- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bombusia
Fanka BB :)
Ja rożek kupię na pewno, bo dzidziolek czuję się w nim bezpiecznie jak u mamy w brzuszku (przynajmniej pierworodny w tym spał jak suseł),a i nam się go jakoś poręczniej w tym brało, nosiło, karmiło.
Ja przy 1 dziecku miałam nosidełko i czasem używałam jak szłam z małym na rynek po "szybkie' zakupy, aby nie tachać wózka, ale o chuście nie mam bladego pojęcia
Ja przy 1 dziecku miałam nosidełko i czasem używałam jak szłam z małym na rynek po "szybkie' zakupy, aby nie tachać wózka, ale o chuście nie mam bladego pojęcia
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
rozalka chciala, a jak reszta?
starlet
mam takie same pajacyki z Mothercare:-)
Rożek juz mam taki zwykły pościelowy z kokosowym wkładem.
Chuste zamierzam kupic,chyba sie skusze na elastyczna
http://www.allegro.pl/item1026808757_lennylamb_chusta_do_noszenia_dzieci_elastyczna_l.html
,bardzo łatwa w użyciu,starcza tak na 4-5 miesiecy.
no chyba,że mnie cos natknie na wiazana,ale nie wiem,czy sobie poradze z wiazaniami.
Tu dziewczyna fajnie radzi,co i jak...
https://www.babyboom.pl/forum/chustowe-dzieci-porady-f347/jaka-chusta-na-poczatek-39013/
No i jak tak czytam i czytam to mi sie strasznie wiazana chusta podoba.
Ostatnia edycja:
starlet
Starlets' Mum
Ja jesli zdecyduje sie na chuste to na wiazana, bo wlasnie te elastyczne tylko na 4-5 miesiecy, a wiazana kosztuje tak ok. 150-170zl.
Jesli kupie to taka najprawdopodobniej
BEBELULU - Chusty - RAPALU
Ponoc jest dobra, a dzisiaj znalazlam strone gdzie pokazuja jak po kolei wiazac i ja sobie wyobrazalam, ze jest to znacznie bardziej skomplikowane, a wyglada calkiem przystepnie, choc wiadomo i tak wyjdzie w praniu jak samemu zacznie sie wiazac ;-)
chustomania Kieszonka instrukcja
Heh..udalo mi sie dogadac ze sprzedawca i zamienie te chlopieca bluze na dziewczecy dresik ;-)
Jesli kupie to taka najprawdopodobniej
BEBELULU - Chusty - RAPALU
Ponoc jest dobra, a dzisiaj znalazlam strone gdzie pokazuja jak po kolei wiazac i ja sobie wyobrazalam, ze jest to znacznie bardziej skomplikowane, a wyglada calkiem przystepnie, choc wiadomo i tak wyjdzie w praniu jak samemu zacznie sie wiazac ;-)
chustomania Kieszonka instrukcja
Heh..udalo mi sie dogadac ze sprzedawca i zamienie te chlopieca bluze na dziewczecy dresik ;-)
Ostatnia edycja:
Aga_Natalia
Moje pierwsze zakupki:
Black_Opal
Chustę się bardzo łatwo wiąże. Raz spróbujecie i zobaczycie, że to pestka
Aga_Natalia spory ten pierwszy zakup :-) Ciuszki prześliczne!
Aga_Natalia spory ten pierwszy zakup :-) Ciuszki prześliczne!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: