R
RiSiA
Gość
Pajka Ty kupiłaś już tego jumpera czy planujesz? I chodzi o tako jumpera x?
tak bede go kupowała jeszcze go nie mam. Dokładnie o tego Jumper X
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajka Ty kupiłaś już tego jumpera czy planujesz? I chodzi o tako jumpera x?
kochane doszła pościel
A więc zamówiłam jak wiecie pościel z bawełny satynowej lux:-)
powiem Wam, że jak dla mnie na prawdę rewelacja, od tego samego sprzedającego kupiłam rożek ze zwykłej bawełny i muszę przyznać, że jak dla mnie różnica jest znaczna...Ważne, że oprozz tego, że jest przyjemna w dotyku jest również cieplutka...
pościel jest miękka, delikatna, wykończona porządnie zameczkami, jest na pewno skromna, ponieważ aplikacje są mimo wszystko delikatne;-)
Więc na pewno nie dla kogoś kto szuka czegoś z większymi wzorkami...
ach i te przecieradełka, nie są frottowe ale również z tej bawełny satynowej...po prostu milusie
Jeśli chodzi o wypełnienie, również w porządku, minusem jest to, że wypełnienie mogłoby być nie tylko po bokach, ale również w środku mocniej pikowane, ale to w sumie drobiazg...
Mogę Wam tę pościel szczerze polecić:-):-):-)
Tyle co widzę na początku...ojj jak bardzo chciałabym zobaczyć tę pościel już w łóżeczku
Dobrze wiedzieć dzieki.
Jeszcze wypatrzyłam taką,urocza mi sie wydaje(ta w krateczke beż)
pościel 4 el i przybornik 90x120 Misiowe Sny (1021938778) - Aukcje internetowe Allegro
do końca miesiąca musze cos zdecydowac.
jest baaardzo urocza, cudowna...tylko ja ciągle się czepiam tego materiału
T
Przypomnijcie mi kochane,czy kupowałyście coś specjalnego do wózka,planowałam flanelke na spód,a do przykrycia kocyk.ale tak sobie mysle,że bedę z dzidziolem duzo spacerować,moze cos powinnam miec cieplejszego,miękkiego...
Wiecie latem grill na działeczce,a wrzesień juz nie taki ciepły....popołudniowe spacerki.
Do wózka napewno jakiś kocyk się przyda. Mi się wydaje, że powinny być 2 - lekki na cieplejsze dni i grubszy na bardziej chłodne. A na spód to nie wiem czy coś potrzeba.. może bardziej doświadczone mamy się wypowiedzą :-)