reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czekoladko, ale nie masz przecie obowiazku placic od razu. Mozesz jutro zaplacic smialo. Ja nie raz tak robilam. ;) Najwazniejsze, zeby wplata byla w miare jak najszybciej, ale jesli to bedzie jutro lub pojutrze to mysle, ze nic sie nie stanie. Ew. Mozesz zamowic, ale napisac mail do sprzedawcy, ze wplaty dokonasz do konkretnego terminu. :)

Dziewczyny a co sadzicie o takiej termotorbie i podgrzewaczu w jednym? Wydaje mi sie ciekawy. :)
Babyono 2w1 podgrzewacz samochodowy i termotorba (1057624538) - Aukcje internetowe Allegro

Jesli chodzi o zwykly podgrzewacz to ja mam taki. :) Bo mialabym problem z okresleniem, czy juz mam wyciagac czy jeszcze nie. A moze jedzenie za gorace. :p
Elektroniczny podgrzewacz do butelek AVENT (1060116484) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Koralowa no fakt nie pomyslalam :-) ale rozmawiałam przez tel z T i powiedział zebysmy sie wstrzymali to moze jutro od razu cos w sklepie kupimy a nie na allegro :-)

a jesli chodzi koralowa o ta termotorbe i podgrzewaczu w jednym tez jest super! Podoba mi sie!!! :-D
I mysle ze nawet sie oplaca .. no ale jak T powiedział zeby sie wstrzymac to nic nie bede zamawiac a tak korcii bardzo hehe :-)

Co do fridy to moja polozna ze szkoly rodzenia mowila, ze lepszy jest marimer. Raz, ze mozna go rozlozyc na czesci pierwsze i wysteryizowac, dwa nie potrzebuje wymiennych wkladow a kawalek watki, trzy - ma wezsza koncowke, prze co latwiej sie go wklada do noska i lepiej wybiera wydzieline. Z ta gruboscia to sie zgodze, bo mialam w dloni u marimer i fride i frida jakas taka do doroslego nosa mi pasowala a nie do dzieciecego noska.

Natomiast zamiast fridy i marimera powiedziala, ze najlepszy jest... tzw. krecik. :) Cos a'la gruszka, ale mozna cale rozkrecic i dokladnie umyc i wyparzyc. Wlasnie sie zastanawiam czy nie zakupic. ;P
KRECIK Aspirator odsysacz do nosa, nie gruszka (1036679394) - Aukcje internetowe Allegro

Podobno gruszka zbyt inwazyjna,połozne nie polecaja.
Czekoladko, ale nie masz przecie obowiazku placic od razu. Mozesz jutro zaplacic smialo. Ja nie raz tak robilam. ;) Najwazniejsze, zeby wplata byla w miare jak najszybciej, ale jesli to bedzie jutro lub pojutrze to mysle, ze nic sie nie stanie. Ew. Mozesz zamowic, ale napisac mail do sprzedawcy, ze wplaty dokonasz do konkretnego terminu. :)

Dziewczyny a co sadzicie o takiej termotorbie i podgrzewaczu w jednym? Wydaje mi sie ciekawy. :)
Babyono 2w1 podgrzewacz samochodowy i termotorba (1057624538) - Aukcje internetowe Allegro

Fajny,ale na cienkie butelki tylko,o ile sie nie myle,warto zapytac.

Bombusiu zobacz sobie w realu ja kupiłam na 2 butelki termoopakowanie i pasuje do moich butelek :) zapłaciłam za nie chyba 13 zł a było takie samo jak za 25 zł tylko rózni sie firmą. Czasami warto poszukać w sklepach bo oszczędzasz na przesyłce :)

13 zł???To chyba ze styropianem w środku.

Co do fridy to moja polozna ze szkoly rodzenia mowila, ze lepszy jest marimer. Raz, ze mozna go rozlozyc na czesci pierwsze i wysteryizowac, dwa nie potrzebuje wymiennych wkladow a kawalek watki, trzy - ma wezsza koncowke, prze co latwiej sie go wklada do noska i lepiej wybiera wydzieline. Z ta gruboscia to sie zgodze, bo mialam w dloni u marimer i fride i frida jakas taka do doroslego nosa mi pasowala a nie do dzieciecego noska.

Natomiast zamiast fridy i marimera powiedziala, ze najlepszy jest... tzw. krecik. :) Cos a'la gruszka, ale mozna cale rozkrecic i dokladnie umyc i wyparzyc. Wlasnie sie zastanawiam czy nie zakupic. ;P
KRECIK Aspirator odsysacz do nosa, nie gruszka (1036679394) - Aukcje internetowe Allegro

pierwszy raz widzę coś takiego...no doświadczone mamusie co o tym powiecie???

jest jeszcze sopele - otrivin baby używała któraś???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry