Lea28
Fanka BB :)
Polianno lozko dla Olimpii jest super ja widzialam "live" bo kuzynka ma dla swojej corki jest bardzo zadowolona!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam zwykły i teraz też,więc spoko,mozna se poradzic.;-)Większość jest tych "normalnych" i jakoś funkcjonują. U mnie to kwestia przyzwyczajenia i "widzi mi sie"
navijka wierz mi, ze kiedyś mierzyło się temper. tylko w pupie i to rtęciowym, zwykłym termonetrem,(innych nie było) b. szybko sie mierzyło bez problemów, a takze takim termometrem czasami pomagało sie maluszkowi zrobić kupkę!!!!! jak miał problemy,ale sporadycznie, więc spoko dawało sie rade. Ja teraz nie wiem jaki kupić,bo...... za dużo tego
ja np. specjalnie nie kupowalam przewijaka z tym zaokragleniem przyz glowce bo z kolei dla mnie jest to troszke niepraktyczne - w tym miejscu stawiam koszyczki z kosmetykami czy chusteczki a cora nigdy sie w glowke nie uderzyla, takze kazdemu na czym innym zalezy i nie masz co sie przejmowac ciamajdko ze ty o tym nie pomyslalas ;-)
termometr mam Microlife do ucha i skroni - zdecydowanie polecam