to samo miałam z Samuelem...
niestety nie nauczył się picia z butelki i dlatego tak długo cycoliliśmy:-p
nigdzie się ruszyć bez synka nie mogłam na dłużej niz 2 godzinki
dlatego napradę się cieszę że z Marcelkiem jest odwrotnie;-):-):rofl2:

reklama
:crazy: mam maxa :wściekła/y: nie wiem czy teraz zasne.... maly od 10 min spi a ja od godziny mam adrenaline taka w sobie ze masakra! ....ale niechce narazie o tym mowic.... niech zejdzie zlosc ze mnie....

a tu widze malo sie dzialo :eek:
prawie kazda zajeta soba i maluszkiem....

sugar a nie pila 3 czasem leci na tym canal +?? ...zaraz odpale teleFiSorek :-p

Larvuniu czyzby cie polowek wnerwil :-p:-p:-)
nie bylabym sama :confused2:

dziekujemy slicznie cioci Pati za zyczonka :-) choc o dwa dni za szybko

nom Larvuniu mamy parke hehee Marcelek i Hanulka sa z 10-ego :-):-)

a wiecie ze jak zarejestrowalismy Hanie pod HANNA to takie fajne imie tutejsze uslyszalam ze jestem chora :sorry:
Hania napewno bylaby MIA :sorry:

jejku jak mis ei spodobalo
wali mnie,wiem :sorry:

reklama
Do góry