reklama
lece spac.... Widzialam juz ten film, mogliby jakies nowosci dac na tym CANAL+
.....maly chyba godzinke juz spi, wiec mam jakos jeszcze 2 godzinki gdzie moge pospac zanim zacznie skwierczec po swojemu "mama cyca!"
dobrej nocy kochane!
.....maly chyba godzinke juz spi, wiec mam jakos jeszcze 2 godzinki gdzie moge pospac zanim zacznie skwierczec po swojemu "mama cyca!"
dobrej nocy kochane!
(lilka nie stresuj sie mezulkiem, bedzie dobrze.... a ja nie przez meza mam nerwa... chodzi w skrocie o mieszkanie ktore nie don konca jest jeszcze nasze... ale nie mam ochoty o tym jeszcze pisac.... :* BUZIAK )
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek:-)
o rajku widze że tu wieczorem seanse filmowe były:-) hehe
ja wróciłam z knajpeczki:-) i miałam gości w domku...lipa bo spać nie mogłam iść o tej co zawsze z małym:-( bałam sie nocki ale na szczęscie ok było:-)
mykam do kościółka i potem jedziemy do babci:-)
buziole
o rajku widze że tu wieczorem seanse filmowe były:-) hehe
ja wróciłam z knajpeczki:-) i miałam gości w domku...lipa bo spać nie mogłam iść o tej co zawsze z małym:-( bałam sie nocki ale na szczęscie ok było:-)
mykam do kościółka i potem jedziemy do babci:-)
buziole
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
mamuski witam !!!!!!!!!!
widze ze pustki od samego rana. ja sama w domu, bo narazie mamy tylko samochod 2 osobowy, i tatus pojechal na zakupy a ja w domciu z malym znow musialam zostac. juz od 2 miechow mi obiecuje kupic inny, zamiast zajac sie dzieckiem caly czas oglada ogloszenia itp wiec pomocy nie mam zadnej ani rezultatu juz zaczyna mnie to wkurzac
a tak ogolnie to mam dobry dzien, maly znow dal mi pospac, znow miedzy nami :-) tyle ze sie boje ze sie przyzwyczai i juz tak zawsze bedzie, ale to jedyny sposob na wyspanie - od 12 do 10 rano mialam tylko 2 pobudki, a jak klade do koszyczka to mam z 5 i wiecej albo czasem w ogole sie nie klade :-(
widze ze pustki od samego rana. ja sama w domu, bo narazie mamy tylko samochod 2 osobowy, i tatus pojechal na zakupy a ja w domciu z malym znow musialam zostac. juz od 2 miechow mi obiecuje kupic inny, zamiast zajac sie dzieckiem caly czas oglada ogloszenia itp wiec pomocy nie mam zadnej ani rezultatu juz zaczyna mnie to wkurzac
a tak ogolnie to mam dobry dzien, maly znow dal mi pospac, znow miedzy nami :-) tyle ze sie boje ze sie przyzwyczai i juz tak zawsze bedzie, ale to jedyny sposob na wyspanie - od 12 do 10 rano mialam tylko 2 pobudki, a jak klade do koszyczka to mam z 5 i wiecej albo czasem w ogole sie nie klade :-(
czesc
wisienka wspolczuje mezulka, moj sie troche bo troche ale zajmuje malym.
co do spania miedzy rodzicami malucha, to nasz tez czasami tak spi, jak go brzusio boli. I nie sadze by to mialo go przyzwyczaic w tym wieku.
elbra ja tez leniwa sie zrobilam :-) ale z checia do pracy bym wrocila juz....
sabina jak tam u babic??
a ja juz po obiadku. Czekam na kolezanke ktora ma wpasc na kawulca do nas. Milego popoludnia kochane!
wisienka wspolczuje mezulka, moj sie troche bo troche ale zajmuje malym.
co do spania miedzy rodzicami malucha, to nasz tez czasami tak spi, jak go brzusio boli. I nie sadze by to mialo go przyzwyczaic w tym wieku.
elbra ja tez leniwa sie zrobilam :-) ale z checia do pracy bym wrocila juz....
sabina jak tam u babic??
a ja juz po obiadku. Czekam na kolezanke ktora ma wpasc na kawulca do nas. Milego popoludnia kochane!
....ale moj synus dzis grzeczniutki tfu tfu tfu... <przez lewe ramie> ;-) Najadl sie i spi teraz a wczesniej bez placzu i krzyku swoimi slicznymi slipkami ogladal sobie swiat chyba z 2 godzinki dobre .
...ale tu dzis smuty....
...ale tu dzis smuty....
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: