reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Taki lepsiejszy szlafroczek to tyle kosztuje, i tak specjalnie poszlam na rynek zeby ciut taniej było, no i zaoszczędziłam 30 zl :) osobiście to lubie takie grube, nawet w lato i to jest chyba kwestia upodobania i podonie jak czekoladka miałam go w planach i napewno posłuży mi na dłuzej :)
czekolada czekam na zdjątka :-)
magda.wu zgadzam sie z tobą, moja szwagierka rodzila w lato i nie rozstawała się z "pluszaczkiem" w szpitalu :-)

reklama
Izunia23 :-) oczywiscie jutro po zakupach porobie fotki Moich zakupkow hehe :-) Zobaczymy co z tego bedzie.
A co do szlafroka to wlasnie zalezy od upodobadnia :-)

Ja miałam szlafrok w szpitalu i ani razu go nie użyłam-rodziłam w kwietniu i było ciepło, a zresztą pociłam się tak niesamowicie, że w szlafroku bym pływała;-)

Ja mam taki gruby szlafrok frotowy własnie (syn mi kupił wypas na urodziny) iiii ugotować się chciałam w szpitalu ostatnio taki jest gorący, super na zimę, ale teraz nieeee, kupiłam sobie cieniutki szlafroczek, bo wiem, że nie dam rady w tym frotowym.
Ciamajdka fajne te koszule:):)

Ciamajdko koszulki super, też kupiłam podobne jakiś czas temu-słodkie są i tyle:) Lubię akcje "wydaj wypłatę":)

Co do szlafroka-kupiłam taki... nie do końca wiem z czego... bo metka niewiele mi mówi... jakby cienki polarek albo frotkopolarek (tzn. z zew. frotka, od wew. polarek)...ale bardzo lekki. Ja jestem zmarzlak, a zauważyłam w domu (trzeba wypróbować, nie?:)), że jak go tylko zarzucę na siebie, nie jest mi gorąco mimo sauny, jaką mam w domu, a jak się porządnie okręcę, to przyjemnie grzeje:) Przecież to i tak tylko do łazienki, w łóżku nie będę w nim siedziała, a satynowego nie wezmę:)

Dobra... proszę o ocenę moich zdolności wydawania grosza na przyszłe dziecię... zakupione, wybrane kolory i wzory, zapłacone... czekamy na kuriera:)

NIVEA Baby HIPOALERGICZNA Oliwka pielęgnacyjna (1068083420) - Aukcje internetowe Allegro
NIVEA Baby PUDER zapobiegający odparzeniom 100g (1057840611) - Aukcje internetowe Allegro
Hipoalergiczne MYDŁO kremowe NIVEA Baby 100g (1062620338) - Aukcje internetowe Allegro
Szampon i płyn do kąpieli 2w1 NIVEA Baby 500ml. (1068083183) - Aukcje internetowe Allegro
SUDOCREM krem na odparzenia odpieluszkowe 125g (1056276988) - Aukcje internetowe Allegro
Tanio GAZIKI DO PĘPUSZKA jałowe 3 szt. NAJLEPSZE (1068083188) - Aukcje internetowe Allegro
Bezpieczne PATYCZKI z ogranicznikiem 56szt. CANPOL (1057658373) - Aukcje internetowe Allegro
FRIDA Aspirator do noska NAJLEPSZY plus 4 FILTRY (1062618387) - Aukcje internetowe Allegro
FILTRY Zestaw filtrów do aspiratora FRIDA 10sztuk (1065436990) - Aukcje internetowe Allegro
GĄBKA do kąpieli FROTKA Canpol 43/103 KOLOROWA (1056276960) - Aukcje internetowe Allegro
PŁYWAJĄCY Termometr kąpielowy ŻYRAFKA BabyOno (1065435835) - Aukcje internetowe Allegro
Kolorowa WANNA wanienka PRIMA BABY 100 cm NEW (1065435810) - Aukcje internetowe Allegro zielona
OKRYCIE KĄPIELOWE wielkie BABYONO 100x100 new (1054859175) - Aukcje internetowe Allegro zielone z zółwiem-nie mogłam się powstrzymać
TERMOMETR elektroniczny BabyOno MIĘKKA KOŃCÓWKA (1062621646) - Aukcje internetowe Allegro
Tommee Tippee BEZPIECZNE CĄŻKI kolory +GRATIS (1062621860) - Aukcje internetowe Allegro
Tommee Tippee BUTELKA 150 ml MEGAPROMOCJA! (1059443088) - Aukcje internetowe Allegro
BUTELKA szklana 240 ml CANPOL 42/201 HIT CENOWY (1057662894) - Aukcje internetowe Allegro
SMOCZEK do BUTELKI anatomiczny 2szt WOLNY Canpol (1062617097) - Aukcje internetowe Allegro
Pastelowe TERMOOPAKOWANIE uniwersalne ŚLICZNE (1068082672) - Aukcje internetowe Allegro
SKARPETKI buciki WELUROWE białe EWA tanio (1061557664) - Aukcje internetowe Allegro
ROŻEK becik niemowlęcy MIX WZORÓW najtaniej!!! (1053401885) - Aukcje internetowe Allegro różowy z żyrafkami

no więc 260 zł poooszłoooo.....ale jakoś mi lżej...:)

reklama
Oj widze, że moj szlafroczek wywołał niemałe poruszenie na BB :-) ale to dobrze
Ciamajdko dalaś czadu :szok:, a co do koszulek to też zakupilam własnie wczoraj, te z żyrafkami :-) fajowe są

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry