reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
lece spac.... Widzialam juz ten film, mogliby jakies nowosci dac na tym CANAL+
.....maly chyba godzinke juz spi, wiec mam jakos jeszcze 2 godzinki gdzie moge pospac :sorry: zanim zacznie skwierczec po swojemu "mama cyca!" :-p:-D

dobrej nocy kochane!

(lilka nie stresuj sie mezulkiem, bedzie dobrze.... a ja nie przez meza mam nerwa... chodzi w skrocie o mieszkanie ktore nie don konca jest jeszcze nasze... ale nie mam ochoty o tym jeszcze pisac.... :* BUZIAK )

dzień doberek:-)

o rajku widze że tu wieczorem seanse filmowe były:-) hehe
ja wróciłam z knajpeczki:-) i miałam gości w domku...lipa bo spać nie mogłam iść o tej co zawsze z małym:-( bałam sie nocki ale na szczęscie ok było:-)

mykam do kościółka i potem jedziemy do babci:-)
buziole

mamuski witam !!!!!!!!!!

widze ze pustki od samego rana. ja sama w domu, bo narazie mamy tylko samochod 2 osobowy, i tatus pojechal na zakupy a ja w domciu z malym znow musialam zostac. juz od 2 miechow mi obiecuje kupic inny, zamiast zajac sie dzieckiem caly czas oglada ogloszenia itp wiec pomocy nie mam zadnej ani rezultatu :no: juz zaczyna mnie to wkurzac :wściekła/y:
a tak ogolnie to mam dobry dzien, maly znow dal mi pospac, znow miedzy nami :-) tyle ze sie boje ze sie przyzwyczai i juz tak zawsze bedzie, ale to jedyny sposob na wyspanie - od 12 do 10 rano mialam tylko 2 pobudki, a jak klade do koszyczka to mam z 5 i wiecej albo czasem w ogole sie nie klade :-(

czesc :-D

wisienka wspolczuje mezulka, moj sie troche bo troche ale zajmuje malym.
co do spania miedzy rodzicami malucha, to nasz tez czasami tak spi, jak go brzusio boli. I nie sadze by to mialo go przyzwyczaic w tym wieku. :sorry2:

elbra ja tez leniwa sie zrobilam :-) ale z checia do pracy bym wrocila juz....

sabina jak tam u babic?? :rofl2:

a ja juz po obiadku. Czekam na kolezanke ktora ma wpasc na kawulca do nas. Milego popoludnia kochane!

....ale moj synus dzis grzeczniutki tfu tfu tfu... <przez lewe ramie> ;-):-D Najadl sie i spi teraz a wczesniej bez placzu i krzyku swoimi slicznymi slipkami ogladal sobie swiat chyba z 2 godzinki dobre :tak:.

...ale tu dzis smuty....

reklama
Do góry