reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ehtele jak zwykle masz racje :-) Dziekuje
Głupol ze mnie no tak przeciez jesli juz na allegro kupuje to u jdnego sprzedawcy jak ma tą rzecz co tez potrzebuje!:sorry2:

reklama
ehtele no jeszcze w sumie został mi wózek, wanienka i kosmetyki dla dzidzi, ale to już w przyszłym miesiącu :-D

Dokładnie zaoszczedze troche pieniedzy na cos innego :-) I na dodatek jesli polecasz to juz drugi plus :-)
Jak bedziecie mialy jakies fajne stronki z jakimis rzeczami dla dzidzi to wklepujcie hehe :tak:

Przyda Ci się podgrzewacz zobaczysz, wspomnisz moje słowa dobry zakup!!!! Ja też kupuje jutro zamówie już, bo ciągle nie mam weny, ale ja to z Adim zakupy przez neta, jutro ma czas!!!
W ogóle to odpisaałm ci wcześniej ze 3 str. na temat ręczników dla dzidzi pytałaś, nie wiem czy doczytałaś moją odpowiedź Ciamajdko????

Oczywiście że przeczytałam, że wystarczą nowe normalne:)
i na razie nie kupuję... pewnie i tak dostanę taki z kapturkiem... dzięki:)

reklama
Ja już skończyłam zakupy dla maluszka :) duzo podostawałam , pare rzeczy dokupiłam...
Jedyne co muszę kupić to tylko kosmetyki no i dla siebie rzeczy do szpitala , a tak wszyściutko już mam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry