- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Ciamajdka to poszalałaś od razu za jednym zamachem takie zakupki :-) Ja już na szczescie mam wiekszosc tych rzeczy ale na prawde na okazje trafiłaś z niektórymi rzeczami :-)
Ciamajdka fajne zakupy. Sporo drobiazgów, ale to własnie te drobiazgi są najwazniejsze. Co do koszul ciązowych to kupiłam takie same, te z żyrafami. I musze Ci powiedzieć, że nie jestem zadowolona. Najgorsze jest to, że wg mnie to wcale nie jest 100% bawełna. Oczywiście jest tak napisane na metce, ale wyczuwa się domieszke jakiegoś stylonu. Obawiam się, że zapocę się okropnie w szpitalu w tych koszulach. Mam w domu koszulę bawełnianą i widzę wyraźną różnicę. Pamiętam jak kiedyś zakupiłam na allegro pościel, dwa komplety chyba za 20 zł. Tez było napisane, że 100% bawełna, a taki szjs mi przyszedł, że nie da rady pod tym spać. Sam stylon.
Ciamajdko widzę jednego z moich ulubionych sprzedających... Też sporo rzeczy u niego kupiłam, nawet niektóre te same Mam dwie uwagi-na pewno doczytałaś, że przy zakupie wanienki (bo długa) kurier za wszystko będzie 16 zł. I druga-też wzięłam to uniwersalne termoopakowanie, ale nie pasuje do butelek tommee, choć do tej szklanej na pewno tak. Do tommee musiałam dokupić oryginalne termoopakowanie... Ogólnie zakupki miodzio Ostatnio (2 razy u nich zamawiałam) kurier był na drugi dzień roboczy
Ciamajdka
Edusia'2010
Wuzelku tak wiem...wszystko przemyślałam.. opłatę dałam 16 zł..a termoopakowanie wzięłam do zwykłych butelek bo nie będę kupowała więcej TT...ino jedną
Alaa kupiłam ostatnio identyczną koszule na rynku u siebie i jestem zadowolona.. delikatna, przewiewna.. no co komu pasuje a dla mnie to i tak jednorazówki, bo ja nie chodzę w koszulach... kupuję do szpitala jedynie.. w domu cyca spod zwykłej koszulki wywalę i hejaaa
Alaa kupiłam ostatnio identyczną koszule na rynku u siebie i jestem zadowolona.. delikatna, przewiewna.. no co komu pasuje a dla mnie to i tak jednorazówki, bo ja nie chodzę w koszulach... kupuję do szpitala jedynie.. w domu cyca spod zwykłej koszulki wywalę i hejaaa
no nieźe
Ciamajdko zaszalałąś na całego.... Ale patrząc na ilości to cena 260 zł to nie tak dużo.... Jedyne co mogłabym od siebie dołożyć..dobre jest kupować buteleczki z jednej firmy...bo jeden smoczek jej spasuje i z drugiego maluda może nie chcieć już pić
No ale nie u każdego dziecka się sprawdza...
ja poszłam w TToompie i kupiłam 2x260ml
a butelkę 150ml dostałam razem z laktatorem...):
no i pidżamki boskie!!!!!!!!!!!
Ciamajdko zaszalałąś na całego.... Ale patrząc na ilości to cena 260 zł to nie tak dużo.... Jedyne co mogłabym od siebie dołożyć..dobre jest kupować buteleczki z jednej firmy...bo jeden smoczek jej spasuje i z drugiego maluda może nie chcieć już pić
No ale nie u każdego dziecka się sprawdza...
ja poszłam w TToompie i kupiłam 2x260ml
a butelkę 150ml dostałam razem z laktatorem...):
no i pidżamki boskie!!!!!!!!!!!
Ciamajdko napisałam o tej opłacie, bo sama się mało nie nacięłam (nie żebym Cię podejrzewała o nieuwagę albo coś...), było śmiesznie, bo za pierwszym razem miałam małe rzeczy i przesyłkę za 13, i za drugim razem mało nie zaliczyłam zonka... A co do termoopakowania-no i słusznie zrobiłaś, ja wzięłam 2 butelki tommee, więc już musiałam być konsekwentna...a wkurzyłam się...
Bombusia
Fanka BB :)
Ciamajdko jejku " szalała szalała" było na all, niezłe zakupki zrobiłaś iiii dobrze, zaraz Ci sie humor poprawi jak je już otrzymasz
reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
Ciamajdka fajne zakupy. Sporo drobiazgów, ale to własnie te drobiazgi są najwazniejsze. Co do koszul ciązowych to kupiłam takie same, te z żyrafami. I musze Ci powiedzieć, że nie jestem zadowolona. Najgorsze jest to, że wg mnie to wcale nie jest 100% bawełna. Oczywiście jest tak napisane na metce, ale wyczuwa się domieszke jakiegoś stylonu. Obawiam się, że zapocę się okropnie w szpitalu w tych koszulach. Mam w domu koszulę bawełnianą i widzę wyraźną różnicę. Pamiętam jak kiedyś zakupiłam na allegro pościel, dwa komplety chyba za 20 zł. Tez było napisane, że 100% bawełna, a taki szjs mi przyszedł, że nie da rady pod tym spać. Sam stylon.
wiem co przezywasz.. ja osobiscie mam w sprzedaży bawełne chińską, polską i turecką.. jest ogromna róznica pomiedzy chinską a polską.. bo polska a turecka to prawie to samo.. oczywiscie roznica jest w cenie.. chinska tania i tandetna a polska i turecka sie ceni.. polecam koszule czy też piżamy z vienietta secret.. po prostu dobre gatunkowo
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: