reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pochwalę sie Wam dziewczynki moimi nowymi zdobyczami :-)

- szlafroczek z ryneczku za jedyne 110 zeta, bardzo milusi :)

Obraz 1086.jpg

- klapedzi pod prysznic za 3,99 z Pepco :)

Obraz 1090.jpg

- kapciochy za 13
Obraz 1091.jpg

no i oczywiście z allegro -
Obraz 1087.jpgObraz 1089.jpgObraz 1088.jpgBardzo polecam kocyk, suuper materiał i wykonanie, strona rożowa mega słodka "

Ostatnia edycja:
wiecie co? ja nie noszę szlafroków w ogóle... i nie wiem czy kupię bo po co mi na lato do szpitala...
ale 100 zł?
przesada jak na trzy dni szpitala... jak dla mnie...

Ewelinko dzieki za linka- tam sa zyrafki!!!! :p

Ostatnia edycja:
dziewczyny....my bedziemy rodzic latem....w takim grubym szlafroku to sie roztopicie, tym bardziej, ze na porodowkach i polozniczych jest bardzo goraco.

ja specjalnie kupilam sobie na te okazje cieniutki bawelniany szlafrok, tylko po to by sie zakryc na korytarzu a i tak pewnie malo go bede nosic bo bedzie za cieplo. taki gruby szlafrok mimo, ze mam prawie nowy zostawiam w domu.

wiecie co? ja nie noszę szlafroków w ogóle... i nie wiem czy kupię bo po co mi na lato do szpitala...
ale 100 zł?
przesada jak na trzy dni szpitala... jak dla mnie...

Ja nie tylko do szpiatala :-) bo juz dawno marzylam o takim milusim szlafroku na zime czy w ogole po domu :-) a ze musze miec jakis szlafrok do szpitala wiec nie bede kupowala zwyklego tylko taki wlasnie hehe :-)
Drgi jest to fakt ale ja o takim marzyłam :-)

dziewczyny....my bedziemy rodzic latem....w takim grubym szlafroku to sie roztopicie, tym bardziej, ze na porodowkach i polozniczych jest bardzo goraco.

Położna w szkole rodzenia mówiła nam, że po porodzie bardzo często kobiecie jest strasznie zimno, bez względu na porę roku. Oprócz grubego szlafroka doradzała też spakowanie ciepłych skarpet.

Położna w szkole rodzenia mówiła nam, że po porodzie bardzo często kobiecie jest strasznie zimno, bez względu na porę roku. Oprócz grubego szlafroka doradzała też spakowanie ciepłych skarpet.

he to ja rodzilam w marcu i sie wiecznie rozbieralam i odkrywalam spod koldry noca bo na polozniczym tak grzeja, ze wyrobic nie szlo :-)

reklama
No u mnie w szpitalu to wątpię że tak będą grzać w sierpniu... ale będzie kołdra...:) i liczę na cieplutkie lato po porodzie, więc może nie zmarznę...a jak cos to przyniosą mi sweter z domu, wielkie mi coś:)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry