reklama
malinois
Fanka BB :)
jak sie pytala rano to mowil ze do 1 czy 1:30 ja tam nie wiem, bo mi sie za dobrze spalo z synkiem obok :-) wzielam go do lozeczka i spal najpierw kolo mnie a potem jak tatus wrocil to miedzy nami :-)
Zamieniłaś męża na lepszy model ;-)hehehe
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ja tez zazdroszcze, bo teraz bez malego ani rusz. Moj synus nie toleruje butelki, ani z moim mleczkiem, ani sztucznym wiec nie mam szans go zostawic z tatusiem i sobie pospac, a co dopiero gdzies wyjsc :-(
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dokladnie i to duzo slodszy i mlodszy ......... hahaZamieniłaś męża na lepszy model ;-)hehehe
malinois
Znowu ma problemy z brzuszkiem podczas jedzenia juz zaczyna sie prezyc wtedy ja odbekuje i znowu jedzonko i znowu placz i prezenie, pediatra polecila nam GRIPE WATER takie krople dla niemowlat na kolki, ale nie dziala chyba:-( mala dlugo po jedzeniu placze i sie prezy , masuje jej brzuszek i czuje jak jej "faluje" caly:-( tak mi jej szkoda:-( Co wy robicie w takich sytuacjach??probowalam dawac jej herbatke koperkowa ale ona nie chce wogule pic z butelki:-( juz nie wiem co robic, moze jakies cieple oklady na brzuszek???
Kathhe u nas od półtora tygodnia jest tak samo prawie po każdym jedzeniu, może tylko tak bardzo nie płacze, ale popłakuje, stęka, pręzy sie, strasznie męczy sie przy bączkach, szkoda mi go strasznie. Mój sposób jest taki, że trzymam go dużo w pionie, na ramieniu, wtedy się uspokaja, potem zmieniam pozycję, co jakiś czas daję cyca, a jak sie denerwuje to znowu do pionu i tak w kółko ze 2 lub 3 godz. W końcu usypia najczęściej przy cycu (niekoniecznie jedząc). Dwa razy włączyłam suszarkę i podziałało-uspokoił się. Gripe Water mam, ale jeszcze nie podawałam. A przybiera na wadze również ekspresowo, w ciągu miesiąca przytył 1400
lilka wklej przepis na salatke
mala spi, wykapana, tak wczesnie bo moj maz chory wiec mama mi pomogla a wieczorem nie mogla przyjechac. Oczywiscie po karmieniu znowu byly problemy z brzuszkiem:-(boshe jest coraz gorzej, tak mi jej szkoda:-(
mala spi, wykapana, tak wczesnie bo moj maz chory wiec mama mi pomogla a wieczorem nie mogla przyjechac. Oczywiscie po karmieniu znowu byly problemy z brzuszkiem:-(boshe jest coraz gorzej, tak mi jej szkoda:-(
Lilka
lilka wklej przepis na salatke
prosze bardzo :-)
4 piersi z kurczaka
kapustę pekińską
ogórki w occie
cebula
kukurydza
przyprawa gyros
ketchuo i majonez
piersi pokroić w kostkę dodać trochę oleju przyprawę gyros wymieszac i odstawic na 5-10 min, potem smażyć. Ostygniete mięso wyłożyć do miski i posypać drobno pokrojoną cebulą, na cebulę posmarowac majonez a na majonez keczup.na to kukurydzę, na kukurydzę pokrojone w plastry ogórki posmarować majonezem i na majonez keczup.na końcu drobno pokrojoną kapustę pekińską na to majonez i keczup. mniam mniam
salatka juz sie trawi u mnie w brzusiu :-)
jest naprawde pyszna
co do cebuli dalam na oko by przykryla miesko w mojej misce salatkowej i wyszlo mnie trzy srednie cebule
polecam!! mezus tak sie objadl ze teraz ma przymusowa drzemke
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
moje dziecie spi a ja ogladam babel na canal +
Podziel się: