reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Starlet, a dasz stronkę??? Czy z apteki???

Rozalka j nie twierdze,aby używać zwykłgo term. tylko navijka pytała to jej odpowiedziłam, ze tak kiedyś było, a sama chcę kupić coś co ułatwi życie nam obojgu:)

nie no rozumiem.spoko.;-)

reklama
Wreszcie znalazłam swój profilowany przewijak z "ochronką" przy głowie.
Oczywiści zamawiam i jutro odbiorę, póki wypłata jszcze na koncie ;)

Zobacz załącznik 255529A jutro jade do Ikei po to oczekiwane od 3 misięcy łóżko dla młodej:

Zobacz załącznik 255530
Nie wiem czy widać,ale tam są w zagłówku owieczki wycięte :)
A wraz z łózkiem przeprowadzka łózeczka do naszej sypialni i przygotowywanie wszystkiego dla Lilianki.
Basia też ma takie łóżeczko tylko niebieskie-jesteśmy z niego bardzo zadowoleni:tak:

jestem tu u pierwszy raz , patrzcie jakie cudo znalazłam wkleje tak na przyszłość , może ktoś skorzysta jak będzie potrzeba jest to napewno nowość i trzeba by podpytać może położne na szkole rodzenia ja akurat nie chodze więc może któraś z was i da znać ,
lub później pediatrów,

SPOSÓB na KOLKĘ ***WINDI*** 10szt NOWOŚĆ !!! (1078217764) - Aukcje internetowe Allegro
Może to być jakiś sposób dla dzieci, które mają problemy z gazami:tak: Ja używałam kanki doodbytniczej kupionej w sklepie medycznym-polecone przez położne w szpitalu i tego używaliśmy (długa cienka rurka):tak: Basia strasznie męczyła się z kolkami, po kilka dni nie robiła kupek i to było jedyne wyjście, skonsultowane oczywiście z pediatrą. Nie można oczywiście używać tego za często:sorry2:

Starlet, a dasz stronkę??? Czy z apteki???

Rozalka j nie twierdze,aby używać zwykłgo term. tylko navijka pytała to jej odpowiedziłam, ze tak kiedyś było, a sama chcę kupić coś co ułatwi życie nam obojgu:)

Starlet - dokladnie ten sam kupilam jakas godz temu :-)

Bombusiu - o to strona

Termometr Microlife IFR 100 - ucho/skron - NOWOSC (1074808301) - Aukcje internetowe Allegro

zastanawialismy sie nad tym na podczerwien, ale powiedziano nam, ze jest lekkie przeklamanie. wiadomo goraczke pokarze, ale troszke moga byc inne wyniki. a ten mierzy w sekunde w uszku, mysle, ze tyle malenstwo wytrzyma, nawet jak bedzie mocno plakac.

wlasnie dokladniw taki mamy od kilku miesiecy, moja 3-latka w koncu nie robi problemu z mierzeniem temp a wrecz sama bierze termometr i sobie mierzy, wiec u nas to strzal w 10 :tak:

ja kupowalam w aptece za 99zl, wiec nie oplaca sie kupowac na allegro ;-)

Ja ten termometr kupiłam u tego samego sprzedającego, którego wstawiła Riba-wyniósł mnie 102 zł z przesyłką, więc różnica subtelna:)

reklama
pierwszy raz widzę coś takiego...no doświadczone mamusie co o tym powiecie???
Mi tego krecika pokazala polozna ze szkoly rodzenia i bardzo zachwalala. Mowila, ze lepsze to od fridy i tym podobnych gadgetow. ;) Zastanawiam sie czy nie wziac do stosowania na co dzien, po kapieli. Marimer stosowalabym, gdy maly mialby katarek, bo wtedy lepiej sie sprawdza. Pomysle jeszcze.

Dziewczyny,ma któras podgrzewacz Avent/,ciekawa jestem ile ma srednicy ten otwór na butelke,bo ten Sisi 7,5 cm...
Ja mam podgrzewacz Aventu, ale nie powiem jaka jest jego srednica. Wiem za to, ze butle TT sie do niego nie mieszcza. :( Duza, 250-tka "wisi" wpowietrzu na ok 0,5 cm.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry