Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
No tak tylko ze ja nie mam gdzie indziej postawic lozeczko to kawalerka jest wiec wiecie.. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak tylko ze ja nie mam gdzie indziej postawic lozeczko to kawalerka jest wiec wiecie.. :-(
Ja mamWiesz możesz jeszcze łóżeczko opuścić do połowy, wtedy zawsze maluch ma więcej przestrzeni ku górze,ale będziesz musiała sie wtedy troche schylac. Poprostu chodzi mi o to, ze jeśli będą takie upały jak dziś to będzie mu duszno.
J
A teraz Mamuski możecie mi dać linka na all, abym kupiła jakieś polecane przez Was termoopakowanie do butelek??? Takie "lepsiejsze" co by nie stygło to jedzonko czy tam piciu.
Planuje zakupić takito zalezy dziewczyny jakiej firmy macie butelki, bo wiele firm dopasowuje termoopakowania do form swoich butelek. ja kupuje wszystko Aventu.
a dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry podgrzewacz do auta??
No ale zostały 2 godz. do zakupu!!!!!!!!!!Własnie patrze na ten podgrzewacz i jest super i nawet tani!!
No własnie Rozalko czy duze butelki tez wchodza ? :-)
Wiesz możesz jeszcze łóżeczko opuścić do połowy, wtedy zawsze maluch ma więcej przestrzeni ku górze,ale będziesz musiała sie wtedy troche schylac. Poprostu chodzi mi o to, ze jeśli będą takie upały jak dziś to będzie mu duszno.
A teraz Mamuski możecie mi dać linka na all, abym kupiła jakieś polecane przez Was termoopakowanie do butelek??? Takie "lepsiejsze" co by nie stygło to jedzonko czy tam piciu.