reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Starlet-śliczne ubranka:-) Ja rożek na pewno kupię-później przykrywałam nim małą:tak: Co do chusty to jeszcze się nie zastanawiałam-mam nosidełko:tak:

reklama
Za mną też chusta chodzi... ale decyzji jeszcze nie podjęłam, bo to jednak kolejny spory wydatek... Rożek kupię.

Ja rożek kupię na pewno, bo dzidziolek czuję się w nim bezpiecznie jak u mamy w brzuszku (przynajmniej pierworodny w tym spał jak suseł),a i nam się go jakoś poręczniej w tym brało, nosiło, karmiło.
Ja przy 1 dziecku miałam nosidełko i czasem używałam jak szłam z małym na rynek po "szybkie' zakupy, aby nie tachać wózka, ale o chuście nie mam bladego pojęcia:(

rozalka chciala, a jak reszta?

starlet
mam takie same pajacyki z Mothercare:-)
Rożek juz mam taki zwykły pościelowy z kokosowym wkładem.
Chuste zamierzam kupic,chyba sie skusze na elastyczna
http://www.allegro.pl/item1026808757_lennylamb_chusta_do_noszenia_dzieci_elastyczna_l.html

,bardzo łatwa w użyciu,starcza tak na 4-5 miesiecy.
no chyba,że mnie cos natknie na wiazana,ale nie wiem,czy sobie poradze z wiazaniami.
Tu dziewczyna fajnie radzi,co i jak...
https://www.babyboom.pl/forum/chustowe-dzieci-porady-f347/jaka-chusta-na-poczatek-39013/
No i jak tak czytam i czytam to mi sie strasznie wiazana chusta podoba.

Ostatnia edycja:
Ja jesli zdecyduje sie na chuste to na wiazana, bo wlasnie te elastyczne tylko na 4-5 miesiecy, a wiazana kosztuje tak ok. 150-170zl.
Jesli kupie to taka najprawdopodobniej
BEBELULU - Chusty - RAPALU

Ponoc jest dobra, a dzisiaj znalazlam strone gdzie pokazuja jak po kolei wiazac i ja sobie wyobrazalam, ze jest to znacznie bardziej skomplikowane, a wyglada calkiem przystepnie, choc wiadomo i tak wyjdzie w praniu jak samemu zacznie sie wiazac ;-)
chustomania Kieszonka instrukcja

Heh..udalo mi sie dogadac ze sprzedawca i zamienie te chlopieca bluze na dziewczecy dresik ;-)

Ostatnia edycja:
Moje pierwsze zakupki:
b70yoh.jpg
14wyjqf.jpg

250ov0w.jpg
6j0o61.jpg

117cmfb.jpg
mlgnpz.jpg

10xeobd.jpg
dlrv9i.jpg

Aga Natalia no super.wowo ,ile bucików.Słodkie rzeczy.Sukienusie-miodzio.

Sliczne ciuszki, a jaka ilosc! Moje niunia nawet polowy tego nie ma :-D

Chustę się bardzo łatwo wiąże. Raz spróbujecie i zobaczycie, że to pestka :tak:

Aga_Natalia spory ten pierwszy zakup :-) Ciuszki prześliczne!

reklama
Aga Natalia śliczne te ciuszki, i jak dużo. Pochwal się gdzie kupowałaś bo wiele rzeczy też bym kupiła:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry