reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ciamajdka fajne zakupy. Sporo drobiazgów, ale to własnie te drobiazgi są najwazniejsze. Co do koszul ciązowych to kupiłam takie same, te z żyrafami. I musze Ci powiedzieć, że nie jestem zadowolona. Najgorsze jest to, że wg mnie to wcale nie jest 100% bawełna. Oczywiście jest tak napisane na metce, ale wyczuwa się domieszke jakiegoś stylonu. Obawiam się, że zapocę się okropnie w szpitalu w tych koszulach. Mam w domu koszulę bawełnianą i widzę wyraźną różnicę. Pamiętam jak kiedyś zakupiłam na allegro pościel, dwa komplety chyba za 20 zł. Tez było napisane, że 100% bawełna, a taki szjs mi przyszedł, że nie da rady pod tym spać. Sam stylon.

Ciamajdko widzę jednego z moich ulubionych sprzedających...:) Też sporo rzeczy u niego kupiłam, nawet niektóre te same:) Mam dwie uwagi-na pewno doczytałaś, że przy zakupie wanienki (bo długa) kurier za wszystko będzie 16 zł. I druga-też wzięłam to uniwersalne termoopakowanie, ale nie pasuje do butelek tommee, choć do tej szklanej na pewno tak. Do tommee musiałam dokupić oryginalne termoopakowanie...:( Ogólnie zakupki miodzio:) Ostatnio (2 razy u nich zamawiałam) kurier był na drugi dzień roboczy:)

Wuzelku tak wiem...wszystko przemyślałam.. opłatę dałam 16 zł..a termoopakowanie wzięłam do zwykłych butelek bo nie będę kupowała więcej TT...ino jedną:)

Alaa kupiłam ostatnio identyczną koszule na rynku u siebie i jestem zadowolona.. delikatna, przewiewna.. no co komu pasuje:) a dla mnie to i tak jednorazówki, bo ja nie chodzę w koszulach... kupuję do szpitala jedynie.. w domu cyca spod zwykłej koszulki wywalę i hejaaa:-D

no nieźe:)
Ciamajdko zaszalałąś na całego....:):):) Ale patrząc na ilości to cena 260 zł to nie tak dużo....:p:p:p:p Jedyne co mogłabym od siebie dołożyć..dobre jest kupować buteleczki z jednej firmy...bo jeden smoczek jej spasuje i z drugiego maluda może nie chcieć już pić:p
No ale nie u każdego dziecka się sprawdza...
ja poszłam w TToompie i kupiłam 2x260ml
a butelkę 150ml dostałam razem z laktatorem...):
no i pidżamki boskie!!!!!!!!!!!

Ciamajdko napisałam o tej opłacie, bo sama się mało nie nacięłam (nie żebym Cię podejrzewała o nieuwagę albo coś...;)), było śmiesznie, bo za pierwszym razem miałam małe rzeczy i przesyłkę za 13, i za drugim razem mało nie zaliczyłam zonka...:) A co do termoopakowania-no i słusznie zrobiłaś, ja wzięłam 2 butelki tommee, więc już musiałam być konsekwentna...a wkurzyłam się...:)

Ciamajdko jejku " szalała szalała" było na all, niezłe zakupki zrobiłaś iiii dobrze, zaraz Ci sie humor poprawi jak je już otrzymasz:)

reklama
Ciamajdka fajne zakupy. Sporo drobiazgów, ale to własnie te drobiazgi są najwazniejsze. Co do koszul ciązowych to kupiłam takie same, te z żyrafami. I musze Ci powiedzieć, że nie jestem zadowolona. Najgorsze jest to, że wg mnie to wcale nie jest 100% bawełna. Oczywiście jest tak napisane na metce, ale wyczuwa się domieszke jakiegoś stylonu. Obawiam się, że zapocę się okropnie w szpitalu w tych koszulach. Mam w domu koszulę bawełnianą i widzę wyraźną różnicę. Pamiętam jak kiedyś zakupiłam na allegro pościel, dwa komplety chyba za 20 zł. Tez było napisane, że 100% bawełna, a taki szjs mi przyszedł, że nie da rady pod tym spać. Sam stylon.

wiem co przezywasz.. ja osobiscie mam w sprzedaży bawełne chińską, polską i turecką.. jest ogromna róznica pomiedzy chinską a polską.. bo polska a turecka to prawie to samo.. oczywiscie roznica jest w cenie.. chinska tania i tandetna a polska i turecka sie ceni.. polecam koszule czy też piżamy z vienietta secret.. po prostu dobre gatunkowo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry