reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja za s mam smoczki nuk nie kupowalam ich lecz dostalam od siora wiec stwierdzilam ze iebede innych kupowac poki co te wyprobuje

reklama
No i mialam wam powysylac zdjecie co kupilam ale aparat siadł :-(
To Chociaz sie pochwale jeszcze raz co kupilam w sobote i dziś ;-)
W sobote szlafrok dla mnie i koszule fajną rozpinaną w piersiach hehe:-) specjalna z żyrafkami :-)
A dziś wydałam 580zł .... i Kupiłam łóżeczko... pościel z baldachimem w piękne dinozaury hehe mam zdjęcie z internetu ale moja pościel jest ładniejsza hehe i dłuzszą ma ochronkę na szczebelkach
6.jpg coś takiego :-)
Podoba wam się? :-)
I jeszcze dodatkowo kupiłam chusteczki nawilzajace pampers, rożek oraz gąbeczke do kąpieli ;-)

sheep ja kupiłam tą wieksza .. moim zdaniem lepiej no ale jak kto woli :-) Ja tez lubie stonowane kolorki poscieli ale ta jest mega slodziassnnanaa :-D Oczywiscie drugi komplet kupie jakis taki spokojniejszy :tak:Ale ten jest super jak narazie :tak:

A jak myślicie dokupywać przybornik??? Bo wydaje mi sie ze to przydatne moze być ;-)

Czekolada - pościel rzeczywiście słodka :-) Też na nią zwróciłam uwagę chodząc po allegro :-)
Do mnie dzisiaj dotarła kołyska i pościel i nawet myślałam, że ją sama złoże, ale jednak wolę poczekać na Mka - mam nadzieję, że dzisiaj ją złożymy i będę się Wam mogła pochwalić efektem:-)

krzynka77 - oo to super :)
Wiesz na allegro tez mi sie podobała ale jak zobaczyłam dzis na zywo to musialam ją miec hehe:-) Ją super w dotyku i wogole pieknie sie prezentuje.
Super masz ze dzis zlozysz :tak: Ja niestety bede musiala jeszcze z tydzien poczekac poniewaz po 10bedziemy robic wykladzine w pokoju wiec nie ma sensu składac łóżeczka a szkodaa bo juz si enie moge doczekac:-(

sheep ja kupiłam tą wieksza .. moim zdaniem lepiej no ale jak kto woli :-) Ja tez lubie stonowane kolorki poscieli ale ta jest mega slodziassnnanaa :-D Oczywiscie drugi komplet kupie jakis taki spokojniejszy :tak:Ale ten jest super jak narazie :tak:

A jak myślicie dokupywać przybornik??? Bo wydaje mi sie ze to przydatne moze być ;-)

Dla mnie rzecz zbędna .na kilka miesięcy spoko,potem dziecko i tak wszystko z niego wywala i trzeba schowac.Wole takie pojemniczki z Ikei,bo potem mozna je wykorzystac do czegos innego w lazience.
No ale jak kto woli.Jak dla mnie szkoda kasy.

rozalka dzieki za odpowiedz :-) Jak na poczatku przyda sie ale wlasnie jak mowisz jak kto woli :-)
Ja szukam wlasnie na allegro tego przybornika w dinusie ale nie moge jakos znalesc...
W sklepie niestety nie mieli przybornika :(

Co do smoczkow to moja corcia uzywala Aventu, a teraz kupilam TT na wszelki wypadek.

Przybornik - zbedna rzecz, wcale moim zdaniem nie praktyczna.

Ja dzis zakupilam laktator elektryczny, przewijak, i inne drobiazgi typu termoopakowanie TT i buteleczki do przechowywania pokarmu do laktatora. Musze jeszcze kupic flanelowe pieluszki, tetrowki mam po corci chyba ok. 15 sztuk, kosmetyki.

Nie chce mi sie wierzyc, ze to juz tak coraz blizej, blizej....

reklama
starlet no mnie tak samo nie chce sie wierzyc ze to juz tuz tuz.... Coraz bardziej sie boje:szok:
Hmm to nastepna osoba twierdzi ze przybornik zbedny ehhe no w sumie sama nie wiem bo mam malo ogolnie miejsca i akurat tu by cos zawsze sie wlozylo... dodatkowe miejsce na jakas rzecz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry