reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
foteliki tako chyba nie mialy testow. tak jak pisalam producent mi napisal ze do tako jumper x pasuje tylko i wylacznie fotelik tako. i mam dylemat teraz

kochane doszła pościel:tak::tak:

A więc zamówiłam jak wiecie pościel z bawełny satynowej lux:-)
powiem Wam, że jak dla mnie na prawdę rewelacja, od tego samego sprzedającego kupiłam rożek ze zwykłej bawełny i muszę przyznać, że jak dla mnie różnica jest znaczna...Ważne, że oprozz tego, że jest przyjemna w dotyku jest również cieplutka...
pościel jest miękka, delikatna, wykończona porządnie zameczkami, jest na pewno skromna, ponieważ aplikacje są mimo wszystko delikatne;-)
Więc na pewno nie dla kogoś kto szuka czegoś z większymi wzorkami...
ach i te przecieradełka, nie są frottowe ale również z tej bawełny satynowej...po prostu milusie:tak:
Jeśli chodzi o wypełnienie, również w porządku, minusem jest to, że wypełnienie mogłoby być nie tylko po bokach, ale również w środku mocniej pikowane, ale to w sumie drobiazg...
Mogę Wam tę pościel szczerze polecić:-):-):-)
Tyle co widzę na początku...ojj jak bardzo chciałabym zobaczyć tę pościel już w łóżeczku:-p

Właśnie namawiam męża na jumpera zamiast bebetto vulcano... Z negocjacji na studiach miałam bdb, więc może coś z tego będzie...:). Ale planujemy bez fotelika, bo fotelik dostaniemy od siostry męża (nie wiem jaki, ale jak ich znam to porządny:)), więc dylemat nam odpada, bo i tak nie korzystałabym z opcji wpinania fotelika do stelaża (urok małych miast:)).

kochane doszła pościel:tak::tak:

A więc zamówiłam jak wiecie pościel z bawełny satynowej lux:-)
powiem Wam, że jak dla mnie na prawdę rewelacja, od tego samego sprzedającego kupiłam rożek ze zwykłej bawełny i muszę przyznać, że jak dla mnie różnica jest znaczna...Ważne, że oprozz tego, że jest przyjemna w dotyku jest również cieplutka...
pościel jest miękka, delikatna, wykończona porządnie zameczkami, jest na pewno skromna, ponieważ aplikacje są mimo wszystko delikatne;-)
Więc na pewno nie dla kogoś kto szuka czegoś z większymi wzorkami...
ach i te przecieradełka, nie są frottowe ale również z tej bawełny satynowej...po prostu milusie:tak:
Jeśli chodzi o wypełnienie, również w porządku, minusem jest to, że wypełnienie mogłoby być nie tylko po bokach, ale również w środku mocniej pikowane, ale to w sumie drobiazg...
Mogę Wam tę pościel szczerze polecić:-):-):-)
Tyle co widzę na początku...ojj jak bardzo chciałabym zobaczyć tę pościel już w łóżeczku:-p

Dobrze wiedzieć dzieki.
Jeszcze wypatrzyłam taką,urocza mi sie wydaje(ta w krateczke beż)
pościel 4 el i przybornik 90x120 Misiowe Sny (1021938778) - Aukcje internetowe Allegro
do końca miesiąca musze cos zdecydowac.

jest baaardzo urocza, cudowna...tylko ja ciągle się czepiam tego materiału:p

Tak,tak wiem,że to jest sztywniejsza bawełna,ale miałam dla synka i zupełnie mi,ani jemu nie przeszkadzało.
no ale sobie jeszcze poogladam...

Przypomnijcie mi kochane,czy kupowałyście coś specjalnego do wózka,planowałam flanelke na spód,a do przykrycia kocyk.ale tak sobie mysle,że bedę z dzidziolem duzo spacerować,moze cos powinnam miec cieplejszego,miękkiego...
Wiecie latem grill na działeczce,a wrzesień juz nie taki ciepły....popołudniowe spacerki.

T
Przypomnijcie mi kochane,czy kupowałyście coś specjalnego do wózka,planowałam flanelke na spód,a do przykrycia kocyk.ale tak sobie mysle,że bedę z dzidziolem duzo spacerować,moze cos powinnam miec cieplejszego,miękkiego...
Wiecie latem grill na działeczce,a wrzesień juz nie taki ciepły....popołudniowe spacerki.

Tez nad tym mysle...z corka tylko pieluszka i kocyk, ale jak dluzej mysle, to przeciez moment i u nas bedzie jesien i moze to bedzie malo? Sama nie wiem...

Do wózka napewno jakiś kocyk się przyda. Mi się wydaje, że powinny być 2 - lekki na cieplejsze dni i grubszy na bardziej chłodne. A na spód to nie wiem czy coś potrzeba.. może bardziej doświadczone mamy się wypowiedzą :-)

reklama
Do wózka napewno jakiś kocyk się przyda. Mi się wydaje, że powinny być 2 - lekki na cieplejsze dni i grubszy na bardziej chłodne. A na spód to nie wiem czy coś potrzeba.. może bardziej doświadczone mamy się wypowiedzą :-)

No własnie nie wiem co na spód.
Z synkiem mialam takie nosidełko w wózku i tam był cieplutki i gruby wkład kokosowy,więc na wierzch tylko pieluszka i wio.
a teraz mam gondole z materacykiem(dosc dobrze wentylowane)i wydaje mi sie cienki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry