- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny!
Ciuszki odkupuję od dziewczyny z tego forum, również z Irlandii, za bardzo dobra cenę.
Przy dwójeczce trochę będę tego potrzebować.
Po Natusi te pierwsze pożyczyłam kuzynowi,
ale chyba nie wrócą, , więc muszę na pierwsze m-ce pokupować.
Później część już będę miała po mojej córeczce.
Ciuszki odkupuję od dziewczyny z tego forum, również z Irlandii, za bardzo dobra cenę.
Przy dwójeczce trochę będę tego potrzebować.
Po Natusi te pierwsze pożyczyłam kuzynowi,
ale chyba nie wrócą, , więc muszę na pierwsze m-ce pokupować.
Później część już będę miała po mojej córeczce.
Nektarynka
Aga_Natalia piekne ciuszki.. ja wczoraj wyprałam ciuszki ktore odkupilam od jednej z forumowiczek i moj M wieszał (dołączyłam do niego po jakims czasie bo rozmawiałam jeszcze z rodzicami..) i w sumie to myslalam ze juz skonczyl wieszać.. a okazało się ze nawet w połowie nie jest.. i końca nie było widać..zaczęłam się strasznie z jego miny śmiać.. mamy bardzo pojemną pralke.. wchodzi 6kg prania zazwyczaj starczaja te sznurki co mamy w lazience a okazało się ze na ciuszki niemowlece trzeba było ścieśniać i ścieśniac..
Aga_Natalia
Ja bucików nie będę raczej używać, ale jak są w zestawie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Rany ,jak obliczyłam ile jeszcze kaski potrzebuje na reszte rzeczy dla dzidziolka,to załamka...
A jeszcze do szpitala,te koszule,staniki do karmienia.
Niby mam juz 3/4 rzeczy po synku,te majdroższe(typu łózeczko i takie tam pierdołki),a normalnie robie liste ,a końca nie widać.
Wy na te pierwsze dzieci w ogóle mega kase musicie wydawac,nic dziwnego,że juz wiekszosc zbiera od kilku miesiecy.
Podliczałyście juz wstepnie ile to kaski idzie?
Ja dzis zamierzam,podziele sie refleksja.
W Makro promocja podobno na chusteczki Pampers i pieluchy Pampers.
Do szpitala polecam chusteczki Nivea Sensitive,one jako jedyne u nas radziły sobie ze smółka,która ciezko zetrzeć z tyłeczka(jak smar sie przykleja,serio).na poczatek takie kupuje,a potem spróbuje tańsze.
W ogóle myslę i myslę i nie moge sie zdecydowac na kosmetyki.
Mam Sudokrem,Bepanthen...a reszta.
Wacham sie pomiędzy
Serią Ziajki
Produkty marki Ziaja z linii ziajka - drogeria internetowa Esentia.pl
bo używałam przy synku,ale dopiero po kilku miesiącach
a Linomag
Kosmetyki Linomag - - Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
Chodzi mi o cos do pupci,do buzi,na słonko....
a może Nivea.
Boszszsz...jak by to pierwsze dziecie było...
A jeszcze do szpitala,te koszule,staniki do karmienia.
Niby mam juz 3/4 rzeczy po synku,te majdroższe(typu łózeczko i takie tam pierdołki),a normalnie robie liste ,a końca nie widać.
Wy na te pierwsze dzieci w ogóle mega kase musicie wydawac,nic dziwnego,że juz wiekszosc zbiera od kilku miesiecy.
Podliczałyście juz wstepnie ile to kaski idzie?
Ja dzis zamierzam,podziele sie refleksja.
W Makro promocja podobno na chusteczki Pampers i pieluchy Pampers.
Do szpitala polecam chusteczki Nivea Sensitive,one jako jedyne u nas radziły sobie ze smółka,która ciezko zetrzeć z tyłeczka(jak smar sie przykleja,serio).na poczatek takie kupuje,a potem spróbuje tańsze.
W ogóle myslę i myslę i nie moge sie zdecydowac na kosmetyki.
Mam Sudokrem,Bepanthen...a reszta.
Wacham sie pomiędzy
Serią Ziajki
Produkty marki Ziaja z linii ziajka - drogeria internetowa Esentia.pl
bo używałam przy synku,ale dopiero po kilku miesiącach
a Linomag
Kosmetyki Linomag - - Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
Chodzi mi o cos do pupci,do buzi,na słonko....
a może Nivea.
Boszszsz...jak by to pierwsze dziecie było...
Ostatnia edycja:
Rozalko ja również nie liczę...co miesiąc coś tam kupuję, żeby nie wydawać łącznie takiej ogromnej sumy...
co do kosmetyków to ja rozważam ziajkę albo hipp, jeśli chodzi o linomag, która tu pisała, że np. szampon i płyn do kąpieli się nie sprawdził
co do kosmetyków to ja rozważam ziajkę albo hipp, jeśli chodzi o linomag, która tu pisała, że np. szampon i płyn do kąpieli się nie sprawdził
reklama
Ja też się ostatnio zastanawiałam nad kosmetykami... Nivea Baby, a może stara dobra Ziajka? Podpowiedzcie coś! Myślę o chusteczkach, czymś do kąpieli, ewentualnie po kąpieli, kremie do buzi... No i pieluszki-co brać, a czego w ogóle nie brać pod uwagę? Wiem, że każde dziecko jest inne i trzeba sprawdzić, ale coś muszę wybrać na początek!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: