reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Brzydzić powinno przestać ;-) Też o tym myślałam, bo teraz to mimo iż mdłości przeszły to jak czuję jakiś zapach mi nieprzyjazny to mam odruchy wymiotne i zastanawiałam się jak to będzie jak mi tak zostanie :-)

reklama
Czyli jednak się wysysa :D A to jest lepsze rozumiem od gruszki??
Tak ,bo kontrolujesz siłę ssania,lepiej niz grucha.
tak myślałam- chociaż powiem, ze mnie to nieco brzydzi... niemniej za pół roku już pewnie mnie nic brzydzic nie będzie racja?

Np może za ciekawie to nie wyglada,ale wierz mi,jak dziecko sie męczy,bo katar mu przeszkadza,nic sie nie liczy,wszystko zrobisz ,by maluchowi ulzyć i nic nie wydaje sie obrzydliwe,czy nieprzyjemne.

Np może za ciekawie to nie wyglada,ale wierz mi,jak dziecko sie męczy,bo katar mu przeszkadza,nic sie nie liczy,wszystko zrobisz ,by maluchowi ulzyć i nic nie wydaje sie obrzydliwe,czy nieprzyjemne.

No ale chyba nie wsysa się tych gilków do ust ?

No ale chyba nie wsysa się tych gilków do ust ?

to czerwone blokuje jak sądzę ;p

:-D

No nie,"gilki"zostaja w tej grubszej rurce na początku,potem jest filtr(który z reszta sie wymienia),potem rurka i własnie ta "czerwona "końcówka.:tak::-)

Potem wszystko sie odkczepia,rozbiera na częsci piwrwsze,myje,wyparza,wygotowuje....i mozna uzyc na nowo.

Tak apropo to ja mam spray do nosa - roztwór soli morskiej - właśnie NoseFrida i polecam :D Używam sama, bo mam nieżyt nosa, ale dla dzidziulka też będę właśnie taką kupować bo jest w rewelacyjnie niskiej cenie w porównaniu z innymi :)

Martatt mnie by taki nieustannie dzwoniący dzwoneczek denerwował, więc sądzę, że dzidzia też ni byłaby zadowolona... No pewnie, że się przyzwyczai, ale po co?? Głos mamy słyszy cały czas i to jest najlepszy uspokajacz, a nie tam dzwoneczki ;-) ale to oczywiście moje zdanie..

Kobietki, jeszcze tak apropo zakupów dla maluszka to chciałabym zwrócić Waszą uwagę na butelki antykolkowe. Sporo o tym poczytałam i uważam, że to bardzo dobre rozwiązanie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Polecam Fride :tak:
Gruszka w ogole nie umialam nic wyciagnac. Tez na poczatku balam sie, ze bedzie mnie obrzydzac ale jest spoko ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry