reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Uff - kołyska złożona, ale fotki dorzucę jutro - na razie kot się interesuje łóżeczkiem, co mnie martwi ;-) myśli, że to coś dla niego, hehe.

reklama
A w Rossmanie 2-pack Nivea soft za 12.99,tez uważam dobra cenia i dobre chusteczki.:tak:

No więc tada - załączam kilka zdjęć kołyski. Nawet do zdjęcia założyłam baldachim
:-)
kolyska3.jpgkolyska1.jpgMiejsce kołyski nie-docelowe :-)
kolyska2.jpg

Krzynka jak to ślicznie wygląda...:))) Moja romantyczna natura docenia, choć sama wybrałam coś praktycznego... Ale się zachwycam:)

Dzięki dziewczynki :-) Mojemu kotu też się bardzo podoba hihihi... Na szczęście jeszcze tam nie wlazł, ale na wszelki wypadek pościel muszę złożyć, żeby sobie nie przywłaszczył do czasu przybycia dzidzi :-)

Krzynko, ale to ślicznie wszystko wygląda... :-) Piękna kołyska :-)

Mnie jeszcze czeka zakup 1 kompletu pościeli, prześcieradełek, pościeli do wózka i ... szlafroka dla mnie :-)

reklama
Krzynko śliczna ta kołyska:) a swoją drogą nie obawiasz się o kota? Moja koleżanka musiała oddać kotka bo był tak zazdrosny o dzidzie ze podrapał całą buźkę.... po prostu maluszka traktował jak zabawkę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry