reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kathe ja tez sie relaksuje przed kompikiem :-)

Wisienko pisalas kiedys ze ci w PL nie ochrzczą bo rozwodka jestes....to ma naprawde znaczenie??
moja kolezanka zdradzila meza (palanta swoja droga),zaszla w ciaze,rozwiodla sie i ochrzczono jej dziecko
teraz juz drugie :-)

ksiadz ma obowiazek ochrzcic
jesli odmowi to do kurii na skarge
nie ma znaczenia czy chodzi sie do kosciola,czy jest sie rozwodnikiem itd.
ksiadz ma obowiazek zmyc tzw.grzech pierworodny :tak:

ale podejrzewam ze nam tez beda robili problemy bo my mamy tylko slub cywilny,a jeszcze jak chcilismy Mile to bylismy bez slubu i zobowiazalismy sie niby wziasc koscielny w ciagu roku :-p:-p:-p
no ale kasy nie bylo to co?

jak beda robic problem to ja ochrzcze tutaj w Norwegii,siore i szwagra mam tutaj to beda chrzestnymi,a imprezke zrobi sie w PL,jak ksiadz bedzie robil problemy to mu powiem ze tak zrobie i jego wybor,jak nie bedzie chcial zarobic :-p

reklama
wow....4 tygodnie temu urodzilam Hanie
ale ten czas szybko leci :-)

a ona juz taka bystra sie robi...niesamowite

kathe moj davidek jest spokojny, to trzeba przyznac prawie wogole nie placze, jak glodny to tylko zaczyna ale daje cyca i spokoj, tak to tylko podstekuje sobie czasami jak zbiera mu sie na kupke czy ma pelna pieluszke. :-) :-)

a twoj to widze juz maly grubasek, tzn buzie ma taka okraglutka jak pulpecik :-D slodziutko wyglada :tak:

woman lepiej jak maly puszcza baki niz mialobygo skrecac :tak:
No tak ale przy bąkach on strasznie cierpi,jak by wyduszał je na siłe przy tym płacze,a bąki sa takie jak by miało by mu dupke rozsadzić.
Ale dzis zakupilismy herbatki Hippa i bedziemy sie napajać hihi.

ilka..gratuluję przepięknej córeczki
59gl8.gif

własciwie to już tylko butelką karmię bo mlody w nocy żadko się na cycka budzi:sorry:
po flaszce o 23ciej śpido 5tej/6tej i wtedy już butla w ruch bo głodny jest jak diabli:cool2::cool2::cool2:
Marcel narazie śmieje się oszczędnie;-):-p
a jak już to najbardziej do Samiego:-D

Jejku Pati Marcel tak dlugo spi,szczesciara nie dosc ze poszla na porodówkę pach pach i po sprawie to jeszcze w gratisie dostała przespane nocki ja sie tak nie bawię.

A wiec trzeba założyć wątek z zdjęciami waga wzrostem kto sie za to bierze?

wisienka moja mala jak sie urodzila miala 3500 a na wyjscie ze szpitala 3200 ,teraz ma 4800:confused: straszna z niej pyza:-p faldy ma wszedzieeee.normalnie moj cyc jej sluzy:-p;-)

lilka mam nadzieje ze masz racje, bo bardziej by mi odpowiadalo ochrzcic malego w PL, chcialabym aby chrzesni byli z mojej rodziny, a wiem ze teraz juz nie przyleca bo siostra dopiero co odleciala.

A dla Twojej malutkiej zycze wszystkiego najlepszego z okazji miesiecznicy!!!!
Masz sliczne corunie, ladnie razem wygladaja :tak: :-)

reklama
lilka wszystkiego najlepszego dla corci:tak::-)

women nie wiem z ta waga ,zaczynam miec wyrzuty sumienia ze ja budzilam na karmienie co 3 godziny:sorry2: moze ja ja po postu przesycilam:dry:

Do góry