reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
szukam tego sklepiku który jest i na allegro i internetowy i ten drugi jest troszkę tańszy...
pomoże mi ktoś?
Wiele razy pisałyście o nim a ja za chiny znaleźśc nie umiem

Dziewczynki jaki laktator kupiłyście lub kupujecie? I czy możecie polecić jakiegoś sprzedawcę z dobrymi a ładnymi koszulkami do porodu i karmienia?

Dziewczynki jaki laktator kupiłyście lub kupujecie? I czy możecie polecić jakiegoś sprzedawcę z dobrymi a ładnymi koszulkami do porodu i karmienia?

jesli chodzi o lakttor to narazie niewiem jaki kupic wtrzymuje sie az pojde do szkoly rodzenia i co m tam powiedza... a jesli chodzi o koszulke to jak narazie kupilam jedna na zwyklym ryneczku z misiem jest slodka.... ale jeszcze sie rozgladam za ciekawszymi

ja mam od tego sprzedawcy jedna pozamke i jedna koszule, sa bardzo fajne
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a co do laktatora, to tez nie wiedzialam czy elektryczny czy reczny (napewno Aventu), ale moja polozna powiedziala mi, ze jesli w ogole bede potrzebowac to albo szpital, albo moja gin wystawia mi recepte dostane wyporzyczony ze szpitala :) nawet nie wiedzialam ze tu tak jest i bardzo sie ciesze bo kolejny koszt odpada :)

Polecam taki komplet MUZZY bawełniany CIENKI szlafrok bez kaptura r L (1038179432) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Na lato powinno byc super. Ja sobie taki komplet kupilam i jestem zadowolona, poza tym koszula ladna i na po okresie karmienia itp. ;-)
A do porodu nie polecam ladnej koszuli, bo po co - zniszczy sie. Jak jest mozliwosc to skorzystaj ze szpitalnej lub wez ze soba swoja ale taka, ktorej ci wlasnie zal nie bedzie :-)

Laktator ja biore Medele Mini-Electric lub Tommee Tippee elektryczny.

polcema kupic laktator z firmy, której będziesz mieć butelki...
ja mam butelki toome toompie i taki laktator ręczny kupuję...
a koszulki do karmienia to będę dopiero szukać ale chyba takie zwykłe z targu będą najlepsze...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry