- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
w Niemczech tez tak jestJa akurat czekam z wiekszymi wydatkami do konca 7 miesiaca bo wtedy dostane becikowe, nie wiem jak jest w Polsce.
Uwazam natomiast , ze to swietny pomysl kupowac po trochu, no i jaka przyjemnosc Co do drugiej czesci pytania to we Francji dzieci spia wlasnie w takich spiworkach
Gigoteuse, tour de lit, gigoteuses bébé, gigoteuse naissance - Vertbaudet
oglądałam właśnie ostatnio podobne śpiworki i się zastanawiam czy kupić
riba_1
Mamusia Olivka :)
dokladnie, w niemczech spi sie prawie wylacznie w spiworkach. ostatnio ogladalismy z m i polecano nam firmy Alvi - skladajace sie z 3 czesci. dwia ciensze na zmiane i grubszy. latem tylko w grubszym, zima w cienkim i grubszym.
BabyStyle.pl - Wszystko ze Stylem dla Twojego Dziecka! Sklep dla dzieci, artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, odzież dla dzieci, akcesoria dziecięce - Wisiorek dla ciężarnej kobiety - różne modele, Bola zastanawiam się nad tym dzwoneczkiem)) podobno to naprawdę działa, ale może ja trochę za bardzo się ekscytuję takimi pierdołami?
Black_Opal
Fanka BB :)
Powiedzcie mi co to jest ta FRIDA- bo rozumiem, że do nosa ale jak na to patrze, to czuję sie zagubiona i nie wiem jak to to się używa :/
bo to wygląda jakby wciągało się zmarki do ust...
Też się nad tym zastanawiałam Z niecierpliwością czekam na odpowiedź doświadczonych mam ;D
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Powiedzcie mi co to jest ta FRIDA- bo rozumiem, że do nosa ale jak na to patrze, to czuję sie zagubiona i nie wiem jak to to się używa :/
bo to wygląda jakby wciągało się zmarki do ust...
Aspirator NoseFRIDA na katar
Ja sobie nie wyobrażam życia przy maluchu bez fridy.
Otóż tak, do swojej buzi wkładasz tą czerwona końcówkę,do noska dziecka (nie głęboko)przeciwległy koniec rurki (ta grubsza ,przezroczysta część)i delikatnie wciągasz powietrze,a "katar" zatrzymuje sie w tej plastikowej rurce.Wysysasz przez to urządzenie wszelkie "gilki" z nosa.
Coś tego typu
YouTube - Kiedy moje dziecko ma katarek
aha przed wyciąganiem kataru warto wkropic do noska sól fizjologiczna,albo psiknąć Sterimar,bądz Marimar...czy cos podobnego.
Istnieje jeszcze katarek
KATAREK: nowy, atestowany odciągacz kataru.
Po prawej stronie macie film instruktażowy.
Ostatnia edycja:
Black_Opal
Fanka BB :)
Czyli jednak się wysysa A to jest lepsze rozumiem od gruszki??
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: