reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bombusia Wuzelek ja jeszcze nie mam nic dla maleństwa - spokojnie jeszcze zdąrzymy :)) poza tym czekam na pieniążki z ZUS-u

reklama
matko jedyna - wy to jesteście zorganizowane!!!!!!! Podziwiam.
Ja się doczepiam do Bombusi, Wuzelka i Niuuni - moja lista rzeczy które mam stanowczo jest krotsza od listy braków, więc się nie będę wypowiadać....... Ciągle wydaje mi się, że mam kupę czasu :D

Cayra wydaje mi się, że w dobrej cenie miał na allegro sprzedający "rodzyneczki" - coś kojarzę (kupowałam u niego inne rzeczy), że wypełnienie antyalergiczne (kołdra i poduszka) było za 30 zł, a komplet poszewek (kołdra, poduszka i ochraniacz na szczebelki łóżeczka taki sam, jak pościel) za 50 zł. Bez ochraniacza jakoś taniej. Ale nie wiem, jak to wygląda na żywo, bo pościel zakupię w pakiecie z łóżeczkiem i materacykiem u innego sprzedającego. Poszperaj, na pewno coś znajdziesz:)

matko jedyna - wy to jesteście zorganizowane!!!!!!! Podziwiam.
Ja się doczepiam do Bombusi, Wuzelka i Niuuni - moja lista rzeczy które mam stanowczo jest krotsza od listy braków, więc się nie będę wypowiadać....... Ciągle wydaje mi się, że mam kupę czasu :D

Ja też się dopisuję ;-) Mam wanienkę i ciuszki :-) I to i tak jeszcze nie wszystkie- o reszcie nie wspominając :tak:

mam pytanie do dziewczyn, które zakupiły już pościel: jaki rozmiar kupiłyście?? 100 x 135 czy 90 x 120 ??

Ja mam lozeczko 60x120 a posciel 100x135. Na dluzej starcza. Corka do 3 lat pod nia spala.

Ja mam tylko kilka ciuszków co dostałam, wanienkę, termometr do wanienki i tyle!!! A Wy już praktycznie większość rzeczy. Zakupy mam zamiar robić dopiero koło lipca, jak nie zdążę to będzie musiał kupować mąż. Teraz zbieram kasę, a później w jeden lub kilka dni ją wydam, a rzeczy dla maluszków są cudne, ale takie drogie...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry