reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak tylko ze ja nie mam gdzie indziej postawic lozeczko to kawalerka jest wiec wiecie.. :-(

Wiesz możesz jeszcze łóżeczko opuścić do połowy, wtedy zawsze maluch ma więcej przestrzeni ku górze,ale będziesz musiała sie wtedy troche schylac. Poprostu chodzi mi o to, ze jeśli będą takie upały jak dziś to będzie mu duszno.

A teraz Mamuski możecie mi dać linka na all, abym kupiła jakieś polecane przez Was termoopakowanie do butelek??? Takie "lepsiejsze" co by nie stygło to jedzonko czy tam piciu.

Bombusiu wielkie dzieki :-) Chyba tak zrobie jak beda upaly to po prostu znize ;-) i po problemie :-)
A co do stronek termoopakowania to niestety sama właśnie szukam i tez prosiłabym o jakies linki :-)

to zalezy dziewczyny jakiej firmy macie butelki, bo wiele firm dopasowuje termoopakowania do form swoich butelek. ja kupuje wszystko Aventu.

a dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry podgrzewacz do auta??

Wiesz możesz jeszcze łóżeczko opuścić do połowy, wtedy zawsze maluch ma więcej przestrzeni ku górze,ale będziesz musiała sie wtedy troche schylac. Poprostu chodzi mi o to, ze jeśli będą takie upały jak dziś to będzie mu duszno.
J
A teraz Mamuski możecie mi dać linka na all, abym kupiła jakieś polecane przez Was termoopakowanie do butelek??? Takie "lepsiejsze" co by nie stygło to jedzonko czy tam piciu.
Ja mam
Niesamowite Termoopakowanie Tommee Tippee 1szt. (1057265799) - Aukcje internetowe Allegro
jest super,siorka ma tez i zadowolona.
kiedyś miałam takie zwykłe ze styropianem,ale porażka.

to zalezy dziewczyny jakiej firmy macie butelki, bo wiele firm dopasowuje termoopakowania do form swoich butelek. ja kupuje wszystko Aventu.

a dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry podgrzewacz do auta??
Planuje zakupić taki
ORYGINALNY PODGRZEWACZ SISI AUTO/DOM +GRATISY Wwa (1062949457) - Aukcje internetowe Allegro

Rozalko czy duże butelki 250 ml też tam wchodzą ???? rozmiarowo??? bo bym zamówiła, ale aby nie było tylko na średnie butelki

Czekoladka to najlesze rozwiązanie w Twoim przypadku, obniżyć łózeczko i już jest wentylacja:)

Oj to raczej nie kupie :-( Bo pieniadze na koncie bede miała jutro dopiero ehhh :-(

znaczy .. poprawka mała..
2h zostały na termoopakowanie a 20dni na ten podgrzewacz hehe
czyli z termoopakowania nici a podgrzewacz moze zakupie..

Ostatnia edycja:
reklama

Bombusiu zobacz sobie w realu ja kupiłam na 2 butelki termoopakowanie i pasuje do moich butelek :) zapłaciłam za nie chyba 13 zł a było takie samo jak za 25 zł tylko rózni sie firmą. Czasami warto poszukać w sklepach bo oszczędzasz na przesyłce :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry