reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

lilka mam nadzieje ze masz racje, bo bardziej by mi odpowiadalo ochrzcic malego w PL, chcialabym aby chrzesni byli z mojej rodziny, a wiem ze teraz juz nie przyleca bo siostra dopiero co odleciala.

A dla Twojej malutkiej zycze wszystkiego najlepszego z okazji miesiecznicy!!!!
Masz sliczne corunie, ladnie razem wygladaja :tak: :-)

lilka wszystkiego najlepszego dla corci:tak:

Wisienka i Kathe dziekuje za zyczenia dla Hanusi

Wisienka na 100% jest tak jak napisalam w poprzednim poscie,ksiadz ma obowiazek zmyc grzech pierworodny!
takze jakby co to poinformuj o tym ksiedza jak bedzie stawial opor :-D albo znajdz inna parafie lub jak Sugar pisala idz do Dominikanow,szkoda ze u mnie ich nie ma skoro sa normalni :sorry2:

Kathe a mala tak dlugo ci spi ze musialas ja budzic? kurcze zazdroszcze wam laski,bo mnie Hania regularnie budzi :happy2: no i tez ladnie przybrala,to czuc po noszeniu ja na rekach :-D
pewnie 4 kg juz spokojnie wazy :-p

reklama
odprezona po pluskaniu w wannie :-D, w domku wysprzatane (tyle o ile) :sorry2:i maly sie powoli przebudza....
kurde nie zdazylam poczytac co sie dzialo od czasu gdy ucieklam....maly placze....bede pozniej :*

Kathhe no nie wiem kochana ale chyba troszke przedobrzyłas choc sie mowi ze nie powinno sie liczyc gramow u noworodków i niemowlaków wiec nie wiem,ale mi pani dr powiedziała ze tucze synka jak przybrał w 2,5 tyg 800 gram hmmm wiec sama juz nie wiem.
Ja tam wychodze z zalozenia ze jak chce to niech je,pozniej bedziemy sie martwic

Jejku Pati Marcel tak dlugo spi,szczesciara nie dosc ze poszla na porodówkę pach pach i po sprawie to jeszcze w gratisie dostała przespane nocki ja sie tak nie bawię.

A wiec trzeba założyć wątek z zdjęciami waga wzrostem kto sie za to bierze?
raz w życiu mi poszło z górki,bo wcześniej to raczej pod górkę było :-p;-):tak::cool2:
sama wiesz....

a jeśli o wątek chodzi to Ty kochanie załóz:-D

dzien dobry
ja sie wlasnie wykapalam ,wloski umylam i troche sie podmalowalam i zaczynam wygladac jak czlowiek a nie jak matka polka
dzis idziemy pierwszy raz z malym na kolacje do restauracji
oczywiscie na krotko zobaczymy jak nam sie to uda

dzis odkrylam ze mam tylko 2kg wiecej niz przed ciaza .... do mojej idealnej wagi brakuje jeszcze 4 kg ...ale i tak jest super

Kathhe no nie wiem kochana ale chyba troszke przedobrzyłas choc sie mowi ze nie powinno sie liczyc gramow u noworodków i niemowlaków wiec nie wiem,ale mi pani dr powiedziała ze tucze synka jak przybrał w 2,5 tyg 800 gram hmmm wiec sama juz nie wiem.
Ja tam wychodze z zalozenia ze jak chce to niech je,pozniej bedziemy sie martwic

Women witaj w klubie

moja Hanulka tez przybrala rowno 800g w 2,5 tygodnia i nam powiedzieli ze bardzo ladnie i dobrze :tak:
takze sie nie stresujcie laseczki

ja tam wychodze z zalozenia ze jak zacznie Hanulka raczkowac itd to zrzuci bo tak zazwyczaj jest

Mirka udanego wypadu do resto :-) mi sie w restauracji zdarzylo wyciagnac cyca niestety do kamrienia,ale siedzilismy w kacie odwrocilam sie i luz ;-)

Elbra dziekujemy :happy2:

reklama
mamcie nie poczytam dokładnie co was:-( bo zbieram się na kaweczkę:-) przyjechała koleżanka z Irlandi i śmigamy do knajpeczki:-) synuś zostaje z meżusiem +70 ml. w butelce (wiecej nie miałam w cycach:-) bo mały wcześniej wydoił:-) heheh)
wymalowana włosy zrobione:-) jeszcze tylko coś na dupcie trza włozyć:-)

do potem:-) buźka

Do góry