reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem czy odkryłam Amerykę ale pochwale się że kupiłam dziś w Rossmannie termometr elektroniczny za 9,99 zł a przeważnie widziałam wyższe ceny.
Co do termoopakowań to zdaje się na was bo też zamierzam kupić, także wasze opinie są mi bardzo cenne;-)

reklama
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy odkryłam Amerykę ale pochwale się że kupiłam dziś w Rossmannie termometr elektroniczny za 9,99 zł a przeważnie widziałam wyższe ceny.
Co do termoopakowań to zdaje się na was bo też zamierzam kupić, także wasze opinie są mi bardzo cenne;-)

co do termomentru elektronicznego to ja kupie jednej firmy chyba Microlife sie to tak nazywa bo to są jedne z najlepszych a większosc elektronicznych niestety są kiepskiej jakosci:(
http://www.allegro.pl/item1063743142_dokladny_termometr_microlife_mt_1622gt_b_dokl.html

Ostatecznie zakupiłam taka pościel,bedzie pasowała do wystroju pokoju synka,bo jest w kolorach zielono- pomarańczowych.Sciany beda brzoskwiniowe,więc mysle,że bedzie pasowac.
bez baldachimu(zrezygnowałam,by nie zasłaniał okna i dekoracji na scianie)
http://www.poranekbaby.pl/user_files/watermark/845/1271953437528.jpg
A synkowi
http://www.poranekbaby.pl/user_files/watermark/222/1271016437d34.jpg

Bardzo fajna szczególnie mi sie ta druga podoba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pamiętacie wklejałam linka do tego podgrzewacza
ORYGINALNY PODGRZEWACZ SISI AUTO/DOM +GRATISY Wwa (1062949457) - Aukcje internetowe Allegro
i lipa...
moja siorka kupiła i butelka TT(niby na stronie pisza,ze pasuje,hmmm...)150 ml. wchodzi tylko do połowy,ewidentnie sie nie miesci.a ta 250 sporo wystaje i jest jakby "w powietrzu" rozumiecie.Jak dla mnie porażka.:no:
Dziewczyny,ma któras podgrzewacz Avent/,ciekawa jestem ile ma srednicy ten otwór na butelke,bo ten Sisi 7,5 cm...

Ostatnia edycja:
Szukam kremu dla dzieci do twarzy na słońce, wiatr itd....:-)

jest nivea na każdą pogodę
jest bambino...

ziajka jest od 3 miesiąca...

co Wy wybrałyście??????

Pajeczko ja kupiłam termometr Microlife, tylko taki ucho/skroń. Mąż poczytał o firmie, skonsultowaliśmy z kim trzeba...;) Firmę polecam, działa perfekcyjnie (sprawdzałam go z rtęciowym i normalnym elektronicznym).

Ostatnia edycja:
Szukam kremu dla dzieci do twarzy na słońce, wiatr itd....:-)

jest nivea na każdą pogodę
jest bambino...

ziajka jest od 3 miesiąca...

co Wy wybrałyście??????

mi polozna powiedziala, ze nie mam nic kupowac. zadnych specjalnych kremow do twarzy. dziecko nie bedzie wystawione na slonce. ogolnie co do kosmetykow dla dziecka ja mam kupic dwie pozycje. oliwke i krem ochronny (ktory jest ogolnie do calego cialka) Weledy (kosmetyki naturalne)

reklama
Wreszcie znalazłam swój profilowany przewijak z "ochronką" przy głowie.
Oczywiści zamawiam i jutro odbiorę, póki wypłata jszcze na koncie ;)

c0wsdt5fh0.frl.jpegA jutro jade do Ikei po to oczekiwane od 3 misięcy łóżko dla młodej:

0110179_PE260253_S4.JPG
Nie wiem czy widać,ale tam są w zagłówku owieczki wycięte :)
A wraz z łózkiem przeprowadzka łózeczka do naszej sypialni i przygotowywanie wszystkiego dla Lilianki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry