reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no wlasnie te ze styropianem nic nie daja, sa kiepskie - mialam przy corce..
ja mam teraz z TT jak rozalka, zobaczymy jak to sie sprawdzi, ale ono jest zupelnie inaczej wykonane z jakiegos materialu i w srodku takie srebrne jest

TERMOOPAKOWANIE TOMMEE TIPPEE NAJNOWSZY MODEL !!! (1022609753) - Aukcje internetowe Allegro
to prawda.U nas rozleciało sie po króktim uzytkowaniu.Po za tym nie trzymało ciepła.

Anecia no są jeszcze takie opakowania, ale nie pasują do nich butelki Camopl 250 ml, a ja mam rózne butelki więc mimo, ze to jest b. fajne to u mnie nie zda egzaminu. Buuuu
Niesamowite Termoopakowanie Tommee Tippee 1szt. (1057265799) - Aukcje internetowe Allegro

No niestety tylko na szerokie butelki i takie małe baloniki do herbatki,te długie i chude nie wchodza.
no chyba,że taka termotorba...
AVENT TERMOTORBA GRANATOWA KRAKÓW NOWA WYPRZEDAZ (1070564009) - Aukcje internetowe Allegro
Dr. Brown's Termotorba (termoopakowanie) (1070942883) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
szczerze przyznam-ja się nie znam... i w ogóle te termoopakownia wydają mi się takie duże, nieporęczne...
kupiłam jedno na standardowe butelki i nie będę już się bawić w inne... i pewnie ma styropian w środku, ale co tam... nawet jeszcze nie zajrzałam:)

a tak zapytam- po co kupujecie te termoopakowania? Nie macie zamiaru karmić piersią, czy tak na wszelki wypadek, czy na później?
Bo mi się wydaję, że to zbędny zakup.

A co do łóżeczka pod sufitem, to moja kolezanka urodziła chłopca miesiąc temu, mieszkają na poddaszu, i tam jest naprawdę bardzo nisko. Nie mieli wyjścia, więc łóżeczko stanęło po sufitem, nie załozyli ochraniaczy na łóżeczko, żeby była większa cyrkulacja powietrza, i kupili klimatyzator. Poza tym to ja myślę, że dziecko się przyzwyczai do takiego "klimatu" i mu to nie zaszkodzi.

Rozalko napisałam do tego faceta co mi przesłałaś linka i spytałam, czy wchodzą butelki 250 ml, a on mi odpisał "oczywiście, że tak" więc ja już zgłupiałam, bo mi sie to podoba,a torba to za duża poprostu. Spytaj siostre jeszcze jak możesz co Ci poiwe na wkładanie do tego opakowania innych butelek, bo ja bym kupiła chętnie, ale wydam 30-40 zł, a nie wejdą inne firmy to lipa poprostu.

ja nie uzywałam przy córce termoopakowania mialam własne;-) w bawełnie najczęściej;-)

co do gruszek odpuście sobie to nic nie daja a jeszcze szkodza na sluzówke ;-)
lepiej jakies fridy katarki itp

Alaa zamierzam karmic piersia i pewnie,że na poczatku sie nie przyda.Kupowałam z siostra na spółke,bo 2 taniej wychodziły i dlatego juz mam.ale jak juz dziecko pije soczki,herbatki i mleko sztuczne,to nie wyobrazam sobie zycia bez termoopakowania.

Rozalko napisałam do tego faceta co mi przesłałaś linka i spytałam, czy wchodzą butelki 250 ml, a on mi odpisał "oczywiście, że tak" więc ja już zgłupiałam, bo mi sie to podoba,a torba to za duża poprostu. Spytaj siostre jeszcze jak możesz co Ci poiwe na wkładanie do tego opakowania innych butelek, bo ja bym kupiła chętnie, ale wydam 30-40 zł, a nie wejdą inne firmy to lipa poprostu.

Do tego termoopakowania TT wchodzą(mam to sprawdziłam)
-butelki TT 150,260ml.340ml.
-Aventu te szerokie,
Nie mieszcza się Canpola
BUTELKA PLASTIKOWA 250ml CANPOL - PROMOCJA (1065193918) - Aukcje internetowe Allegro
i tego typu
**CANPOL**Butelka ANTYKOLKOWA__250 ml__ (1074187630) - Aukcje internetowe Allegro
i te z disneya
http://www.allegro.pl/item1052615995_28707_disney_butelka_z_grzechotka_250_ml_dominus.html

Ostatnia edycja:
Rozalko b. Ci dziękuje, już wiem co i jak:)

Spoko.nie ma za co.
Z reszta jaki taka ilość butelek,że można oczoplasu dostac.
Przy synku sama tez wtopiłam,miałam termoopakowanie takie zwykłe na długa butelkę,ale potem okazało sie,ze te z Disneya,ani małe "baloniki"do herbatki nie wchodza.:sorry2:

Dziękuję Kobietki za odpowiedź na temat termoopakowań :-) Ja ogólnie kupiłam na zapas, bo zamierzam karmić piersią. Ale jak widzę to moej chyba nie zda egzaminu... więc najwyżej jak bedzie potrzebne to kupię inne... tzn z tym innym wypełnieniem.

reklama
ja termoopakowanie doslownie bede używała tylko raz 2 października wiec środek w ogóle mnie jakos zbytnio nie interesuje:) chyba mam ze steropianu a co tam będę karmiła piersią.
Co do gruszek również kupiłam gruszkę kiedyś mamy sobie radziły gruszkami to i ja dam rade.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry