rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja kupuje bobo A+E jak nie bedzie pupcia czerwona,to tym bede smarować),a na zaczerwienienia Sudokrem.Tak widziałam ten fotelik do 11 kg i wg mnie jest normalny. Macał go mąż nawet montowął do fotela w samochodzie i nic nam nie trzeszczało. Ja na pewno zakupię ten zestaw. Poza tym wg mnie to co było na tym filmie to ewidentna wina rodziców, ze dziewczynka nie byla zapięta w pasy.
Dziewczyny mam pytanie, który linomag kupić??
Linomag z tlenkiem cynku, krem dla dzieci i niemowląt, 50 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie czy ten Linomag Bobo A+E, krem dla dzieci i niemowląt, 50 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
i jaką maść na pękające brodawki?? taką co nie trzebaby było zmywać z brodawek? jest taka??
Na brodawki kupuje Bepanthen,tylko on mi pomagał.a reszte pózniej wykorzystałam synkowi do czerwonej pupci.
Ja w końcu się zmobilizowałam i zakupiłam dzisiaj na allegro:
2 kocyki (1 taki ażurowy na lato: KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1031899303) - Aukcje internetowe Allegro; drugi też w sumie cienki: KOCYK,KOC BAWEŁNIANY@ ABSOLUTNA NOWOŚĆ BOBASA (1016582708) - Aukcje internetowe Allegro - bo był w koty :-))
gruszkę do odciągania kataru (bo akurat sprzedający miał, a wiem że się bardzo przydaje)
No i matę edukacyjną dla siostrzenicy (pewnie po jakimś czasie wróci do mnie ;-) ): MATA-KOJEC @ EDUKACYJNA CANPOL 2/287 @NOWOŚĆ @ (1019643661) - Aukcje internetowe Allegro
uff- pierwsze koty za płoty.
Dostaliśmy też od szwagra zestaw 7 body dla noworodka z różnymi napisami fajnymi i fotelik Koochi firmy Cosato, ale nie mogę nic o nim znaleźć, jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Szwagier przywiózł to z Anglii. Pewnie skończy się tak, że będziemy go wykorzystywać jako leżaczek w domu a do autka kupimy coś sprawdzonego.
Ale super te kocyki,nad tym ażurowym tez sie zastanawiam.
a jaka super mata,wow.
kocyki polecam z IKEA, sa takie mniejsze ale i tez wieksze ktore mozna przeciac, cena bardzo przystepna
na porodowce ,z moim pierwszym dzieckiem,pielegniarki powiedzialy ze bardzo fajne, cieplutkie ale nie za grube
Ale polarowych z IKEI nie polecam,po praniu masakra jakas,mam dla synka,strasznie sie mechaca i kulkuja.
Cos takiego znalazłam do wózeczka,wydaje mi sie fajnym rozwiazaniem.
KOCYK BAWEŁNIANY Z PODUSZECZKĄ 75x90 cm, 4 KOL. (1024086566) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja: