reklama
malinois
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
Stukam się ineczką z mleczkiem. Mały nie śpi (szkoda mu zasnąć, choć oczka się zamykają) od 7, więc teraz mąż go usypia :-)
Ilka, serdeczne gratulacje :-)
Kathhe, ja zauważyłam wczoraj jeden raz jak Mikołaj się do mnie uśmiechnął tak świadomie, tuż po przebudzeniu, nachylałam się nad nim, mówiłam do niego, a on obdarzył mnie takim PIęKNYM, SłODKIM UśMIECHEM- ach jaka byłam szczęśliwa
Pati to masz możliwość wyspania się od 23 do 6 to luksus;-):-)
Wisienka, mąż długo zabalował? Mojemu na szczęście to się nie zdarza.
Stukam się ineczką z mleczkiem. Mały nie śpi (szkoda mu zasnąć, choć oczka się zamykają) od 7, więc teraz mąż go usypia :-)
Ilka, serdeczne gratulacje :-)
Kathhe, ja zauważyłam wczoraj jeden raz jak Mikołaj się do mnie uśmiechnął tak świadomie, tuż po przebudzeniu, nachylałam się nad nim, mówiłam do niego, a on obdarzył mnie takim PIęKNYM, SłODKIM UśMIECHEM- ach jaka byłam szczęśliwa
Pati to masz możliwość wyspania się od 23 do 6 to luksus;-):-)
....dzien doberek
a ja mam zakrecony dzionek. Maly wlasnie co zasnol, od karmienia czyli od okolo 8.00 niespal No i tatus poszedl go uspic i razem posneli a ja mam czas dla siebie.
od jakiego wieku dziweci przesypiaja cale nocki? albo chociaz wiekszosc
a ja mam zakrecony dzionek. Maly wlasnie co zasnol, od karmienia czyli od okolo 8.00 niespal No i tatus poszedl go uspic i razem posneli a ja mam czas dla siebie.
od jakiego wieku dziweci przesypiaja cale nocki? albo chociaz wiekszosc
ale masz fajnieilka..gratuluję przepięknej córeczki
własciwie to już tylko butelką karmię bo mlody w nocy żadko się na cycka budzi
po flaszce o 23ciej śpido 5tej/6tej i wtedy już butla w ruch bo głodny jest jak diabli
Marcel narazie śmieje się oszczędnie;-)
a jak już to najbardziej do Samiego
qrcze moja mala sie jeszcze nie usmiecha-tzn nie swiadomie-jak sie najje to sie usmiecha ale to jest jeszcze ten tzw grymas wywolany "bulgotaniem" w brzuszku. Juz tak chcialabym zeby zaczela sie do mnie usmiechac:-(
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien dobry
moj synus dzis ladnie mi sie dal wyspac, walsnie jem sniadanko miske cheerios, asctimel i goraca herbatke
moj synus dzis ladnie mi sie dal wyspac, walsnie jem sniadanko miske cheerios, asctimel i goraca herbatke
larvunia milej kapieli ja sie relaksuje przed kompem bo mala dopiero zasnela.
Znowu ma problemy z brzuszkiem podczas jedzenia juz zaczyna sie prezyc wtedy ja odbekuje i znowu jedzonko i znowu placz i prezenie, pediatra polecila nam GRIPE WATER takie krople dla niemowlat na kolki, ale nie dziala chyba:-( mala dlugo po jedzeniu placze i sie prezy , masuje jej brzuszek i czuje jak jej "faluje" caly:-( tak mi jej szkoda:-( Co wy robicie w takich sytuacjach??probowalam dawac jej herbatke koperkowa ale ona nie chce wogule pic z butelki:-( juz nie wiem co robic, moze jakies cieple oklady na brzuszek???
wisienka normalnie zlote dziecko masz ze takie spokojne a jak tam wypad meza do pubu??
Znowu ma problemy z brzuszkiem podczas jedzenia juz zaczyna sie prezyc wtedy ja odbekuje i znowu jedzonko i znowu placz i prezenie, pediatra polecila nam GRIPE WATER takie krople dla niemowlat na kolki, ale nie dziala chyba:-( mala dlugo po jedzeniu placze i sie prezy , masuje jej brzuszek i czuje jak jej "faluje" caly:-( tak mi jej szkoda:-( Co wy robicie w takich sytuacjach??probowalam dawac jej herbatke koperkowa ale ona nie chce wogule pic z butelki:-( juz nie wiem co robic, moze jakies cieple oklady na brzuszek???
wisienka normalnie zlote dziecko masz ze takie spokojne a jak tam wypad meza do pubu??
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
jak sie pytala rano to mowil ze do 1 czy 1:30 ja tam nie wiem, bo mi sie za dobrze spalo z synkiem obok :-) wzielam go do lozeczka i spal najpierw kolo mnie a potem jak tatus wrocil to miedzy nami :-)
Podziel się: